Quote Originally Posted by Sheriff View Post
O senin baktığın yer takım konuşması. Sen takım konuşmasını yardımcı antrenör yapsın diye ayarlamışsın sanırım, oda devre arasına mağlup girince sinirli bir şekilde takımı eleştiriyor. Devre arasına galip girdiğinde de iyi performans diyor. Yani antrenmanla bunun alakası yok.

Antrenman programından kaynaklı bir sorun olduğunu düşünmüyorum. 27-28 yaşın üstündeki oyuncularda fiziksel çalışmaları(Aerobic ve Strength) biraz azaltıp teknik çalışmalara yoğunlaşmalısın.
Kardeş ben 2005 ten beri fm oynuyorum.Neyin takım konuşması olu olmadığını bilirim herhal.Ben sana diyorum ki maç esnasında bildiğin maç oynanıyor sağ üstte maç verileri var oradan oyuncu motivasyonunu seçince maç esnasında oyuncunun durumunu belirtiyor.bu durum dakikadan dakikaya değişiyor.Yani 5 dk sonra güven veriyor 5 dk sonra sinirli gözüküyor bunun gibi.Bunun sebebi antrenman diyorum.Detaylı açıkladım.Takım konuşmasını ayrıyeten ben yapıyorum.Olumsuz konuşmuyorum ki moral düşmesin diye.Ben antrenmanı iptal edince performans bulunuyor diyorum sebeni nedir?Anlatabildim umarım