Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
Murat Aksu kim Şemsi Babası bu kadar üst makamda yer almasaydı kim tanıyacaktı ? Öyle bi konuşuyorsun ki elinde sihirli değnek var Gelecek ve dertler bitecek .

Yönetim listesi çok iyi olur .. Kendisinin backraundu çok iyi olur Sportif alanda güzel şeyler yapmış olur Tamam haklısın da Kamuoyuna veya kongre üyelerine o güveni veremedi işte

Seçime katılmayan insan sayısı Demirören'in aldığı oydan bile fazladır belki asıl bunu sorgulamak gerekiyor Yoksa yok o ona para yedirmiş bu buna böyle demiş hikaye .. sınıf başkanı seçmiyorsun BJK başkanı seçiyorsun
Kamuoyuna çok da güzel verdi güveni.Yapılan anketlerde %75'in altında oy almadı.Beşiktaş taraftarının en çok yazdığı forumlardan olan forzabeşiktaş'ta da ezici bir çoğunluk Murat Aksu'nun başkan olmasını istiyordu.Bir tek kongre üyeleri bizden farklı düşündü.Bununda başlıca sebeplerini yazdım zaten bir önceki mesajda.Seçime katılmayanda Demirören'e oy vermiş kadar suçludur benim gözümde.Katılamayacak durumda olanları tenzih ederim.

Murat Aksu'nun bu işi yapamayacak fikri senin fikrindir.Ben onda bu kapasiteyi gördüm.Bunda bu işi gerçekten istemesi,başkanlık adaylığı sürecinden önce ve süreç esnasında yaptığı araştırmalar,ürettiği projeler,yaptığı açıklamalar beni bu düşünceye itti.Yönetim listesine aldığı isimlerinde profillerine baktığımız zaman bir çoğunun kariyerleri başarılı insanlar.Bu kulübü profesyonelce yönetecek kapasite olduklarını yapmış oldukları işlerden çıkarmak zor iş değildi.Evet sihirli bir değnek dokundurmayacaktı Murat Aksu.Fakat Beşiktaş'ın hakkını en iyi şekilde arayacaktı.(bkz.ana sponsor Ülker hakkındaki açıklamaları) Bu kulübe gerçek manada kurumsal bir yapı kuracaktı.Borçların azaltılmasında ve giderlerin artmasında katkısı olacaktı.Beşiktaş taraftarı kulübe katkı yaparken verdiğim paraya nereye gidecek diye endişe etmeyecekti..

Quote Originally Posted by galatasaray12 View Post
Hepiniz çok zarar verdi falan diyorsunuzda bu takım geçen senenin çift kupalı şampiyonu. İşler iyi giderken kimse itiraz etmiyor. Takım oynamıyorsa Yıldırım Demirören'in suçu ne. Yok Gaziantep'e para saçtı yok böyle yaptı. Sadece Demirören yokki Mustafa Denizli'de diyebilirdi Tabata'ya 8 m € verecegimize başka adam alalım yada böyle idare edelim.. Herşeyi Yıldırım Demirören'den sorumlu tutmak çok yanlış. Ben son 2 senede Yıldırım Demirören'in iyi işler yaptıgını düşünüyorum..
Ben 2004'te Beşiktaş başkanı olarak Yıldırım Demirören'in seçilmesini istiyordum.Geçen sene sonundada artık bu işi yapacak kapasite sanırım demeye başlayanların arasında da ben vardım.Fakat sezon başında yaptıkları,sezon içerisindeki yaptıkları Yıldırım Demirören Beşiktaş başkanlığı yapacak kapasitede olmadığını bir kez daha gösterdi maalesef.Hala görev süresi boyunca yaptıklarını göz ardı edip başarılı olduğunu söyleyebiliyor.Hala Tabata'ya 1 milyon fazla vermiş olabileceklerini söylüyor.

Quote Originally Posted by bjk4ever View Post
Aynen katiliyorum hocam. Elestirdigi transferlerin cogunda kendisinin de imzasi var. Del Bosque davasi gorulurken kulupte 2. baskandi ve hukuku en iyi bilen isimdi. Kendi yonetimdeyken icraatlari ne oldu ki? Ayrica konusmalarinda hicbir somut proje yoktu, altyapi ve kurumsallasma masallarini anlatip durdu. Muhalefetteki en onemli isimler F.Orman ve I.Altinsayi ikna edemedi, ustelik M.Keceliyi Demirorene kaptirdi.

Del Bosque konusunda bir çok kez açıklama yaptı.Bunlardan hiç birisini dinlemediyseniz size anlatabilirim.Yapılan transferlerde imzası olması onu eleştirebilmeniz için bir sebep değil.Zira hoca isteyip başkan izin verdikten sonra karşı çıksa kaç yazardı.Bugüne kadar hangi yöneticinin bir transferi engellediğini duyduk,gördük? Karşı çıkıp çıkmaması bundan dolayı önemli değil.Listesine alamadığı isimlerin de hepsi ben olursam başkan olurum dediler.Birisi bu sözünden döndü.O ayrı konu.Projeleri konusunda ise açıklamaları size mesal geldiyse bu konuda kimsenin yapabileceği bir şey yoktu.Fakat sizin yazdığınız gibi projeleri alt yapıya önem vermek ve kurumsallaşmadan ibaret değildi.