1 ile 30 arası toplam 1272 sonuç

Konu: FM 2010 Oyun İçerisinde Karşılaştığınız İlginç Olaylar

Hybrid View

Quote Originally Posted by Deus Dominus View Post
    pozisyonu izlemek lazım görünüşe göre top ceza sahasına ortalanmış, orada da en öndeki oyuncu de Sutter.
    ekstra transfer bütçesi içinde; bende karşılaştım. Her zaman oluyor mu bilmem, sanırım performansla alakalı biraz Bursaspor'da inişli-çıkışlı bir sezon geçirdim yönetim elini cebine atmadı. ama Beşiktaş'ta ligte 14-15 maç sonunda ekstra transfer bütçesi verdi sayın Y.Demirören

Top ceza sahasına ortalanmadı açıp yakından bakarsan Ofsayt yazısının ordaki oyuncu topu Gillet'e yolladı ama hakemimiz sağolsun ofsayt gösterdi. Gerçi o top geri döndüğünde gol attık ama olsun

sakary Ali Misafir

Quote Originally Posted by Skyr3x View Post
    Top ceza sahasına ortalanmadı açıp yakından bakarsan Ofsayt yazısının ordaki oyuncu topu Gillet'e yolladı ama hakemimiz sağolsun ofsayt gösterdi. Gerçi o top geri döndüğünde gol attık ama olsun
    eski versyonlarda buna çok sık rastlanıyordu ama 10.2 ile beraber azaldı ama 10.2'dede arada olabiliyor.

Quote Originally Posted by Skyr3x View Post
    ben resimde Gillet ortayı yapıyor zannettim pardon

Mesaj Yetkileri