Sayfa 18 / 43 İlkİlk ... 8161718192028 ... SonSon
511 ile 540 arası toplam 1272 sonuç

Konu: FM 2010 Oyun İçerisinde Karşılaştığınız İlginç Olaylar

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Maç içerisinde tatile gidince acayip skorlar oluşabiliyor. Mesela 30 tane gol yiyorsunuz yada 3-0 önde olduğunuz maç 3-3 bitiyor vs.

Dakika 80 3-0 öndeyim. Oyundan çıkmam gerektiği için tatile çıktım. Maç bitti.

Skor 2-1

Daha önce attığım gol hiç çalınmamıştı.

Nesil
    2007
    Yer
    Footbal Manager 10

Bunu göstermek icin konu acmistim ama burasi daha isabet olur

St. Pauli takimiyla 09/10 sezonunda 1. lige ciktim 12/13'de de UEFA kupasini aldim. Ancak ben diger sezonlarda 4-5 bin kusur puan almisim besiktas ise 3 bin küsür puan almis hayatinda hic avrupa da oynamamis takim 2. lig deyken nasil oluyorda 4 bin puan aliyor :S . Birde bir keresinde Transfer haberi vardi bir gazetenin haberi oyuncuma € 15,500,000 mark önermis gibisinden bir haber ver mark ne oluyor orda cözemedim yani oyunda cok hata var sanki acele yapilmis

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Talking başkan hala demirören

bilmem anlatabildimmi

gosterdıgın gayet normal. bı ılgınclık yok. TEk ilginçlık o takımla uefa kupası alman

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Beşiktaş yine Antep'i zengin etmiş onu diyo

Nesil
    2009
    Yer
    izmit

Antepi pilot kulup alsada kurtulsak para vermekten antepe calısıyos

sakary Ali Misafir

Quote Originally Posted by galatasaray12 View Post
    Beşiktaş yine Antep'i zengin etmiş onu diyo
    Eralp onu demiyor üsteki St.Pauli ile iligili olayı diyor arkadaş.

kaleci Amelia'ya ve sayın Buxton'a saygılarımı sunarım...Böyle oynayıp elenmek çok koydu
    ayrıca oyunda 5-2-3 oynayan bir takımda ilk kez gördüm....

bu arada yanlışlıkla FM2009 bölümüne koymuşum bu postu ilk olarak, tekrar özür dilerim o anki sinir-stresle ne yaptığımı bilmiyordum

Pasif Ofsayt Durumu.... Top ile De Sutter in bir alakasını görebilen bana buradan yazarsa sevinirim

İlginç değil ama bana ilk kez istemeden bir klüp extra transfer bütçesi sundu.. BU kadar yıllık Fm oyuncusu olmama rağmen.. (Gerçi genelde büyük takım yönetmiyordum. Yönetirsemde zaten transfer bütçeleri yüksek oluyordu..)

pozisyonu izlemek lazım görünüşe göre top ceza sahasına ortalanmış, orada da en öndeki oyuncu de Sutter.
    ekstra transfer bütçesi içinde; bende karşılaştım. Her zaman oluyor mu bilmem, sanırım performansla alakalı biraz Bursaspor'da inişli-çıkışlı bir sezon geçirdim yönetim elini cebine atmadı. ama Beşiktaş'ta ligte 14-15 maç sonunda ekstra transfer bütçesi verdi sayın Y.Demirören

Quote Originally Posted by Deus Dominus View Post
    pozisyonu izlemek lazım görünüşe göre top ceza sahasına ortalanmış, orada da en öndeki oyuncu de Sutter.
    ekstra transfer bütçesi içinde; bende karşılaştım. Her zaman oluyor mu bilmem, sanırım performansla alakalı biraz Bursaspor'da inişli-çıkışlı bir sezon geçirdim yönetim elini cebine atmadı. ama Beşiktaş'ta ligte 14-15 maç sonunda ekstra transfer bütçesi verdi sayın Y.Demirören

Top ceza sahasına ortalanmadı açıp yakından bakarsan Ofsayt yazısının ordaki oyuncu topu Gillet'e yolladı ama hakemimiz sağolsun ofsayt gösterdi. Gerçi o top geri döndüğünde gol attık ama olsun

sakary Ali Misafir

Quote Originally Posted by Skyr3x View Post
    Top ceza sahasına ortalanmadı açıp yakından bakarsan Ofsayt yazısının ordaki oyuncu topu Gillet'e yolladı ama hakemimiz sağolsun ofsayt gösterdi. Gerçi o top geri döndüğünde gol attık ama olsun
    eski versyonlarda buna çok sık rastlanıyordu ama 10.2 ile beraber azaldı ama 10.2'dede arada olabiliyor.

Quote Originally Posted by Skyr3x View Post
    ben resimde Gillet ortayı yapıyor zannettim pardon

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

İlk yarısı 6-3 biten ve ikinci yarısı 7-3 le sonuçlanan bir maçda bu kadarı olur dedirtti.

Gol atıyorum gol yiyorum gol atıyorum yiyorum.

çok zevkli geçti, pek ilginç yanı olmasada, kaleye bulan 8 şutumun 7'si gol girmiş.

Everton'un 4 şutu var 3'ü gol girmiş..

Erdal Yılmaz coşturmuş xD Target Man filanmıydı ? Baya bi zevkli maç olmuş.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by wadex View Post
    Bunu göstermek icin konu acmistim ama burasi daha isabet olur

St. Pauli takimiyla 09/10 sezonunda 1. lige ciktim 12/13'de de UEFA kupasini aldim. Ancak ben diger sezonlarda 4-5 bin kusur puan almisim besiktas ise 3 bin küsür puan almis hayatinda hic avrupa da oynamamis takim 2. lig deyken nasil oluyorda 4 bin puan aliyor :S . Birde bir keresinde Transfer haberi vardi bir gazetenin haberi oyuncuma € 15,500,000 mark önermis gibisinden bir haber ver mark ne oluyor orda cözemedim yani oyunda cok hata var sanki acele yapilmis

Southampton daha başlar başlamaz avrupa sıralamalarında BJK'den üstte. Coca Cola 1de hemi de.

TRABZONSPOR da elden gitti..Bunun olması mümkğün değil..Trabzon ayaga kalkar..

İtalyanlar aldı

Last edited by tratom : 04.Şubat.2010 at 19:39

Adamlar maç yapmamış savaşmışlar xD 18 Zulte Waregem'li [300 Spartalı]

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by vego View Post
    bilmem anlatabildimmi

2 yılda 5 maç oynatıp 3.2 milyon euroya tottenham sattılar

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

SS alamadım ama maçta West Ham Kalecisi Robert Green ceza sahası dışında topu eline alınca hakem bastı kırmızıyı ve endirek serbest vuruşta kazandıkAçıkçası ilk defa basşıma böyle bişey geliyo paylaşmak istedim

Nesil
    2007
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by crane1994 View Post
    SS alamadım ama maçta West Ham Kalecisi Robert Green ceza sahası dışında topu eline alınca hakem bastı kırmızıyı ve endirek serbest vuruşta kazandıkAçıkçası ilk defa basşıma böyle bişey geliyo paylaşmak istedim
    ben maçı önemli anları göster şeklinde oynuyorum.pozisyonun başlangıcı bende genelde şu şekilde oluyor. kaleci bariz bi biçimde topu dışarıda tutmuş oluyor ve çevresinde hiçbi tehlike olmazken...hakem basıyo sarı kartı sonra serbest vuruş işte

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Oyunda çok acayip farklı skorlar oluyor. Özellikle UEFA Kupası'na dikkat edin, 7-0, 9-0 çok sayıda görebilirsiniz. Bu normal mi sizce?

Nesil
    2006
    Yer
    https://t.me/pump_upp

yarı sahada oynadık maçı 1-0 zor aldık ama

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Oyuncumu 3 maç oynatıp pilot takımıma kiraya gönderdim. Pilot takımda da 14 maç oynamış. Oradaki sözleşmesini bitirip takımıma döndükten sonra ayrı bir satır oluştu kariyerinde. Sanki benim takımımda 3 maç yapmış, kiraya gidip 14 maç yapmış, sonra da bana dönüp 3 maç daha yapmış gibi. Bu mükerrer veri, kariyerindeki toplam maç sayısına da eklenmiş.

daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Quote Originally Posted by wadex View Post

Birde bir keresinde Transfer haberi vardi bir gazetenin haberi oyuncuma € 15,500,000 mark önermis gibisinden bir haber ver mark ne oluyor orda cözemedim yani oyunda cok hata var sanki acele yapilmis

bu hata değil ki 15.500 M başındada Euro işareti var,oradaki mark kelimesi hedef anlamında yani 15.500 M Euro parayı sana önererek transferi çözeceklerini düşünüyorlarmıs o parayı vermeyi hedefliyorlarmış

Nesil
    2008
    Yer
    fethiye

Sizce de aldığı maaş biraz abartılı değilmi ?

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

çok saçma bu seride maaş sistemi bende anlayamadım

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbuL

Jay Jay Okocha *

Bu konu hakkında ne yazayım bilemedim. Yorumu size bırakıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Benim Coach Okocha Ama Kaleci Antrenörü değil normal koç imzaladım zaten bakarsanız Coach özelliği daha yüksek.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Opare saha kenarında sakatlandı ve maç devam ederken sağlık görevlilerinin geçtiği yer

Top kaleye gidiyor Cenk Kurtardı oda ne Sahada yabancı var

Hiçbirşey olmamş gibi sahha kenarından çıktı gitti

Sayfa 18 / 43 İlkİlk ... 8161718192028 ... SonSon

Mesaj Yetkileri