1 ile 30 arası toplam 152 sonuç

Konu: Oyunda Karşılaştığınız En İyi Regenler

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by vuque View Post
    @serorio
    Kardeş Senin Regen Defans Oyuncularıda Zıplama Özürlü Haa
    Evet o benim de dikkatimi çekiyo.Ama zıplamalarına gerek kalmıyo yanlarına bi uzun oyuncu alıyorum genelde. Zaten o ikisini beraber oynatmak hayallerimden birisiydi ama Sedatı elimden zorla aldılar ben de sonra Özgürü transfer ettim.

Nesil
    2009
    Yer
    Avcilar, Istanbul

Quote Originally Posted by serorio View Post
    Evet o benim de dikkatimi çekiyo.Ama zıplamalarına gerek kalmıyo yanlarına bi uzun oyuncu alıyorum genelde. Zaten o ikisini beraber oynatmak hayallerimden birisiydi ama Sedatı elimden zorla aldılar ben de sonra Özgürü transfer ettim.

Yalnız Sedat Usta'ya hayran kaldım kardeşim, herhalde gördüğüm en iyi regen..
    İki tane sorum olacak herkese, benim oyunda bu kadar iyi regenler çıkmadı oysaki 6 sezonu geride bıraktım. Yani bakıyorum da bütün özellikler 10'un üzerinde, hatta neredeyse 15'i geçmiş hepsi.. Hemde yaşları 18 civarı, yani bir senede mi bu kadar geliştiler naptınız bunlara dopingmi verdiniz abi

Bir de benim için çok önemli bir soru; ilk onbirdeki adamlarımın hepsi regen olsa.. Birkaç tane kaliteli regenim var, hepsinin ilk onbirde olması bir sorun çıkartır mı, yani yaş ortalaması 18 olan bir takımdan söz ediyorum.. Tecrübesizlik filan??

Nesil
    2009
    Yer
    Avcilar, Istanbul

Quote Originally Posted by laziale View Post
    İki tane sorum olacak herkese, benim oyunda bu kadar iyi regenler çıkmadı oysaki 6 sezonu geride bıraktım. Yani bakıyorum da bütün özellikler 10'un üzerinde, hatta neredeyse 15'i geçmiş hepsi.. Hemde yaşları 18 civarı, yani bir senede mi bu kadar geliştiler naptınız bunlara dopingmi verdiniz abi
    Amma gerilim yapmışım meğersem hiçbişey bilmiyomuşum çıktı regenler pıtır pıtır yav öyle benim gibi bende regen çıkmıyor diye üzülen beklesin azcık

Mesaj Yetkileri