maçı biraz seyrettim gs cidden baskılıydı.caneri çok beğendim özellikle.tebrikler ezeli rakibimize bitti sayılır maç.medya hakkında bi yorum yapmak istiyorum sadece bi kaç yıl önce fenerbahçe dünyada tanındık oyunculardan kadro yaptığında yabancı ağırlıklı kadrolarla oynadığında zengin takımı türk yok içinde bu nasıl takım yabancı sayısını düşürelim gibi insafsızca eleştiriler yapılıyodu aynı dönemde gsnin maddi sıkıntısı oldugundan türk oyunculara daha önem vermesini ise onurlu bi şampiyonluk savası olarak adlandırıyodu medyamız.son 2 sezona bakacak olursakta gs kadrosu bizimken daha pahalı ama şu an bunun adını harika transferler olarak adlandırıyo medya.söylemek istediğim gsye neden aynı şey yapılmıyo değil medya neden bi takıma karşı bu kadar insafsız.yoksa gsnin transfer politikası doğrudur keske 7-8 farklı takımımız böyle oyuncular getirebilse ülkemize de kalite yükselse,ben medyanın ligimizi geriye çektiğini düşünüyorum sadece yani o zaman koparılan yaygaralar olmasa belki yabancı sınırı denen mantık dışı olay coktan ortadan kalkacaktı da türk oyuncuların maliyetleri bu kadar artmayacaktı bugün biraz önce "temel hukuk kuralları" finalime calısırken bunlar geldi aklıma bi hırslandım yazıyım dedim
unutmadan elanoda bugün iyiydi ilk yarı izledigim bölümlerde ama sabriyi aradım
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly