1 ile 10 arası toplam 10 sonuç

Konu: Maç Günleri Sorunu

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Soruyu ne kadar anladığıma bağlı olarak cevap veriyorum.

Avrupa Kupaları her zaman hafta içinde oynanır. Çarşamba da hafta ortası, ne bir sonraki maça yakın, ne de önceki maça yakın. Yani arada dinlenme zamanı oluyor.

Avrupa kupalarından kastın Şampiyonlar ligi ve Uefa ise bu şekilde cevapladım. Ha yerel kupalar da aynı şekilde genel olarak. Haftasonu oynandığı görülmemiş midir? Görülmüştür o ayrı mesele ama genel olarak hafta ortası en uygun zaman olarak görülür.

Quote Originally Posted by Dooki View Post
    Soruyu ne kadar anladığıma bağlı olarak cevap veriyorum.

Avrupa Kupaları her zaman hafta içinde oynanır. Çarşamba da hafta ortası, ne bir sonraki maça yakın, ne de önceki maça yakın. Yani arada dinlenme zamanı oluyor.

Avrupa kupalarından kastın Şampiyonlar ligi ve Uefa ise bu şekilde cevapladım. Ha yerel kupalar da aynı şekilde genel olarak. Haftasonu oynandığı görülmemiş midir? Görülmüştür o ayrı mesele ama genel olarak hafta ortası en uygun zaman olarak görülür.

Canım benim normalde Şampiyonlar ligi maçları salı ve çarşamba uefa maçları perşembe lig maçları cuma c.tesi pazar pazartesi oynanır ama ilk sezonun ardından şampiyonlar ligi uefa çarşamba lig maçları pazar günü oynanıyo sadece hembe bütün lig maçları 3ncü ligden almanya regional e kadar bütün ligler .. Ben bunu soruyorum işte . Yoksa bende biliyorum aralarda dinlenme olduğunu

Mesaj Yetkileri