@Luffy Teşekkür ederim güzel bir bilgi tartışması/alışverişi olduEduardo Salvio'dan bahsediyorsun büyük ihtimalle, onu bende aldım şuanki takımıma. Bence de iyi bir yatırım olur.
@BeeTLeJuice Sorunu Hayrettin arkadaşımıza yöneltmişsin gerçi ama müsadenle bende bir iki şey yazmak istedimBende tam tersine Defoe'yi durduramıyorum
Keane fazla problem olmuyor ama Defoe ve Crouch'u marke etmek çok zor oluyor. Keane fikrimce Advanced Forward, Inside Forward gibi rollere uygun. Yada Defoe'nin yedeği Poacher olarak kullanılabilir. Denemek lazım. Deep Lying olarak ben Fabbiani'yi oynatıyorum müthiş performas gösteriyor o ağırlığına karşın. Deep Lying rolü verilirken beyazla işaretli özellikler çoğu kişiyi yanıltıyor, dribbling falan işaretli ya. Oysa o rol için bence fizik gücü yüksek, iyi top saklayan bir oyuncu çok daha uygun. En azından ben Fm09'dan bu yana o şekilde çok daha iyi verim alıyorum. Dolayısıyla Crouch'ta aynı şekilde Deep Lying olarak kullanılabilecek bir oyuncu. Bu tür oyuncular Poacher'in verimini de bir hayli arttırıyor.