Bir şeyler tersine döndü sanırım.Senelerce biz doğru düzgün bir transfer beklerken Fenerbahçe yapardı hep.Şimdi tam tersi bu durum![]()
Bir şeyler tersine döndü sanırım.Senelerce biz doğru düzgün bir transfer beklerken Fenerbahçe yapardı hep.Şimdi tam tersi bu durum![]()
Tourner dans le vide, tourner dans le vide..
Et je m’envole, vole, vole, vole, vole...
Aykut Kocaman'ın sözlerinden çıkardığım sonuç; ya transfer olursa bomba olacak ya da hiç yapılmayacak. Eğer Daum transfer istemiyorsa hiç sorun yok; fakat Daum transfer istiyor da yönetim yapmıyorsa orda sorun var.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Evet Aykut Kocaman burası Türkiye, şurada 3-4 günlük süre kaldı, transferi düşünmüyoruz fakat olağanüstü bir durum olmadığı sürece dedi. Muhtemelen görüşülen yıldız oyuncular var, eğer onlar gerçekleşirse transfer yapılacak, gerçekleşmezse transfer sezon sonuna.
Takım içinde yakalanmış bir uyum var, bunun bozulması taraftarı değilim gibisinden bir şeyler de söyledi Kocaman. Gelecek oyuncu ya yıldız olacak ya da transfer yapılmayacak, +2 için transfer yapılmasını istemiyordum zaten.
"YÜCE ATATÜRK"
En iyisi.. Eğer adam gibi biri alınmayacaksa gidip sallamasyon adamlar getirmesinler. Alabiliyorlarsa dedikleri gibi en iyisini alsınlar onlar gelmiyorsa yapmasınlar..
Aykut Kocaman'ın 'transfer çok zor' açıklamasına karşın, İngiliz basınında Fenerbahçe'nin Blackburn'den Morten Pedersen'i istediği yazılıyor.
![]()
NTV Spor
Güncelleme: 16:37 TSİ 28 Ocak. 2010 Perşembe
İngiliz Sky Sports televizyonu, Blackburn Rovers'ın Norveçli kanat oyuncusu Morten Gamst Pedersen'in, Fenerbahçe ile temasta olduğunu iddia etti.
Sky Sports televizyonuna göre, Blackburn Rovers ile sözleşmesi sezon sonu sona erecek Pedersen, Fenerbahçe'nin kendisi için cazip bir seçenek olduğunu söyledi.
Sarı-lacivertlilerin büyük ve düzenli olarak Şampiyonlar Ligi'nde oynayan bir takım olduğunu ifade eden Pedersen, bununla birlikte, Rovers ile sözleşme yenileme seçeneğini de gözardı etmediğini belirtti.
Habere göre, Norveçli futbolcunun önceliği sözleşmesine sadık kalarak sezonu Blackburn Rovers'ta tamamlamak.
Ancak Pedersen bu ay içinde Blackburn ile kontrat yenilemezse, Menajer Sam Allardyce'ın, transfer dönemi kapanmadan Norveçli oyuncuyu elden çıkarabileceği konuşuluyor.
Aykut Kocaman: Transfer yok
Fenerbahçe Sportif Direktörü Aykut Kocaman, transfer çalışmaları ile ilgili olarak "Sezona, ilk yarıdaki gücümüzle ve kadromuzla devam edeceğiz" dedi.
'Transfer düşünmüyoruz'
NTV Spor
Güncelleme: 11:47 TSİ 28 Ocak. 2010 Perşembe
İSTANBUL - Ziraat Türkiye Kupası’nda Bursaspor ile eşleşen Fenerbahçe’de Sportif Direktör Aykut Kocaman, NTV Spor'a yaptığı açıklamada kura çekimini değerlendirdikten sonra transfer çalışmaları ile ilgili bilgi verdi.
Aykut Kocaman, medyada "istifasını Başkan Aziz Yıldırım’a verdi"ği şeklinde çıkan haberlerle ilgili olarak "İstifa dedikodularını şaşkınlıkla izliyorum. Bunu hakeret olarak kabul ediyorum" dedi.
Kocaman, transfer çalışmaları ile ilgili olarak da "Transferde olağanüstü bir gelişme yok. Sezona ilk yarıdaki gücümüzle ve kadromuzla devam edecğiz. Transfer yok" açıklamasını yaptı.
transferde hedeflediğimiz oyuncularla anlaşamadık mesele bu bence başkan istemiyo vs değil.yoksa saf değil aziz başkan gs'nin çok güçlendiğinin farkındadır o da
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Brezilya'nın Corinthians kulübünün başkanı Andres Sanches, Denitho'nun Fenerbahçe'den transfer teklifi aldığını ancak takımdan ayrılmayacağını açıkladı.
Corinthians'ın Mirassol ile 1-1 berabere kaldığı maç sonrasında Brezilya basının sorularını yanıtlayan kulüp başkanı Sanches, Fenerbahçe'nin getirdiği teklifin gerek kulüp gerekse futbolcu için düşük olduğunu savundu. Brezilya basınına yansıyan haberlerde Sanches, ''Dentinho gitmeyecek. Genç bir futbolcu ve biraz daha kadromuzda kalacak. Getirilen teklif bizim için de futbolcu için de düşük. Eğer onun (Dentinho) için iyi bir teklif olsaydı, farklı olurdu'' dedi.
Brezilya basını ise, Fenerbahçe'nin 21 yaşındaki Denitho için 6 milyon Avro'luk teklif ettiğini yazdı. Denitho'nun ekonomik haklarının Corinthians kulübü ile DIS grubu ve işadamı Claudio Guadagno arasında bölünmüş durumda olduğu belirtilen haberde, Corinthians'ın olası bir transfer bedelinin sadece yüzde 57'sini alacağı ifade edildi.
Bu arada Corinthians Teknik Direktörü Mano Menezes de, Denitho ile ilgili yaptüığı açıklamada, ''Takımdan şimdi ayrılacağını sanmıyorum. Denitho, Corinthians için Libertadores Kupası'nda mücadele edecek'' ifadelerini kullandı.
Denitho'nun mevcut durumda 2013 yılına kadar Corinthians ile sözleşmesi bulunuyor.
AA
Çok istenseydi alınırdı diye düşünüyorum.
bu saatten sonra transfer yapılırsa ne kadar yararlı olabilir emin değilim açıkcası. en iyisi artık yapmamak.
(/s)
Kewell'dan Fener'e giderim resti!
Galatasaray'ın Dos Santos'a yer açmak için göndermeyi düşündüğü Harry Kewell, Fenerbahçe'nin kapısını çaldı...
Kewell'dan Fenerbahçe'ye giderim resti
Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Avustralyalı oyuncu, "Sakatlığımı ve aldığım parayı bahane ediyorlar. Bana böyle davranamazlar. Sözleşmemi fesh ederlerse F.Bahçe'ye giderim" resti çekti. Kewell, menajeri aracılığıyla F.Bahçe'nin nabzını yokladı.
Ucuza gelirim! Sol kanat oyuncusu arayan F.Bahçe, Kewell'a temkinli yaklaşırken, kulüpten sızan haberlere göre, "Bonservisini al, sonra görüşelim" mesajı verildi. G.Saray yönetimine çok kızan 32 yaşındaki yıldız, F.Bahçe'ye sarı-kırmızılı ekipten daha az paraya gelmeye de razı. Türkiye'yi sevdiğini ve kalmak istediğini belirten Kewell'ın durumu bir hafta içinde kesinleşecek
milliyet
![]()
Kovsunlar aykut kocamanı genie scout kullansınlar eminim transferlerde başarı oranı artar !
aykut kocamanla alakalı olduğunu zannetmiyorum problemlerin ki belki de sezon sonu için izliyo aykut hoca futbolcuları bilemeyiz ama yabancılara son yıllarda sabır sınırını yüksek tutan yönetim aykut kocaman'ı öyle kolay kovamaz,kovmamalı.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Transfer ille de olsun demiyorum zaten ama hedef avrupaysa iyi bir sol kanat lazım bence...Transfer yapılmaması hedefin neresi olduğunu belli ediyor büyük oranda.
pedersen'i alabilsek sol kanat sorununu ortadan kaldırır özer zaten solda tam verim gösteremiyo sağ kanat oynamalı zaten emre çok ceza alan yahut sakatlanan bi isim bi alternatif şart.sol kanat transferi yaparak bunu sağlayabiliriz yani emre yokken özer yada mehmet ikilisinden biri onun yerini alır digeri sağ kanatta oynar.ben de transferin şart olduğunu düşünüyorum ya da uğur boral kendine gelmeli vederson kulübede kalsın mümkünse santos cezalı olmadığı sürece
Emek Ege twitter'da Fenerbahçe'de olağanüstü bir şey olabilir demiş.
http://twitter.com/emekege
Transfer, o olacak olan olağanüstü şey işte Aykut Kocaman'ın açıklamalarına göre. Oldukça olağanüstü olsun yoksa olmasın.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Ben ümitliyim iyi bir oyuncu gelecek...
evet öle sölemiş emek ege ve baya ciddi duruyo sanırım ayku kocaman transfer yapmıcaz diyip dikkatini dağıttı medyanın şimdi yıldız gelecek![]()
Şu Pedersen gerçekten iyi bir oyuncu.Gelirse büyük katkılar verebilir.Ancak benim düşüncem Pedersen'de gelse Dentinho felanda gelse o kadarda olağanüstü durum değil.Fenerbahçe'nin alamayacağı oyuncular değil yani.
Pedersen bence de olağanüstü bir transfer olmaz, ha elbette yararlı olur ama olağanüstü değil ama Dentinho farklı. Bu ülkede 20 yaşında bir oyuncuya 12 milyon veren kulüp çıkmadı daha. Eğer gelirse, Fenerbahçe adına olağandışı bir transfer olur. Ama takımı bırakmıyor kupa maçlarından dolayı, şimdi gelmese de sezon sonu mutlaka alınacak diye düşünüyorum, Alex'te olduğu gibi, Alex'in gelmesi de 1 sene gecikmişti, srekli gündemde olmasına rağmen.
"YÜCE ATATÜRK"
Fenerbahçe'de transfer atağı
Fenerbahçe'de "yeni transfer yapılmayacak" açıklamasına rağmen, yönetim İngiltere'ye çıkartma yapmaya hazırlanıyor. Sürpriz bir ismi gündemine alan sarı-lacivertliler, iki gün içinde transfere nokta koymayı hedefliyor.
Fenerbahçe'de sportif direktör Aykut Kocaman'ın, “Büyük bir sürpriz yaşanmazsa transferi bitirdik” açıklamasının ardından, yönetim bir kez daha transfer konusunda atağa kalktı. Rotasını İngiltere’ye çeviren sarı-lacivertliler, ara transfer döneminin tamamlanmasına kısa bir süre kala sürpriz bir isim için harekete geçti.
Yönetimin bu transferi iki gün içinde bitirmeyi hedeflediği aksi taktirde, baska bir isim arayışına girmeyeceği öğrenildi.
Sivasspor maçı hazırlıklarına da devam eden Fenerbahçe'de, Özer'in iyileşip takımla birlikte çalışmalara baslaması teknik heyetin yüzünü güldürdü. Zorlu deplasmanda sahaya süreceği 11'i belirleyen teknik direktör Christoph Daum, savunmada Lugano'nun yokluğunda Deniz Barış'a, orta alanda Selçuk-Özer ikilisine, forvet hattında ise Alex ile Semih'i görevlendirmeye hazırlanıyor. Topuğundaki sakatlığı devam eden ve hafta boyunca antremanlara katılmayan Daniel Güiza'nın, Sivas'a götürülüp götürülmeyeceği ise netlik kazanmadı.
NTVSPOR
İngiltere'den basında hiç adı geçmeyen kim olabilir?
Malouda diyecem de gelmez o..![]()
Boşuna heveslenmeyin, akşama salanlama gelir.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Ben de tam Malouda'ya bakıyordumJoe Cole gelmesin
![]()
emek ege radyoda :önemli bir ismi kadrosuna katabilir