-
07.Haziran.2006, 10:07
Campbell: "Fenerliler beni beklesin"

F.Bahçe'ye gelme ihtimalim yüksek. Çünkü sadece para önermediler, önüme bir iddia da koydular. Dünya Kupası'ndan sonra herşey netleşir."
07.06.2006
F.Bahçe'nin transfer listesinde bulunan ve sarı-lacivertlilerin uzun bir süredir renklerine katabilmek için çabaladığı İngiltere Milli Takımı'nın dünyaca ünlü defans oyuncusu Sol Campbell, kamp yaptıkları Baden-Baden'de VATAN'a konuştu. Öncelikle İstanbul'a gelebileceğini söyleyen Campbell, yapılan teklifin kendisini heyecanlandırdığını ve kararını Dünya Kupası sonrası vereceğini açıkladı. İngiltere antrenmanı öncesi görüşme isteğimizi "Sonra" diye geri çeviren Campbell, idman sonrası çocuklara imza dağıtırken Türkiye'den geldiğimizi söyleyince "Hemen yanınıza dönüyorum" diyerek randevu verdi.
'5 aydır görüşüyoruz'
Çevresini saran gençler ve fanatiklerin tüm imza isteklerini yerine getirdikten sonra yanımıza gelen Campbell "Türkiye'den geliyorsanız konuşalım" dedi. Menajerlerinin yaklaşık 5 aydır F.Bahçe yönetimi ile görüştüğünü söyleyen Campbell "Benimle ciddi bir şekilde ilgilendikleri ortada. İyi ve içi dolu bir teklif yaptılar. Adım adım gidiyoruz. Dünya Kupası sonrası kesin kararımı vereceğim. Ama F.Bahçe'ye gitme ihtimalim, gitmeme ihtimalimden daha fazla" diye konuştu. İstanbul'a daha önce bir kez geldiğini ve Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda Türkiye'ye karşı oynadığını belirten Campbell şunları söyledi:
'Hedefleri büyük bir kulüp'
"Biliyorum ki F.Bahçe Türkiye'nin en iyi imkânlara sahip kulübü. Temaslarımız da gayet medeni ve uluslararası ölçülerde geçti. Görüşmeler hâlâ da devam ediyor. Hedefleri büyük ve arkasında ilginç bir potansiyeli olan bir kulüp F.Bahçe. Türkiye'de gazetelerde adım çıktıktan sonra Londra'daki Türk arkadaşlarımın hücumuna uğradım. Hepsinden İstanbul ve F.Bahçe hakkında bilgi topladım. Şu anda Dünya Kupası'nda olduğum için düşünüyorum, herhangi bir resmi adım atmadım.
'Benim için ilginç olur'
Sanıyorum F.Bahçe de düşünüyor. Dünya Kupası sonrası kararımı net olarak vereceğim. F.Bahçe'de oynamak benim için de ilginç olabilir. Ama önce buradan İngiltere'ye zaferle dönmeliyiz. Şimdilik tek isteğim bu. Sonrasını siz de ben de hep birlikte göreceğiz. Türkiye'de oynayan birçok büyük futbolcu var. Onlardan hep iyi şeyler duydum. Fazla değil bir ay sonra herkes kararımı öğrenecek."
Haber: Gökmen ÖZDEMİR
FENERBAHÇE
Hep Destek Tam Destek
Mesaj Yetkileri