1 ile 24 arası toplam 24 sonuç

Konu: Oyuncu Gelişimde Önemli Olan Şeyler Nelerdir ?

Hybrid View

katılıyorum Batuhan'ı Holosko'yla çalıştırtmam için, Rıdvan'ı Nihat'a öğrenci yapmam için baskı yaptılar, ama yemedim

bende Tutoring'ten yana kullanıyorum ilk seçimi Ernst / Necip birlikteliğinden güzel sonuçlar aldım, İ.Üzülmez / Bülent Uzun ikilisi de gelişme kaydediyor...
    antreman sahaları da önemli olmalı, oyun içinde geliştirme talep edebiliyoruz bu tesisler için mevcut yönetimden, antreman programları ve antrenörlerde önemli tabiiki. Ama en önemlisi bu verdiklerimizi alabilecek kapasitede genç yenetekleri bulmak olmalı

Nesil
    2007
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by Deus Dominus View Post
    katılıyorum Batuhan'ı Holosko'yla çalıştırtmam için, Rıdvan'ı Nihat'a öğrenci yapmam için baskı yaptılar, ama yemedim

bende Tutoring'ten yana kullanıyorum ilk seçimi Ernst / Necip birlikteliğinden güzel sonuçlar aldım, İ.Üzülmez / Bülent Uzun ikilisi de gelişme kaydediyor...
    antreman sahaları da önemli olmalı, oyun içinde geliştirme talep edebiliyoruz bu tesisler için mevcut yönetimden, antreman programları ve antrenörlerde önemli tabiiki. Ama en önemlisi bu verdiklerimizi alabilecek kapasitede genç yenetekleri bulmak olmalı
    Tamamen katılıyorum sana en önemlilerinden biri öğrettiklerini ve emeklerini boşa çıkarmayacak yetenekler.

Nesil
    2006
    Yer
    Trabzon

Quote Originally Posted by Deus Dominus View Post

Quote Originally Posted by serorio View Post
    Tamamen katılıyorum sana en önemlilerinden biri öğrettiklerini ve emeklerini boşa çıkarmayacak yetenekler.
    Aynen size ben de katılıyorum arkadaşlar... Eğer FM'mizde de yeni Barış Memişler, Aydın Yılmazlar, Gürhan Gürsoylar ve Aydın Karabulutlar çıkarsa ne yaparsan yap, kime idol yapacaksa yap, hangi antrenörü tutarsan tut akılları bişey basmaz.. İşte bu yüzden çalışma azmi ve takım çalışması önemlii...

Mesaj Yetkileri