Quote Originally Posted by MostapHa View Post
Öncelikle kötü oyunumuzla mağlubiyeti hakettik diyorum. Daha 1. dakikada gelen gol işi bitirdi. Bursaspor şu ana kadar izlediğim en iyi takım süper ligde emin olabilirsiniz. Böyle giderse şampiyonluğa oynarlar. Bu oyunla şampiyonluk hayal değil Bursaspor için.

İşin taraftar boyutuna gelelim. Tamam koltukları kıranlar oldu. Ama onlara cevabını yine kendi taraftarımız müdahele etti. Benim deplasmana gittiğim otobüs taşlandı. Ayrıca bizimkileri ilk başta tahrik eden Bursaspor taraftarı değil oraya gelen 20 civarı Ankaragücü taraftarı oldu. Maça gidenler görmüştür. İşleri güçleri bize sallamaktı onların ve yanındaki yaşı 16yı geçmeyecek tayfanın. Daha sonra 3. golün ardından Bursaspor'un yaptığı tezahürat ipi kopardı. Bizde karşılık verdik.(Biz hatasız değiliz kesinlikle) 45-50 dakika statta bekletildikten sonra sağ salim evimize döndük.

Hakeden kazandı. Rıza Hoca'ya diyecek tek sözüm var; "Hocam birbirimize daha fazla zarar vermeden bu işi bitirelim ne olur."

Herkese saygılar...
Geçen hafta Rıza hoca ya güvenim tam diyordun, bu hafta işi bitireLim diyorsun.