notssco ile başladım giovani,gibson vs. süper yıldızları aldım lig2 ye göre. gelene geçene 7-8 atıyorum bu sene hedefim 130 golü geçmek.
notssco ile başladım giovani,gibson vs. süper yıldızları aldım lig2 ye göre. gelene geçene 7-8 atıyorum bu sene hedefim 130 golü geçmek.
St. Pauli takimini yönetiyorum suan da. Finans olarak da 1-2 sene icerisinde iyi olabiliyor takim ozellikle 1 sene sonra 1.lige ciktiginizda 7m € veriyor takim size. Ayrica 1m ye satilabilecek bircok oyuncusu var
benim kullanıcı adını turuncu yaparak espiri katmısın zaten.. al sana misillemeOriginally Posted by [B
![]()
Newcastle United'ıda unutmuşsun![]()
torino unutulmus... italyada torinoda juveden daha fazla taraftarı var torinonun stat hep full ama 26bın kısılık![]()
Southampton, premier'e çıktığınız gibi 40M transfer bütçesi ¬¬
Torinonun kadro da fena değil 2. lige göre
Sakaryaspor Gayet Zevkli Bir Kariyer Olabilir
Arkadaşlar sizlerin bana yardım edebileceğinizi düşünüyorum, ben öyle bir takım istiyorum ki, Bütçesi 5-6 M Olucak kötü bi takım olucak ama popularitesi olursa iyi olursa belli başlı önemli bi kaç oyuncunun gelebileceği bir kulup olursa iyi olur ve şöyle kadrosu kötü olan bi takım ? Çokmu şey istedim acaba sizlerin bana yardım ediceğinizi düşünüyorum![]()
st entettien sanırım böyle yazılıyodu fransa ligikesinlikle olmalıydı listede
Bir Trabzonlu için Karadenizspor çok caziptir sanırım![]()
Malatyasporu denemeye kalktım aman allahım oda netransfer ücreti 0.Üstelik maaş bütçeside yok.Kadroda çok çok eksik.Kiralamaya çalıştım 4 5 futbolcuyu altyapıdan çıkarttım bir kaç tanede baktım olmuyor bıraktım
![]()
Malatayıyı alcam hertürlü çıkarırım onları![]()
Türkiye'de amatör ligler olsaydı oyunda Vefaspor derdim
eğer varsa oyunda Türkiyemspor o takımla bir kariyer yapmak isterim. çok eğlenceli olacağı kesin![]()
Last edited by Deus Dominus : 06.Şubat.2010 at 20:41
6)FC Saint Pauli: Her şeyiyle ilginç bir takım.Başkanıyla,taraftarıyla,yapısıyla,renkleriyl e ... Hamburg'un ''öteki'' takımıyla önce şehrin sonra Almaya'nın hükümdarı olmak ilgi çekici olacaktır.
bu takımı alıcam.![]()
Türkiyemspor'u Fenerbahçe alacak diye söylentiler vardı geçen senelerde
Türkiyemspor güzel olabilir.