1 ile 30 arası toplam 61 sonuç

Konu: Onların ben kalıplarına tükiriyim

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

o malatyalı çocuk ayakkabısı delik oldugu için ağlamıyodu sanırım nükleer enerji santralleri ile ilgili eleştiri yapıyodu ki baya baya da yapıyodu.rekorlar kitabına giren insanları çıkartmak gayet tabi normaldir ama özellikle en kısa olana yapmadığını bırakmadı programda 3 yaşında yegeninle oynamıyosun beyaz o insanlar ne zorluklarla yaşıyolar muhtemelen her neyse uyarı, ceza vb bişey almadan beyaz hakkında ki yorumlarımı bitiriyim

not:ekşiciyim okanı severim eskiden beyazıda severdim ama artık samimi gelmemekte ve programı da 5 sene önceki herhangi bi programı acın izleyin aynı tamamen
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Quote Originally Posted by sananes View Post
    o malatyalı çocuk ayakkabısı delik oldugu için ağlamıyodu sanırım nükleer enerji santralleri ile ilgili eleştiri yapıyodu ki baya baya da yapıyodu.rekorlar kitabına giren insanları çıkartmak gayet tabi normaldir ama özellikle en kısa olana yapmadığını bırakmadı programda 3 yaşında yegeninle oynamıyosun beyaz o insanlar ne zorluklarla yaşıyolar muhtemelen her neyse uyarı, ceza vb bişey almadan beyaz hakkında ki yorumlarımı bitiriyim

not:ekşiciyim okanı severim eskiden beyazıda severdim ama artık samimi gelmemekte ve programı da 5 sene önceki herhangi bi programı acın izleyin aynı tamamen
    Fikirlerini doğru bir üslupla dile getirirsen kimse için düşündüklerin için ceza uyarı vs. almazsın merak etme. Baz istasyonlarının köy içerisine kurulmasına karşı yaptığı konuşmanın videosu yüzünden oradaydı Malatyalı çocukta ama programda şarkı söyleyip dans bile etti. Burada ben kimseyi savunmuyorum aslında hepsi aynı. Çocukların bu tür programlara alet edilmesi yanlış.

Mesaj Yetkileri