pozisyonu izlemek lazım görünüşe göre top ceza sahasına ortalanmış, orada da en öndeki oyuncu de Sutter. ekstra transfer bütçesi içinde; bende karşılaştım. Her zaman oluyor mu bilmem, sanırım performansla alakalı biraz Bursaspor'da inişli-çıkışlı bir sezon geçirdim yönetim elini cebine atmadı. ama Beşiktaş'ta ligte 14-15 maç sonunda ekstra transfer bütçesi verdi sayın Y.Demirören
Top ceza sahasına ortalanmadı açıp yakından bakarsan Ofsayt yazısının ordaki oyuncu topu Gillet'e yolladı ama hakemimiz sağolsun ofsayt gösterdi. Gerçi o top geri döndüğünde gol attık ama olsun
Top ceza sahasına ortalanmadı açıp yakından bakarsan Ofsayt yazısının ordaki oyuncu topu Gillet'e yolladı ama hakemimiz sağolsun ofsayt gösterdi. Gerçi o top geri döndüğünde gol attık ama olsun
eski versyonlarda buna çok sık rastlanıyordu ama 10.2 ile beraber azaldı ama 10.2'dede arada olabiliyor.
ben resimde Gillet ortayı yapıyor zannettim pardon