1 ile 30 arası toplam 34 sonuç

Konu: Bu Takım Neden Top Oynamaz ?

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Luffy View Post
    VaLLa ben her zaman R.Keane den verim aLmışımdır. PES te de vesseLam çok iyi yönetiyorum adamımı

FM 2010 da Robbie den verim aLmak için onu deep Lying oLarak oynatmaLısın. Tabi hazır komutLarı üzerinden hafif oynamaLar istiyor. TopLa çizgiye doğru koşmasını kapatabiLir, Uzaktan şutunu min. çekebiLir ve sık sık direk pas atmasını sağLayabiLirsin. Yanında ki partnerde kesinLikLe ne Crouch ne de Defoe oLmamaLıdır. Bu ikisi iLe oynadığı zaman çok verim aLacağını sanmıyorum.

Robbie nin partneri Grafite, Dzeko, KiesLing gibi çift yönLü oLacak adamLar oLmaLıdır. O zaman eser, estirir, gürLer, gürLetir.
    O zaman Robbie Keane gol atsın diye ekstra adam alıp para harcayacagımıza Keane'i satıp Defoe ve Crouch ile anlaşan bir adam almak daha mantıklı..

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by galatasaray12 View Post
    O zaman Robbie Keane gol atsın diye ekstra adam alıp para harcayacagımıza Keane'i satıp Defoe ve Crouch ile anlaşan bir adam almak daha mantıklı..

o daha da mantıkLı tabi ki.. Ama Robbie nin aLıcısı çıkarmı o da var

Defoe ve Crouch zaten çok iyi bir ikiLi oLuşturur. Onu tartışmaya gerek yok. Robbie den iLLa verim aLmak için dediğim adamLarı aLmaya da gerek yok. Eneramo yu aLırım NijeryaLı ikisi de 35 er 35 er atarLar sezon sonuna kadar
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by galatasaray12 View Post
    Keane'i sattım yerine Dzeko aldım, tek forvet gol rekoru kırabilir. Crouch ve Defoe'yide satacaktım ama İngiliz adam kontenjanından takımda kaldılar.

Mesaj Yetkileri