http://www.gaziantepspor.org.tr/habe...asp?habid=1457 Kutlama mesajları gelmeye başladı..
Umarım yanlış anlamaz Bjk'li arkadaşlar..
http://www.gaziantepspor.org.tr/habe...asp?habid=1457 Kutlama mesajları gelmeye başladı..
Umarım yanlış anlamaz Bjk'li arkadaşlar..
Kürtmüş Murat Aksu,Akp'liymiş..Yıldırım Demirören hatalarından ders almış,tecrübeliymiş..Aferin size kongre üyeleri,aferin..Çok iyi iş başardınız.Beşiktaş'ın görünen 3,görünmeyen bilmem kaç senesini yediniz resmen.3 sene boyunca Yıldırım Demirören daha çok adamlarını koyar kongreye,daha bir borçlandırır kulübü,Murat Aksu gibi bir babayiğitte çıkmaz artık karşısına.Ölene kadar veya sıkılana kadar (ne de olsa hobi olarak yapıyormuş ya bu işi) devam eder bu işkence.Birilerinin istediği gibi 3.büyük olma yolunda dev adımlar atmaya devam ederiz.Murat Aksu seçilseydi bu sezon şampiyon olma konusunda bile umudum çok fazla olacaktı ama şimdi önümüzdeki seneler için hiç bir umudum kalmadı.Geçmiş olsun..
So what?
Saike
Yahu görende sizi kulüp bitti gitti sanacak.Bunun böyle olacağı taaa en başından belliydi kendinizi boşuna kandırdınız Yıldırım Demirören gider diye. Artık olan olmuş Demirören tekrar seçilmiş. Bundan sonra isteyin ya da istemeyin adam 3 yıl daha başkan. O yüzden bağırıp çağırmanın yeter demenin alemi yok. Bu tutumu sürdürmek takıma katkıdan çok zarar verecektir.
Bu dakikadan sonra Beşiktaşlıya yakışan sevdama ara verdim demek değil takımına başkanına teknik direktörüne futbolcusuna sahip çıkmaktır. Şahsen ben öyle yapacağım.
Bu arada Mustafa Denizli bugün bir operasyon geçirecekmiş dün akşam konuşuyorlardı ona da acil şifalar diliyelim.
Yetmez Yıldırım Demiröen dedi tekrar başkanlı aldı.Hayırlı olsun Beşiktaş adına.Ne kadar hayırlı olacak oda şüpheli tabi.
Metazori yani.
birde şu yönden bakın türkiyenin en zenginlerinden biri bjk nin başında yapcak birşey yok artık iyi yönleri bulmaya bakalım![]()
Milyonlarca insan bağırıyor ama demokratik bir yoldan adamı safdışı bırakamıyorlar. milyonlar bağıracağına içinde bi 3000 kişi çıkıp kongrede oy hakkına sahip olsa gönderirlerdi Demirören'i falan. Bu bağırmaların hepsi fasa fiso. Bağırarak kim kimi yerinden etmiş. İcraat lazım. İstesekte istemesekte adam seçildi. Yapacak bir şey yok bu saatten sonra.
3 yıl ömrümüz olursa hep beraber görürüz ama oturur neden oturmasın? Kim götürecek olağanüstü kongreye o basirette bir muhalefet var mı? bence yok.
Yok AKPliymiş yok Kürtmüş Bunlar bahane .. Murat Aksu sağlam bir isim olsa Listesi sağlam olsa bu yarışı kazanırdı .. 1.600 oyla kaybetti Seçime gitmeyen en az 5 6 bin insan var zaten 12 bin katılım bekleniyordu 7 bin katılım oldu. Demek ki kongre üyeleri benim başta yazdığım gibi düşünmüş ikisinden de bir şey olmaz![]()
Murat Aksu'nun bu seçimi kaybetmesinin en büyük nedeni temiz bir insan olmasıdır.Kongre üyelerine kendisine oy vermeleri için para vermedi,maddi katkı sağlamadı veya bunları vaat etmedi.Derneklerden oy karşılığında listesine adam almadı.Bazıları da bu yarışı AKP-CHP yarışına çevirdi.Bunun en büyük kanıtıda Beşiktaş belediyesi başkanının Yıldırım Demirören'in safında olmasıdır.AKP'li olduğu için,kürt olduğu için oy vermediğini söyleyen bir çok kongre üyesi varmış.Yani bu benim uydurduğum bir şey değil.İşte bu söylediklerim kongreden Yıldırım Demirören'in galip çıkmasının nedenleri.Düşünün Çarşı'nın sembol isimlerinden birisi olan Alen Markaryan bile Demirören'in safındaydı.Yoksa bu kadar başarısız bir insanın bütün sandıklardan birinci çıkmasının başka mantıklı bir açıklaması olamaz.Murat Aksu'nun yaptığı hata gerçek Beşiktaşlılara güvenmesiydi.Bundada yanıldı maalesef..
So what?
Saike
Murat Aksu kim Şemsi Babası bu kadar üst makamda yer almasaydı kim tanıyacaktı ? Öyle bi konuşuyorsun ki elinde sihirli değnek var Gelecek ve dertler bitecek .
Yönetim listesi çok iyi olur .. Kendisinin backraundu çok iyi olur Sportif alanda güzel şeyler yapmış olur Tamam haklısın da Kamuoyuna veya kongre üyelerine o güveni veremedi işte
Seçime katılmayan insan sayısı Demirören'in aldığı oydan bile fazladır belki asıl bunu sorgulamak gerekiyor Yoksa yok o ona para yedirmiş bu buna böyle demiş hikaye .. sınıf başkanı seçmiyorsun BJK başkanı seçiyorsun
Çarşı'dan maçta şöyle bir tezahurat duyabilirsiniz "Tüpçü başkan zirveye Beşiktaş kümeye" diye hatta rakip takımlar bile söyleyebilir ama Beşiktaş'a çok zarar verdi Demirören ailesi ve 3 sene daha verecekmiş gibi duruyor
Screw you guys, I'm goin' home
http://eksibesiktas.blogspot.com/201...arna-cagr.html
Biz Beşiktaşlıyız
Sizin Olsun Oyunuz
Cuma 20:15'te
Kutlayın Artık Biz Yokuz
Var Mısınız
Yokluğunuzu Hissettirmeye..?
Bir Beşiktaş taraftarı tarafından samimiyetini, aşkını ortaya koyan tüm Beşiktaş taraftarına çağrıdır; bulunduğumuz tribünleri 15. dakika itibariyle terk ediyoruz.
Hepiniz çok zarar verdi falan diyorsunuzda bu takım geçen senenin çift kupalı şampiyonu. İşler iyi giderken kimse itiraz etmiyor. Takım oynamıyorsa Yıldırım Demirören'in suçu ne. Yok Gaziantep'e para saçtı yok böyle yaptı. Sadece Demirören yokki Mustafa Denizli'de diyebilirdi Tabata'ya 8 m € verecegimize başka adam alalım yada böyle idare edelim.. Herşeyi Yıldırım Demirören'den sorumlu tutmak çok yanlış. Ben son 2 senede Yıldırım Demirören'in iyi işler yaptıgını düşünüyorum..
Kusura bakma ama onemli bir caimanin baskanini tarif etmek icin kullandigin kelime hic yakismamis. Soyledigin kisiye yakisip yakismadigi onemli degil, o makamda oturan kisi icin kullandigindan dolayi sana yakismamis.
Her ne olursa olsun Besiktas'in baskani Yildirim Demiroren.
Allah sabır versin Beşiktaşlı arkadaşlara ne diyelim...
Arkadaşlar biraz mantıklı düşünün kızgınlıklarınızı bir kenara bırakın. yaptıklarınız kulübünüze zarar veriyor. bir Beşiktaş'lı kendi başkanına herif, tüpçü vs. gibi sıfatlarla hitap etmemeli. Orada kimin olduğu önemli değil. Sonuçta aşağıladığınız makam Beşiktaş Başkanlık makamı. Yapmayın şimdi vakit birlik olma vakti.
Aynen katiliyorum hocam. Elestirdigi transferlerin cogunda kendisinin de imzasi var. Del Bosque davasi gorulurken kulupte 2. baskandi ve hukuku en iyi bilen isimdi. Kendi yonetimdeyken icraatlari ne oldu ki? Ayrica konusmalarinda hicbir somut proje yoktu, altyapi ve kurumsallasma masallarini anlatip durdu. Muhalefetteki en onemli isimler F.Orman ve I.Altinsayi ikna edemedi, ustelik M.Keceliyi Demirorene kaptirdi.
Kamuoyuna çok da güzel verdi güveni.Yapılan anketlerde %75'in altında oy almadı.Beşiktaş taraftarının en çok yazdığı forumlardan olan forzabeşiktaş'ta da ezici bir çoğunluk Murat Aksu'nun başkan olmasını istiyordu.Bir tek kongre üyeleri bizden farklı düşündü.Bununda başlıca sebeplerini yazdım zaten bir önceki mesajda.Seçime katılmayanda Demirören'e oy vermiş kadar suçludur benim gözümde.Katılamayacak durumda olanları tenzih ederim.
Murat Aksu'nun bu işi yapamayacak fikri senin fikrindir.Ben onda bu kapasiteyi gördüm.Bunda bu işi gerçekten istemesi,başkanlık adaylığı sürecinden önce ve süreç esnasında yaptığı araştırmalar,ürettiği projeler,yaptığı açıklamalar beni bu düşünceye itti.Yönetim listesine aldığı isimlerinde profillerine baktığımız zaman bir çoğunun kariyerleri başarılı insanlar.Bu kulübü profesyonelce yönetecek kapasite olduklarını yapmış oldukları işlerden çıkarmak zor iş değildi.Evet sihirli bir değnek dokundurmayacaktı Murat Aksu.Fakat Beşiktaş'ın hakkını en iyi şekilde arayacaktı.(bkz.ana sponsor Ülker hakkındaki açıklamaları) Bu kulübe gerçek manada kurumsal bir yapı kuracaktı.Borçların azaltılmasında ve giderlerin artmasında katkısı olacaktı.Beşiktaş taraftarı kulübe katkı yaparken verdiğim paraya nereye gidecek diye endişe etmeyecekti..
Ben 2004'te Beşiktaş başkanı olarak Yıldırım Demirören'in seçilmesini istiyordum.Geçen sene sonundada artık bu işi yapacak kapasite sanırım demeye başlayanların arasında da ben vardım.Fakat sezon başında yaptıkları,sezon içerisindeki yaptıkları Yıldırım Demirören Beşiktaş başkanlığı yapacak kapasitede olmadığını bir kez daha gösterdi maalesef.Hala görev süresi boyunca yaptıklarını göz ardı edip başarılı olduğunu söyleyebiliyor.Hala Tabata'ya 1 milyon fazla vermiş olabileceklerini söylüyor.
Del Bosque konusunda bir çok kez açıklama yaptı.Bunlardan hiç birisini dinlemediyseniz size anlatabilirim.Yapılan transferlerde imzası olması onu eleştirebilmeniz için bir sebep değil.Zira hoca isteyip başkan izin verdikten sonra karşı çıksa kaç yazardı.Bugüne kadar hangi yöneticinin bir transferi engellediğini duyduk,gördük? Karşı çıkıp çıkmaması bundan dolayı önemli değil.Listesine alamadığı isimlerin de hepsi ben olursam başkan olurum dediler.Birisi bu sözünden döndü.O ayrı konu.Projeleri konusunda ise açıklamaları size mesal geldiyse bu konuda kimsenin yapabileceği bir şey yoktu.Fakat sizin yazdığınız gibi projeleri alt yapıya önem vermek ve kurumsallaşmadan ibaret değildi.
So what?
Saike
Olaya çok yanlı bakıyorsun Şemsi .. Anlaşılan Murat Aksu'yu yürekten desteklemişsin ama olmamış Bu konuda ne desem kabul etmeyeceksin Neyse fazla uzatmayalım![]()
Evet bu konuda taraf olduğum için anlaşamayacağımız doğru.Fakat sana şunu söyliyeyim son olarak.Murat Aksu'nun bu işi yapıp yapamayacağını seçilip,3 sene görev yapmadan kimse bilemezdi.Ne sen bilebilirsin,ne ben bilebilirim,ne de başkası.Ne kadar çok yazsak işte bu yüzden manasız olacak.
So what?
Saike
Bütün seçimler için böyledir . Demirören'in 3 sene üstüste şampiyonluğa da ulaşabilir Bunu da düşünmek lazım . Ancak Demirören'e inanmadığın için bu tür başarıların geleeğine de inanmıyorsun .. İşte kongreye dahi gelmeyen en az 5 6 bin kişi ile Demirören'e oy veren 5 bin kişi de Murat Aksu'ya güvenmemiş bu bu kadar açık ..
Güzel bir gelişme gerçekten sevindim![]()
ekşinin protesto organizasyonuna büyük destek var.
Muhalefetin güçlü bir isim üzerinde birleşmemesinden bu sonuç ortaya çıktı. Sitelerde taraftarın yaptığı yorumlar ve anketleri fazla ciddiye almamak gerekir, Demirören'i istemediği için taraftar karşısında kim olsa o ezici üstünlükle çıkabilirdi bu anketlerde.
Beşiktaş'ın sözü dinlenen ve muhalefette yer alan güçlü isimleri var. Hatta buna muhalefette yer alan demiyelim de, güçlü olup yönetimde bulunmayan, aklı başında, yönetime muhalefetlik yapacak isimleri var. Ülkemizde gerçi muhalefet kavramı çok yanlış algılanıyor, muhalefet yönetene her fırsatta çamur atmak, onu aşağı çekmek değildir, muhalefet yönetenin yanlışlarını ortaya çıkarmak ve bunun için kendi çözümünü önermektir. Beşiktaş'ta bu seçimde yönetenin yönetim şeklin beğenmeyenler bir çözüm üretemedi.
Önceki mesajlarda isimleri de yazıldığı gibi, onların desteğini alabilecek durumda olsaydı Aksu, bu yarışı kazanırdı. Ama onlar destek olmadı, ya da yanına çekemedi Aksu onları. Ben en başından Aksu'nun Demirören'i yıkacak kadar gücü olduğunu düşünmüyordum, Beşiktaş Demirören'den kurtulmak istiyorsa karşısına gerçekten güçlü birisini çıkarmalı.
"YÜCE ATATÜRK"