Sayfa 201 / 896 İlkİlk ... 101151191199200201202203211251301701 ... SonSon
6,001 ile 6,030 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by tarikko View Post
    Loran:

"Transfer sezonunun bitmesine çok az bir süre kaldı‚ Fenerbahçe´ nin Avrupa´ daki temasları sonuçsuz kaldı bundan dolayı Güney Amerika´da temaslar sürüyor ama çok az alternatif kaldı‚ artık Nobre gibi şanslı transfer olması temenni ediliyor"
    İş şansa kaldıysa

Fener stoper eksiği olduğunu hepimiz dşünüyoruz yönetimde düşünüyordur herhalde yahu2. ligde oynayan bir eski roma kahrmanı vardı i newcastle daki coloccinimiydi neydi ing 2. ligi bu kadarmı kıymetli

Bu arada eksik değil de yetersiz diyelim

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Unhappy 'Madson ile ilgilenmiyoruz'

Quote Originally Posted by Rossoneri View Post
    Madson'u alın getirin bari.

Bugün pek çok gazetede Brezilya kulüplerinden Santos'ta forma giyen Madson'la ilgilendiğimize dair asılsız haberler yer almıştır.

Santoslu oyuncuyu transfer edeceğimiz yönündeki bu haberler gerçeği yansıtmamaktadır.

Madson'u renklerimize katmak adına herhangi bir görüşmemiz veya çalışmamız olmadığı gibi adı geçen Brezilyalı oyuncuyu transfer etmek gibi bir düşüncemiz de bulunmamaktadır.

Kamuoyunun bilgisine sunulur,

Fenerbahçe Spor Kulübü

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

ortalık iyice karıştı. yönetim en iyisi alacağız diyor. loran yönetim kaynaklı '' fenerbahçe g.amerika'ya daldı '' diyor.
    (/s)

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

ben jo haberini hiç gormemiştim ntv de pat getirdiler bizde getirirz belki ole pat die

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Önder affedildi!

FLAŞ... Milli futbolcu bugün lak-tak testinde takım arkadaşlarıyla birlikte yer aldı. Önder'in affedildiği ve takımla birlikte çalışmalara da katılacağı belirtildi.

Kaynak : DHA

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Fenerbahçenin bu kadar eksikle gittiği sivas maçı öncesi affedilmesi biraz garip olmuş

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Saçmalamaya devam ediyor yönetim. Bunun üzerine Quaresma alınırsa afedersiniz oha !.

Kazım'ın da affedilmesi veya sezon sonu tekrar takıma gelmesi gerekiyor bana göre.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Baktı olmuyor tükürdüğünü yaladı Fenerbahçe yönetimi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Evet. Bu konuda bir numarayız,hiç kusura bakmayın.

Default Kocaman, Dentınho Için Yeniden Brezilya'da

Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe’de, Dentinho için pazarlıklar devam ediyor. Fenerbahçe Sportif Direktörü Aykut Kocaman’ın, Corinthianslı futbolcunun transferini bitirmek için yeniden Brezilya’ya gittiği öğrenildi.

Geçtiğimiz hafta Brezilya’ya giden ve 21 yaşındaki golcü için girişimlerde bulunan Aykut Kocaman daha sonra Türkiye’ye dönmüş ve raporunu yönetim ile teknik heyete sunmuştu. Sarı lacivertli yönetim ve Teknik Direktör Christoph Daum’dan onay alan Aykut Kocaman’ın yeniden Brezilya’ya gittiği ve Corinthianslı Dentinho için temaslarda bulunacağı öğrenildi.

Bu arada Brezilyalı futbolcu ile ilgilendiği bilinen Tottenham ve Arsenal’in bu transferden vazgeçtiği ve şu anda Dentiho için tek ciddi talibin Fenerbahçe olduğu gelen haberler arasında. Genç oyuncu için Corintihans’ın 10 milyon Euro talep ettiği, Fenerbahçe’nin ise bu transferi 8 milyon Euro’ya bitirmek amacında olduğu belirtildi. Sarı lacivertli kulübün, Dentinho’nun transferini bu hafta içinde gerçekleştirmesi bekleniyor.

MARATON.COM.TR ÖZEL

Hayırlısı bakalım

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

(/s)

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Önderin affına sevindim ben. Kazım affedilseydi bu kadar sevinmezdim ama. Queresma olursa iyi olur bence keşke bonservisiyle alabilsek. Bence yönetim sivas maçı öncesi yapabileceği en mantıklı şeyi yaptı. Kazımın da affedilmesine karşıyım sene sonunda.
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Ben sevinmedim.. Belki bugün bir maç iki maç kaybedebiliriz ama yönetimin prensipleri herşeyden daha güçlü olabilirdi. Ama ne yazıkki oyuncular yaptıklarıyla kalıyorlar. Neyse umarım yararlı olur Önder fakat sanmıyorum.. Transfer konusunda artık eskisi gibi değiliz. Son bir kaç yıldır koskoca transfer dönemi dururken sonlarında alıyoruz. Gerçekten anlayamadığım bir durum. Şimdi gidip saçma sapan birisini alırlarsa o zaman görürüm ben..

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Kulübümüzle ilgili bir süredir basınımızı meşgul eden transfer haberlerine Dentinho'dan sonra bugün Ricardo Quaresma isminin de eklendiğini görmekteyiz.

Sportif Direktörümüz Aykut Kocaman'ın ve haberlerde adı geçen Yönetim Kurulu Üyelerimizin Dentinho'nun transferi için bugün Brezilya'ya gittiği haberleri gerçekle bağdaşmamaktadır; oyuncuya dair geleceğe dönük bir çalışmamız bulunmamaktadır.

Renklerimize katmak için herhangi bir planlama içinde bulunmadığımız Portekizli futbolcu Quaresma da şu an gündemimizde yer almamaktadır.

Spor kamuoyuna duyurulur,

Fenerbahçe Spor Kulübü

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Anlaşıldı, Antalyaspor'dan Veysel Cihan gelecek. En iyisini alacağız.

Buyrun cenaze namazına

Nesil
    2007
    Yer
    Uzaklar

Quote Originally Posted by KaF KeF View Post
    Kulübümüzle ilgili bir süredir basınımızı meşgul eden transfer haberlerine Dentinho'dan sonra bugün Ricardo Quaresma isminin de eklendiğini görmekteyiz.

Sportif Direktörümüz Aykut Kocaman'ın ve haberlerde adı geçen Yönetim Kurulu Üyelerimizin Dentinho'nun transferi için bugün Brezilya'ya gittiği haberleri gerçekle bağdaşmamaktadır; oyuncuya dair geleceğe dönük bir çalışmamız bulunmamaktadır.

Renklerimize katmak için herhangi bir planlama içinde bulunmadığımız Portekizli futbolcu Quaresma da şu an gündemimizde yer almamaktadır.

Spor kamuoyuna duyurulur,

Fenerbahçe Spor Kulübü
    Yazmaya Girmiştim Yazmışsın...
    Bu Yönetim Ne Yapmaya Çalışıyor Anlayamadım...
    Şu Takıma Adam Gibi Transfer Yapıldığını Görmek İstiyorum Ben Bu Transfer Döneminde...
    17-18 Yaşında Genç Alsalar Sesimi Çıkarmam,Stoper'e Türk Oyuncu Alsalar Sesimi Çıkarmam,Ancak Adın 2 Tane İyi Oyuncuyla Geçiyor Ve Sen Yalanlıyorsun İşte Buna Sesimi Çıkarırım Arkadaş...
    Yönetim Duy Şu Taraftarın Sesini Artık...

Sağ gösterip sol vurmaya mı çalışıyorlar,ne yapıyorlar ? En iyisini alacağız açıklamasından sonra kim gelecek merakla beklemeye başladım.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by cekochan View Post
    Sağ gösterip sol vurmaya mı çalışıyorlar,ne yapıyorlar ? En iyisini alacağız açıklamasından sonra kim gelecek merakla beklemeye başladım.
    Ronaldo adriano gibi oyuncular gelcekse işimiz var

bende bugün hep buralrdayım

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

artık bu saatten sonra ne resmi siteye ne de duyum veren kişilere inanmıyorum. transfer de beklemiyorum açıkcası transfer döneminin 2 gün sonrası nihat özdemir çıkıp, '' biz yaz dönemi için söylemiştik '' derse şaşırmam.
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    Uzaklar

O Değilde Bir Umut Zamanında R.Carlos'larıda Anelka'larıda Yalanlayan Bu Yönetimin Yine Aynı Şeyi Yaptığını Umuyorum...

Quote Originally Posted by berksus View Post
    Kimseyi almayacağımııza eminim.
    Bu lafımın hala arkasındayım...

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

o değilde oyuncuya dair geleceğe dönük bir çalışmamız bulunmamaktadır ne demek ?

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

o değilde oyuncuya dair geleceğe dönük bir çalışmamız bulunmamaktadır ne demek ?
    Dünya starı olup fenerde oynamak istiyorum dersede alınmayacak

Nesil
    2007
    Yer
    Uzaklar

Almaya Çalıştık Ama Alamadık Diye Söylemenin Süslenmiş Versiyonu...

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Giderler simdi bunlar 1,58 cmlik Madson'u getirirler hic sasirmam getirirlerse

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

anlaşamıyorlar sonra gündemimizde yok diyorlar,bir sürü borcun içinde yüzen gs getiriyor en pahalı ligden oyuncuları ama biz brezilyadan, artık bitti breziilya ekolü gelen oyuncuların halini gorduk ilk dönem,BEN ARTIK KESİNLİKLE EMİNİM FENERBAHÇEDE PARA KALMADI ARTIK BORÇ İÇİNDE YÜZÜYOR KULÜP FİNANSMAN EN KÖTÜ TAKIM OLUCAZ İLERİDE BAŞKA BİR AÇIKLAMASI YOK BUNUN

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

"40 yaşına da gelse almicaz" da olabilir
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

bence aragones olmalı orda 6-0 lık tarihi galibiyetin mimarıdır lorant çokta severim onu

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

bende tam maldonado nerde diyodum

öyle demeyim fm 2008 de 8 milyona intere gidiyoud

Mesaj Yetkileri