Gollllllllllllllllllllllll
2-1 Messi Erman
Trabzonspor
Sivasspor
Beraberlik
Gollllllllllllllllllllllll
2-1 Messi Erman
Atmasan atarlar![]()
biraz geç oldu ama sivasta bu saatten sonra hiç bişey olmaz.o bi kere olur.manisa'da bi kere denemişti liderliği sezon sonunda küme düşmüştü.4 büyük olmak o kadar kolay değil.
Ferhat tam bi canli bomba, bence Sivasli yoneticiler tukurduklerini yalamak durumundalar. Hayrettin lazim
Alanzinho tamam iyi oynuosun ama çok çalıma gidiyorsun ya.
Alanzinho yine topla oynarken kaybetti ceza alanında bak .
İlk Yarı Bitdi 2-1
2-0A Kadar ÇoK Kötüydük
Ardından Toparlandık Oyuna Ortak Olduk Golüde Bulduk
Ferhat ÇoK Hata Yapıyor İbrahim Abininde Dediği Gibi Tam Bir El Bombası
Savunmada Aubey Alışamamış ÇoK Belli Sedat Oynasa Bu Kadar Hata Yapmazdık
Ermana Helal Olsun Golüde Atdı Takımı Ayakta Tutuyor
2.Yarı Ben Gol Atacağımızı Düşünüyorum Bu Maça Alabiliriz
2.Yarıda Yiğidolara Başarılar
Sivas sansina mac felan alirsa sasirmamda. Bu Sivas eski Sivas degil hatta alakasi yok. Bulent Uygunun sivasi ne kadar geri yaslansa bile on libero veya beklerin attigi capraz uzun toplar sayesinde kanatlardan Musa ve Tum sarkiodu defansin arkasina. Ama goruyoruzki o donem baya geride kaldi.
Yapilan transferler hakinda yorum yapmak icin erken olabilir ama defanstaki yeni arkadasi begenmedim cok agir bi oyuncu cok yavas haraket ediyor
Ilk yari icin Trabzon yakadiklarinin yarisini atsaydi en az 3veya4 olurdubiz kacirmayi cok seviyoruz
thehell61 abi sakinnnn sakinn aman dikkat abi![]()
Valla ya. Hemşerim biraz daha yavaş.![]()
Ben sakinim zaten Gökay ama sağol yınede.
Teo girsin bakalım Umutun'un yerine 2.yarı ne yapacak görelim.
Etme gitme![]()
Bak Giray hava toplarinda cok hakim, ben ne zaman onu ileri ciktigini gorsem herzaman topu alir ama vurdumu guzel yere gonderiyomu onu goruyoruz
Umut Bulutun bi milli takim beklentisi var, milli takimi bekliyorsan o kirilma noktasinda atacaksin o golu. Bizim tefoyu 70 den sonra izleme imkanimiz olabilir bakalim ilk izlenimler ne olacak.
Trabzon kesinlikle sag kulvari daha cok kulanmasi lazim, yerden atilan orta bile tehlike oluyor yeni defans elemani sayesinde bunlari lehimize cevirirsek rahat galip geliriz
Ben ne yaptım ya allah allah.Gayet sakinim.
Bende Keitayı Merakla Bekliyorum![]()
İkinci yarı başlıyor iki takımada başarılar.
Kamanan alsa topu gol olcak![]()
Ah Erman At Onu Gülüm Ya
Serkan karşı karşıya atamadı.
Uygun pozisyon diyelim Alanzinho vurdu ama kotu bir sut kacir kacir ondan sonrada ye![]()
Bu seferde Engin
Yine çok kaçırmya başladık 3 dk içinde 3 pozisyon kaçtı ya.
Eyvah şov başladı.Kesin bişeylker olacak bu dklarda.
Neler neler kacti, Allahim sen ordaki taraftara sabir ver . Ben Fatih Tekke de israrci degilim ama ben orda olsam ben demeye baslicam.
Alsinlar Teo yu oyuna
Serkan ayakta duramıyor sürekli kayıyor ayakkabılarda sorun mu var ki.
Bomboş Umut attı topu nereye.Ceza sahası ön cizgisinde dünya kadar adam var çıkarsa güzel gol bile olur.
Ceyhunu alcak Senol hoca. Kim cikar
Engin veya Serkan dicem, en kucuk ihtimal Alanzinho
Senol hoca beni yanilti, Selcuk daha onde oyunu kuracak. Trabzon golu istiyor da futbolcular kacirmasa