Kiralık deyip geçmeyin. 2001/2002 sezonunu hatırlayın..
Mondragon - Kiralık (Metz)
Victoria - Kiralık (Atletic Club Deportivo Cali)
Sebastien Perez - Kiralık (Marsilya)
Andres Flerquin - Kiralık (Sturm Graz)
Sergen Yalçın - Kiralık (Siirt JET-PA)
Radu Niculescu - Kiralık (D.Bükreş)
Ümit Davala - Kiralık (A.C Milan)
Hakan Ünsal - Kiralık (Blackburn)
ve bu kadroyla şampiyon olduk.
Last edited by TaşkınMahmut : 27.Ocak.2010 at 15:57 Reason: ekleme
İşte beklediğim haber.Bu yönetim gerçekten işi biliyor.Harika transfer.
Şaka maka Giovani'yi de aldık ya yani ne diyeyim umarım sezon sonu alırız bonservisiyle.. Ancak Giovani'yi alırsak Arda büyük ihtimal satılır.
Santos:Hızımı ve seviyemi kaybetmemek için galatasarayı tercih ettim.
Türkiye'de yılın transferini yaptık , 27.hafta ASY'de Fenerbahçe'den Kadıköy mağlubiyetlerinin hesabını fena bi şekilde çıkaracağız sanırım![]()
Yalnız bomba gibi 1 transfer daha gelebilir ama düşük bir ihtimal .
Bizim Haldun'la Man.City'li Khaldoon kanka olmuşlar sanırım bize Benjani'yide öneriyor![]()
Yok artık olmaz daha transferGelirse Ali alınır defansa en fazla.
Gio opsiyonu bizdeymiş yalnız. Kendi açıklamaları bu yönde. NTVsporda da öyle diyorlar. Ayrıca her ne kadar pek inanmasamda turkspor.net e Adnan Sezgine çok yakınlar. Arayıp sormuşlar "opsiyonu bizde, fiyat işini kurcalamayın" demiş Sezgin. Hayırlı olsun Aslan. Sezon başından beri takımda görmeyi istediğim bir oyuncuydu.
Yönetim bu transferden sonra Kewell'ı gönderecekti.
Taraftar baskısı sonucu Kewell sözleşmeyi kabul ettiği takdirde kalacak ,
Kabul ederse Leo Franco gidecek.
Etmesse Kewell'a veda edeceğiz.
Ama Kewell özellikle bu sezon takımda çok görmek istediğim bir oyuncu.
Kewell'ı tutarsak kesinlikle bu sezon Rijkaard yönetiminde açık ara şampiyonuz.
#24 Giovani Dos Santos
kewell ile sampiyonlugumuzun ne alakasi var onu anlamadim adam sezonun son 4-5 macinda belki oyniycak , tamam bu sene mukemmel isler cikardi ama biraz da profesyonel bir takimin baskaninin yerine koyun kendinizi bu yasa gelmis bir oyuncu maliyeti cok cok yuksek , sakatlik sorunlari var surekli , ve yabanci kontenjanininiz dolu ustune ustluk 3 kulvarda savasiyorsunuz yani kewell in gonderilmesi kadar normal bir sey yok
Vefa diye birşey var. Size herşeyini vermiş bir oyuncuya bu yapıLmamaLı. Göndericeksen Leo yu gönder. Ufuk CeyLan LEO dan daha iyi bir kaLeci.
KeweLL goL at; atar
KeweLL goL attır, attırır
KeweLL soLda oyna; oynar
KeweLL sağda oyna; oynar
KeweLL stoper oyna;oynar
KeweLL adam aLıcaz, git, işte bu oLmamaLı.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
benjaniyi bari almayın ekstra bi seviyorum ben o adamı üzülürüm yemin ediyorumtebrikler gs yönetimi opsiyonu varsa daha bi tebrikler hele bir de opsiyondaki ücreti yıllara bölerek ödemeyi kabul ettirdiyseniz söyleyelim ertem şenere her yerinden öpsün haldun
![]()
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Harika transfer! Opsiyon varsa kesin alırız bu adamı. İyi oynamaması diye bir şey söz konusu bile olamaz.
olay kewell adam alicaz git degil burda yanlisin var , su anki dusunce kewell in raporu bekleniyor eger dusunuldugu gibi sadece son 4-5 oyniyabilicekse kontrati dondurulucak ve onumuzdeki sezon icin masaya oturulucak kewell ile , ayrica ustunel birde forvet almaya calisiyor isim soylemiycem cunku millet sallama yazdigimi saniyor , ki bakiniz santos olayini kac gun once yazmisdim , neyse eger forvet alinabilinirse nondada gidici sayet alinmazsa nonda ile devam edilicek
Leo Franco daha mantıklı olabilir burada da yazıldığı gibi. Ekstra bir performans göstermedi sezon başından bu yana. Ardındaki genç kalecilere güvenebilirse Rijkaard çok daha iyi bir sonuç çıkar ortayahem bir yabancı kontenjanı kaleye harcanmamış olur, hem taraftarın çok sevdiği Kewell'la bağlar sağlam kalır...
tabi artık hedef Türkiye yanında Avrupa Ligi'nde de son maçı oynayan takımlardan birisi olmak -ki buda her mevkinin sağlam olmasını gerektirir bir bakıma. yani Leo Franco'da da tecrübe var![]()
Santos hayırlı uğurlu olsun.Yıldız oyuncuları kadromuza katmaya devam ediyoruz.Allah herkese böyle bir yönetim versin..
Ayrıca gidecek oyuncu bana göre %100 Nonda olmalıdır.Diyceksiniz avrupa kupası maçlarında kim oynuyacak diye o zaman Keitya'yı çekeriz forvete 90 dakka koşar,çalıp yapar ve aslanlar gibide oynar.Yeter ki Nonda gitsin.
Last edited by goosfraba : 27.Ocak.2010 at 21:43
Herkese merhaba ilk yorumum ama bundan sonra buralardayım. =)
Galatasaray yönetiminin gerçekten mükemmel çalıştığını dusunuyorum harbiden helal olsun emeği geçen herkese ...
Santos gerçekten mükemmel bi transfer kumaşını ve potansiyelini tartışmanın hiç manası yok ve başında Rijkaard gibi bi hocamız olduğu sürece GALATASARAY'ımıza vereceği katkıda bence çok üst düzeyde olacaktır . Rjkaard'la aralarındaki ilişkinin baya iyi olduğunu düşünüyorum .
Gidecek oyuncuya gelirsek de burada duygusal olmadan edemiyorum ama profosyonel düşünülmesi gerekir.benim ilk tercihim kesinlikle Leo Franco'nun gitmesidir gerçekten yabancı kontenjanı eğer kaleciniz Mondi yada Taffarel gibi bi kaleci değilse kesinlikle yabancı kaleciyle doldurulmamalı bence ... Ama Leo nun daha 2.5 yıllık sözleşmesinin olması tek taraflı bi sözleşme feshinde Galatasaray'ı ekonomik olarak zor durumda bırakır ... En iyi ihtimal bu kısa dönemde Leo ya yeni bi takım bulunması ama buda zor gözüküyo ... Yok Leo olmazsa Kewell ile sözleşmeyi uzatıp sezon sonuna kadar askıya alınmasından yanayaım ... Yok buda olmazsa Nonda yı gönderelim bence çünkü zaten elimizdeki hücuma yönelik oyuncular mükemmeller gol sorunu yaşıycağımızı sanmıyorum ... Burada ayrıca şöylede bi durum var Kewell'ın kalmasını çok istiyoruz ama acaba o kalmayı istiyomu ? belkide zaten sezon sonu GS'den ayrılmayı kafasına koymuştur ? Eğer böyle bi durum varsa en mantıklısı çok sevdiğimiz Kewell ile yolların şimdiden ayrılması gibi duruyo ... Ama yönetim kimi gönderirse göndersin kesinlikle yönetimin arkasında olmalıyız onlar en doğrusunu bilirler ... şimdi Santos transferinin tadını çıkaralım
![]()
bence transferi konuşsak daha iyi olacak?
(/s)
birde 2.5 yıl linderoth'a sabır gösteren yönetimin kewell'a 3 ay tahammül edememesi ilginç ...
Galatasaraylılar yine iyisiniz , bir forvet daha geliyormuş ingiltereden. Ersin düzen twitterde söyledi.
Aynı anda ntvspor.nete baktım , Robinnho adadan ayrılıyor haberi vardı. Aman diyim sakin ol haldun bey...
Robinho Santos'a gidiyor..
Dos Santos hayırlı olsun.Kaliteli bir oyuncuyu transfer etti Galatasaray.Transferde çıtayı baya yükselttiler.Bunda Rijkaard,daha önce alınan yıldız isimler ve tabii ki Haldun Üstünel'in payları büyük.Helal olsun ne diyelim..