Bugün pek çok gazetede Brezilya kulüplerinden Santos'ta forma giyen Madson'la ilgilendiğimize dair asılsız haberler yer almıştır.
Santoslu oyuncuyu transfer edeceğimiz yönündeki bu haberler gerçeği yansıtmamaktadır.
Madson'u renklerimize katmak adına herhangi bir görüşmemiz veya çalışmamız olmadığı gibi adı geçen Brezilyalı oyuncuyu transfer etmek gibi bir düşüncemiz de bulunmamaktadır.
Kamuoyunun bilgisine sunulur,
Fenerbahçe Spor Kulübü
ortalık iyice karıştı. yönetim en iyisi alacağız diyor. loran yönetim kaynaklı '' fenerbahçe g.amerika'ya daldı '' diyor.
(/s)
ben jo haberini hiç gormemiştim ntv de pat getirdilerbizde getirirz belki ole pat die
Önder affedildi!
FLAŞ... Milli futbolcu bugün lak-tak testinde takım arkadaşlarıyla birlikte yer aldı. Önder'in affedildiği ve takımla birlikte çalışmalara da katılacağı belirtildi.
Kaynak : DHA
Fenerbahçenin bu kadar eksikle gittiği sivas maçı öncesi affedilmesi biraz garip olmuş![]()
Saçmalamaya devam ediyor yönetim. Bunun üzerine Quaresma alınırsa afedersiniz oha !.
Kazım'ın da affedilmesi veya sezon sonu tekrar takıma gelmesi gerekiyor bana göre.
Baktı olmuyor tükürdüğünü yaladı Fenerbahçe yönetimi.
Evet. Bu konuda bir numarayız,hiç kusura bakmayın.
Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe’de, Dentinho için pazarlıklar devam ediyor. Fenerbahçe Sportif Direktörü Aykut Kocaman’ın, Corinthianslı futbolcunun transferini bitirmek için yeniden Brezilya’ya gittiği öğrenildi.
Geçtiğimiz hafta Brezilya’ya giden ve 21 yaşındaki golcü için girişimlerde bulunan Aykut Kocaman daha sonra Türkiye’ye dönmüş ve raporunu yönetim ile teknik heyete sunmuştu. Sarı lacivertli yönetim ve Teknik Direktör Christoph Daum’dan onay alan Aykut Kocaman’ın yeniden Brezilya’ya gittiği ve Corinthianslı Dentinho için temaslarda bulunacağı öğrenildi.
Bu arada Brezilyalı futbolcu ile ilgilendiği bilinen Tottenham ve Arsenal’in bu transferden vazgeçtiği ve şu anda Dentiho için tek ciddi talibin Fenerbahçe olduğu gelen haberler arasında. Genç oyuncu için Corintihans’ın 10 milyon Euro talep ettiği, Fenerbahçe’nin ise bu transferi 8 milyon Euro’ya bitirmek amacında olduğu belirtildi. Sarı lacivertli kulübün, Dentinho’nun transferini bu hafta içinde gerçekleştirmesi bekleniyor.
MARATON.COM.TR ÖZEL
Hayırlısı bakalım![]()
(/s)
Önderin affına sevindim ben. Kazım affedilseydi bu kadar sevinmezdim ama. Queresma olursa iyi olur bence keşke bonservisiyle alabilsek. Bence yönetim sivas maçı öncesi yapabileceği en mantıklı şeyi yaptı. Kazımın da affedilmesine karşıyım sene sonunda.
FENERBAHÇE
Hep Destek Tam Destek
Ben sevinmedim.. Belki bugün bir maç iki maç kaybedebiliriz ama yönetimin prensipleri herşeyden daha güçlü olabilirdi. Ama ne yazıkki oyuncular yaptıklarıyla kalıyorlar. Neyse umarım yararlı olur Önder fakat sanmıyorum.. Transfer konusunda artık eskisi gibi değiliz. Son bir kaç yıldır koskoca transfer dönemi dururken sonlarında alıyoruz. Gerçekten anlayamadığım bir durum. Şimdi gidip saçma sapan birisini alırlarsa o zaman görürüm ben..
Kulübümüzle ilgili bir süredir basınımızı meşgul eden transfer haberlerine Dentinho'dan sonra bugün Ricardo Quaresma isminin de eklendiğini görmekteyiz.
Sportif Direktörümüz Aykut Kocaman'ın ve haberlerde adı geçen Yönetim Kurulu Üyelerimizin Dentinho'nun transferi için bugün Brezilya'ya gittiği haberleri gerçekle bağdaşmamaktadır; oyuncuya dair geleceğe dönük bir çalışmamız bulunmamaktadır.
Renklerimize katmak için herhangi bir planlama içinde bulunmadığımız Portekizli futbolcu Quaresma da şu an gündemimizde yer almamaktadır.
Spor kamuoyuna duyurulur,
Fenerbahçe Spor Kulübü
Anlaşıldı, Antalyaspor'dan Veysel Cihan gelecek. En iyisini alacağız.
Buyrun cenaze namazına![]()
Yazmaya Girmiştim Yazmışsın...
Bu Yönetim Ne Yapmaya Çalışıyor Anlayamadım...
Şu Takıma Adam Gibi Transfer Yapıldığını Görmek İstiyorum Ben Bu Transfer Döneminde...
17-18 Yaşında Genç Alsalar Sesimi Çıkarmam,Stoper'e Türk Oyuncu Alsalar Sesimi Çıkarmam,Ancak Adın 2 Tane İyi Oyuncuyla Geçiyor Ve Sen Yalanlıyorsun İşte Buna Sesimi Çıkarırım Arkadaş...
Yönetim Duy Şu Taraftarın Sesini Artık...
Sağ gösterip sol vurmaya mı çalışıyorlar,ne yapıyorlar ? En iyisini alacağız açıklamasından sonra kim gelecek merakla beklemeye başladım.
artık bu saatten sonra ne resmi siteye ne de duyum veren kişilere inanmıyorum. transfer de beklemiyorum açıkcasıtransfer döneminin 2 gün sonrası nihat özdemir çıkıp, '' biz yaz dönemi için söylemiştik '' derse şaşırmam.
(/s)
O Değilde Bir Umut Zamanında R.Carlos'larıda Anelka'larıda Yalanlayan Bu Yönetimin Yine Aynı Şeyi Yaptığını Umuyorum...
o değilde oyuncuya dair geleceğe dönük bir çalışmamız bulunmamaktadır ne demek ?![]()
Giderler simdi bunlar 1,58 cmlik Madson'u getirirler hic sasirmam getirirlerse![]()
anlaşamıyorlar sonra gündemimizde yok diyorlar,bir sürü borcun içinde yüzen gs getiriyor en pahalı ligden oyuncuları ama biz brezilyadan, artık bitti breziilya ekolü gelen oyuncuların halini gorduk ilk dönem,BEN ARTIK KESİNLİKLE EMİNİM FENERBAHÇEDE PARA KALMADI ARTIK BORÇ İÇİNDE YÜZÜYOR KULÜP FİNANSMAN EN KÖTÜ TAKIM OLUCAZ İLERİDE BAŞKA BİR AÇIKLAMASI YOK BUNUN
bence aragones olmalı orda 6-0 lık tarihi galibiyetin mimarıdır lorant çokta severim onu![]()
bende tam maldonado nerde diyodum
öyle demeyim fm 2008 de 8 milyona intere gidiyoud![]()