Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
14. You may not vote on this poll
  • Galatasaray

10 71.43%
  • Gaziantepspor

3 21.43%
  • Beraberlik

1 7.14%
Sayfa 3 / 5 İlkİlk 12345 SonSon
61 ile 90 arası toplam 135 sonuç

Konu: Galatasaray - Gaziantepspor [ 18. Hafta ]

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Quote Originally Posted by Crocodile1963 View Post
    Karşı tarafta aynı saha şartlarında oynuyor pardon aynı şartlarda değil 1 kişi eksik oynuyor. .
    biliyoruz aynı şartlarda oynadığını farkındayız anadolu takımlarının büyüklere karşı nasıl oynadığını hepimiz biliyoruz deli gibi koşuyolar galatasarayı yenelimde soraki 5 hafta yenilsekte olur mantığıyla oynuyolar onların sakat verme gibi korkuları yok bizde yeterince sakat var zaten

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Karşı tarafın da aynı şartlarda oynaması bim işimizi kolaylaştırmıyor yalnız, oyuncunun performansı bu zeminde minimum olur, kaldı ki Gaziantep'in doğru düzgün atağı yok, biz penaltı kaçırdık, Nonda'yla goller kaçırdık, bu maçta onlar gol olsaydı gelip ne yazacaktın merak ediyorum...

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

neyse arkdaşım sen öyle düşünüyosan istatistiklere inanmıyorsan(inanmak istemiyorsan) senin dediğin gibi olsun biz çok kötü oynadık antep bizim yarı alanımızdaydı maç boyunca şansa bala bi gol attık işte kazandık yapcak bişey yok

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Yalnız Nonda oyunu çok iyi okuyan bir oyuncu.. Penaltı kaçırmış ama oyun bilgisi gerçekten çok iyi.. Tam profesyonel.. Nonda gibi bir oyuncuyu her takım ister açıkçası.. Ama yaşlandı.. İlk senelerinde yere düşmüyordu adam.. Şimdilerde sakat..
    Sentugo.

Yazılacak çok şey var aslında ama dün akşam Fenerbahçe maçında çıkmayan kırmızı kartlar, bu akşam aynı takım aleyhine bir kırmızı kart bir penaltı. İnsanın futbol zevkini öldürüyor. . .

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Yazılacak çok şey var aslında ama dün akşam Fenerbahçe maçında çıkmayan kırmızı kartlar, bu akşam aynı takım aleyhine bir kırmızı kart bir penaltı. İnsanın futbol zevkini öldürüyor. . .
    ya sırf varya tartışma çıkarmak için burdasın farkındayız bencede yazacak çok şey var ama ceza alıyoruz sonra siz suçlu olmuyorsunuz biz suçlu oluyoruz...

antep geliyor çok tehlikeli son dakikalar artık

Maç Bitti 1-0 kazandık ''Hakkımızla''

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Bitti Kazandık !
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

Yazılacak çok şey var aslında ama
    Bi yazda görelim neymiş o yazılacak şeyler

Ne bekliyordun ki Antep'e 6-7 gol mi atıcaktık ?

Oyun tamamen bizdeydi golü biraz geç bulduk bu kadar.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Futbol zevkini öldürmeyelim diye o zaman adamlar istediği gibi sövsün saysın sahalarda, oh ne ala...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

İzleme o zaman. Hey Allah'ım ya. Sanki sahanın için deydin adamın ne dediğini duydun. Maçı izledinmi ondan bile emin değilim

Amacın ne ortalığı karıştırmak mı ?

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by sentugo View Post
    Yalnız Nonda oyunu çok iyi okuyan bir oyuncu.. Penaltı kaçırmış ama oyun bilgisi gerçekten çok iyi.. Tam profesyonel.. Nonda gibi bir oyuncuyu her takım ister açıkçası.. Ama yaşlandı.. İlk senelerinde yere düşmüyordu adam.. Şimdilerde sakat..
    Verelim size Nonda'yı ..

Hakkımızla kazandık maçın başından sonuna kadar üstün olan bizdik. Jo gerçekten bayagı kalıplı bir oyuncu takıma alışıp havalarda düzeldiginde coşar diye düşünüyorum. Caner'de güzel oyununa devam etti gerçekten çok etkiliydi bu akşam.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

maçı biraz seyrettim gs cidden baskılıydı.caneri çok beğendim özellikle.tebrikler ezeli rakibimize bitti sayılır maç.medya hakkında bi yorum yapmak istiyorum sadece bi kaç yıl önce fenerbahçe dünyada tanındık oyunculardan kadro yaptığında yabancı ağırlıklı kadrolarla oynadığında zengin takımı türk yok içinde bu nasıl takım yabancı sayısını düşürelim gibi insafsızca eleştiriler yapılıyodu aynı dönemde gsnin maddi sıkıntısı oldugundan türk oyunculara daha önem vermesini ise onurlu bi şampiyonluk savası olarak adlandırıyodu medyamız.son 2 sezona bakacak olursakta gs kadrosu bizimken daha pahalı ama şu an bunun adını harika transferler olarak adlandırıyo medya.söylemek istediğim gsye neden aynı şey yapılmıyo değil medya neden bi takıma karşı bu kadar insafsız.yoksa gsnin transfer politikası doğrudur keske 7-8 farklı takımımız böyle oyuncular getirebilse ülkemize de kalite yükselse,ben medyanın ligimizi geriye çektiğini düşünüyorum sadece yani o zaman koparılan yaygaralar olmasa belki yabancı sınırı denen mantık dışı olay coktan ortadan kalkacaktı da türk oyuncuların maliyetleri bu kadar artmayacaktı bugün biraz önce "temel hukuk kuralları" finalime calısırken bunlar geldi aklıma bi hırslandım yazıyım dedim unutmadan elanoda bugün iyiydi ilk yarı izledigim bölümlerde ama sabriyi aradım
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Caner konusunda katılıyorum.. 2010'daki profili değilde 09'daki profili hakettiğini düşünüyorum..

Nonda'yı veriyodunuz zaten güya Nonda'ya kızmayın.. Nonda'nın görmediğiniz bir çok artı özelliği var.

Gs iyi oynadı.. Ama 1-0 yendi.. Allah'ı var o kaleci çok iyi oynadı bu gece..
    Sentugo.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Aaa sabri yoktu demi. Bende diyorum bişey eksik

Maçın adamı caner.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by sentugo View Post
    Caner konusunda katılıyorum.. 2010'daki profili değilde 09'daki profili hakettiğini düşünüyorum..

Nonda'yı veriyodunuz zaten güya Nonda'ya kızmayın.. Nonda'nın görmediğiniz bir çok artı özelliği var.

Gs iyi oynadı.. Ama 1-0 yendi.. Allah'ı var o kaleci çok iyi oynadı bu gece..
    Valla bugün tek gördügüm artı özelligi defansa yardım edip top çıkarması oldu. Ama biz Nonda'ya top çıkarması için degil gol atması için para veriyoruz.. Tamam defansa yardım edebilirsin bu ekstra'dır fakat sen asıl yapman gereken iş olan gol atma işini yapmıyorsan kusura bakma kimse sana defansa yardım ediyorsun diye takımda tutmaz..

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

sananes : İlk önce Fb'nin yabancıların tamamının Brezilya'lılardan oluştuğu dönemi diyorsun sanırsam.O dönemde buna herkez karşı çıkmıştı çünkü düşünce farklıydı.

Ama artık öyle değil çünkü Dünya'da hangi büyük takıma bakarsan bak aynı milletten çok az oyuncu var.Büyük takımlar tüm uluslardan oyuncu topluyolar nerdeyse.

Bence dahada ileriye gitmek istiyorsak Gs Fb Bjk olarak,yabancı sınırlandırılması tamamen kaldırılmalı. [Bakınız ; İngiltere,İspanya,İtalya]

Elano nasıl çıkar oyundan ya sahada dolaşan frikik dışında bişey yapmayan Arda varken.Adam kötü gününde saha zaten kötü çıkar Arda'yı.Nonda 45 yaşında gibi zaten Elano bence en iyi oyununu oynadı geldiğinden beri savunma yapmıyo koşmuyo diyenler bu maçı izlemeliydi.Neill iyi gözüktü ama pek üstümüze gelmedi antep.Caner'i çok beğendim baya iyiydi çok koştu mücadele etti.Penaltı barizdi kırmızı kartta allah belanı versin dedi galiba hakeme ben öyle gördüm.Sonuç olarak kazandık bu zor sahada iyi oldu.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Maçın tek özetleyen biri var Nonda.Bu adam,adamı çıldırtır,öldürür öldürür diriltmez.Nonda'ya her kim penaltı attırdıysa -Elano ve Arda dururken- kınıyorum.(Rijkaard ya da Arda fark etmez)

Her zaman bu kadar şanslı olamayız.Bu maçı kazandık ama duran toptan.Her ne kadar bahanelerimiz hazır olsada(Nonda gol kaçırıyor,karlı zemin vs vs)bu iş böyle yürümez.

Jo biran önce adapte olmalı,Keita biran önce dönmeli,Sabri gelmeli.Yoksa işimiz çok ama çok zor.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nonda'ya penaltı attırıldığına göre takımda kalacak.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by utku_hagi View Post
    Nonda'ya penaltı attırıldığına göre takımda kalacak.
    Başka türlü yorumladım ben.Moral kazandırmak için attırdı.Ama morali çöktü.

Quote Originally Posted by yunusgs View Post
    Başka türlü yorumladım ben.Moral kazandırmak için attırdı.Ama morali çöktü.
    Zaten bu adam gönderilecekse niye oynatılıyor bana da morali kötü gibi geldi bi de üstüne penaltı attırıyolar.

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Quote Originally Posted by yunusgs View Post
    Maçın tek özetleyen biri var Nonda.Bu adam,adamı çıldırtır,öldürür öldürür diriltmez.Nonda'ya her kim penaltı attırdıysa -Elano ve Arda dururken- kınıyorum.(Rijkaard ya da Arda fark etmez)
    Nonda'yı bende hiç beğenmiyorum fakat takımın penaltıcısı Nonda olmalıdır. ben şu zamana kadar Nonda'nın penaltı kaçırdığını görmemiştim görmüş oldum. bence Nonda'ya biraz haksızlık yapılıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by MaTRaKaN View Post
    sananes : İlk önce Fb'nin yabancıların tamamının Brezilya'lılardan oluştuğu dönemi diyorsun sanırsam.O dönemde buna herkez karşı çıkmıştı çünkü düşünce farklıydı.

Ama artık öyle değil çünkü Dünya'da hangi büyük takıma bakarsan bak aynı milletten çok az oyuncu var.Büyük takımlar tüm uluslardan oyuncu topluyolar nerdeyse.

Bence dahada ileriye gitmek istiyorsak Gs Fb Bjk olarak,yabancı sınırlandırılması tamamen kaldırılmalı. [Bakınız ; İngiltere,İspanya,İtalya]
    artık öyle değil dediğin 20 sene öncesinden bahsetmiyoruz 3-4 yıl öncesi daha ayrıca yavan bi savunmadır aynı ülkeden yabancıların gelmesi sakıncalıdır yorumu ve bizim hiç yabancılarımız sadece brezilyalı olmadı geneli brezilyalıdır hala öyle ama bakın medya şu an o eleştiriyi yapmıyo yani brezilyalı olmasına ise tepki yine eleştirebilirler ben mantaliteden bahsediyorum nobrenin fenerbahcedeyken kişilik olarak yerin dibine sokuldugu ama bjkde bunların 10da birinin yapılmaması gibi yapılmaması gibi ya da son zamanlarda ardaya yapılanlar...bazen biz burda tartısıyosak kavga edip ceza alıyosak bunun en büyük sorumlusu medyada yorum yapan zihniyetlerdir bence
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by gerrrard View Post
    Nonda'yı bende hiç beğenmiyorum fakat takımın penaltıcısı Nonda olmalıdır. ben şu zamana kadar Nonda'nın penaltı kaçırdığını görmemiştim görmüş oldum. bence Nonda'ya biraz haksızlık yapılıyor.
    Ama Gökay abi,bu kadar moralsiz olduğunu bile bile,3 puana bu kadar ihtiyaç varken bence Elano atmalıydı.

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

sananes : Olaya bi Fb fanatiği gözüyle baktığın için sana böyle geliyor.

Medyamız çok saçmalıyor doğrudur ama.Sadece Fb'ye yükleniyormuş gibi konuşuyorsun.

Biraz daha objektif olabilirsin her takıma aynı şeyleri yaptıklarını görebilirsin.

sakary Ali Misafir

En son Nonda Hayat Onda falan deniliyordu uzun zamandır Galatasaray maçı takip edemedim ne oldu bu adamada bu kadar sövülüyor

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by sakaryaligocmen View Post
    En son Nonda Hayat Onda falan deniliyordu uzun zamandır Galatasaray maçı takip edemedim ne oldu bu adamada bu kadar sövülüyor
    Ağırlaştı,beceriksizleşti,tembelleşti,taraftarları çıldırtmaya başladı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

şimdi birbirimizi tanımadıgımızdan kesin hükümler vermek olmaz ben hayatımın hiç bi döneminde fanatik olmadım bazen saracoğluna gittigimde tamam ama genelde fenerbahceye yapılıyo ve yukardaki örnekler cok carpıcı,net değil mi bence öyle ki bize yapılıyo size yapılmıyo demiyorum o dönemler fenerbahce ön plana cıkmıştı yapıldı gs 2 sezon sampiyon olsun maddi gücünü arttırmaya devam etsin sürekli güçlenmeye devam etsin mesela gs'ye yapılacaktır bunlar mesela şu an fenere yapılmıyo cunku maalesef benim takımım eskisi kadar hızlı büyüyemiyo.medyanın türk futboluna zarar verdiğini düşünüyorum.arda ya bu yıl yapılanlar mesela daha sonra kazıma yapılanlr avrupada en normal oyuncunun bile yaptıgını yapıyor diye milli takım oyuncularını magazin sayflarından eksik etmediler vs vs neyse yeri değil maçla ilgili bi yorum yapıyım son olarak baska yazmıycam rijkard kalitesini barışı oynatarak gösterdi bu zeminde barış oynar

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Vay be Türkiye'nin "Los Galacticos'u" 10 kişilik Antep'i zar zor yeniyor. . .
    bunu şimdi gördüm de ispanya'nın los galacticos'u bilbao ya yenilmişti timsah arkadaşım.nedir bu kıskançlık anlamadım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

yine saçma bir yorum buldum yorum değil saçma sapan birşey aslında.

sen o penaltıya birşey yok dersen ben senin futbolu bildiğinden şüphe ederim.azcık daha sert vursa bileğini kırardı adamın.

Sayfa 3 / 5 İlkİlk 12345 SonSon

Mesaj Yetkileri