Muhalefetin güçlü bir isim üzerinde birleşmemesinden bu sonuç ortaya çıktı. Sitelerde taraftarın yaptığı yorumlar ve anketleri fazla ciddiye almamak gerekir, Demirören'i istemediği için taraftar karşısında kim olsa o ezici üstünlükle çıkabilirdi bu anketlerde.

Beşiktaş'ın sözü dinlenen ve muhalefette yer alan güçlü isimleri var. Hatta buna muhalefette yer alan demiyelim de, güçlü olup yönetimde bulunmayan, aklı başında, yönetime muhalefetlik yapacak isimleri var. Ülkemizde gerçi muhalefet kavramı çok yanlış algılanıyor, muhalefet yönetene her fırsatta çamur atmak, onu aşağı çekmek değildir, muhalefet yönetenin yanlışlarını ortaya çıkarmak ve bunun için kendi çözümünü önermektir. Beşiktaş'ta bu seçimde yönetenin yönetim şeklin beğenmeyenler bir çözüm üretemedi.

Önceki mesajlarda isimleri de yazıldığı gibi, onların desteğini alabilecek durumda olsaydı Aksu, bu yarışı kazanırdı. Ama onlar destek olmadı, ya da yanına çekemedi Aksu onları. Ben en başından Aksu'nun Demirören'i yıkacak kadar gücü olduğunu düşünmüyordum, Beşiktaş Demirören'den kurtulmak istiyorsa karşısına gerçekten güçlü birisini çıkarmalı.