Galatasaray
Gaziantepspor
Beraberlik
(/s)
Bizim için zor bir maç olacağı kesin. Forvette Nonda'nın oluşu büyük bir dezavantaj ancak galip gelebileceğimizi düşünüyorum..
En az puan kaybını yapmamız gereken haftalardayız zira..
Neill oynayacakmı acaba?Uzun süredir idmanlara katılıyor.
Kewell ve Keita gibi 2 önemli eksiğimiz var.Caner mutlaka forma şansı bulmalı bu akşam.Nonda olduğu sürece gol atmamız zor.Orta sahadan birinin gol atağını düşünüyorum.Kazanalımda atan önemli değil.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
bence jo oynar bu maç.imzayı atıcak çünkü.yarın ikinci yarı girer büyük ihtimal.bence zor olmayacak.
Zor ve sıkıntılı bi şekilde geçecek bir maç.
3 puana yakın taraf biziz.
Ben anladım bu arkadaşı : ) Galatasaray - Fenerbahçe konularına girip paso aleyhlerine bişeyler yazıyo
Gaziantep takımı umarım toparlanmıştır. Çok iyi kadroları olmasına rağmen bir türlü istenilen performansı sergileyemediler. Saha çok ağır olacaktır yine belki erteleme söz konusu bile olabilir. Beraberlik bekliyorum bu maçtanç
Daha fazla konuşmayalım arkadaşlar bu konu üzerinde isterseniz, gerginlik olmasın.
Lucas hazır geldi. O oynar Servetle defansta.
Bence:
Leo
Uğur-Neill-Servet-Balta
M.Sarp
Barış-Elano
Caner-Nonda(Zaten saç-baş yoldurur bu adam genelde. Dayanamayız ve Jo'yu alırız oyuna-Arda
Caner'in oynaması lazım.
Rijkaard'ı tahmin etmek zor değil.Önceki transferlerde de olduğu gibi yeni oyuncuyla ilk maçına 11'de başlatmaz.Hep sonradan alır.
Bence, saha koşullarında maçın kontrolü sadece oyuncuların fizik gücüne kalırsa Antep kesin puan koparır.
Şu saatten itibaren önlem alınmalı stad temizlenmeli.Yarın bu maçın oynanması gerekiyor.Ertelenen maçlar ileride baş ağrıtabilir.
Rijkaard'ın görev vermesi halinde oynayabilirlermiş yeni transferler.
Büyük ihtimal ertelenecektir bu maç.Kar yağışı yarında devam edicekmiş.
Şu anki duruma göre stad temizlenmiş ertelenme yok.
Ali Sami Yen maça hazır!
Yoğun kar yağışının hakim olduğu İstanbul'da dünkü Beşiktaş-Belediyespor ve Kasımpaşa-Bursaspor maçları ileri bir tarihe ertelenirken, Galatasaray-Gaziantepspor maçının oynanacağı Ali Sami Yen'e durum iyi.
Bugün hafif bir şekilde yağan kar, maçı şimdilik olumsuz etkilemezken, stadın zeminindeki karlar tamamen temizlendi. Kar yağışı yoğunluğunu maç saatine kadar artırmadığı takdirde maçın oynanmasına engel bir durum yok. Stadın zeminin yanı sıra çevresindeki karlar da taraftarların rahat ulaşımı için temizlendi.
Kaynak : DHA
Sahada kar yok ama karlar temizlene temizlene tam bir tarla olmuş.Çok çok kötü bir zemin var.İnşaallah puan kaybı yaşamayız.
Stadda bir sorun görülmüyor.Demekki karda hafif hafif atştırıyor.İnşl. puan katbetmeyiz,sakatta vermeyiz.Haydi aslanlar.
karlar temizlenmiş fakat yağış devam ediyor yavaş yavaş tekrardan kar tutuyomuş yerler bakalım maç sağ salim bitecek mi ?
Elano güzel vurdu gol olsa güzel olacaktı
Ahmet Arı ikinci sarıdan kırmızı gördü hakeme birşeyler söylemiş
edit: direk kırmızı görmüş
Son 10 dk dır rakip hapsoldu yarı alanına ilk yarı bitmeden bi gol atsak çok güzel olcak
ya nonda bu adam adamı psikopat yapar yahu off
Galatasaray 0-0 Gaziantep ilk yarı sonucu