Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maç Tahmini

Voters
27. You may not vote on this poll
  • Kayserispor

8 29.63%
  • Galatasaray

11 40.74%
  • Berabere

8 29.63%
Sayfa 5 / 6 İlkİlk ... 3456 SonSon
121 ile 150 arası toplam 169 sonuç

Konu: Kayserispor - Galatasaray [20. Hafta]

Nesil
    2007
    Yer
    Kırıkkale

Arda marke altında tamam da barcelonada messi ful marke altında o hep orta sahaya gelip top alıyo ve ya kanatlarda boşken top alıyor. Dikkat edin messi genellikle orta sahadan top alıyor. PEki bunu arda neden yapmıyor? Taktik mi uymuyor? Eğer arda forvet oynuyorsa yazıklar olsun Rijkaard'a
    turksportal...

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

GDO'lu takım olduk Toparlanmak lazım bu iş böyle gitmez.

Quote Originally Posted by Mert Kurtoglu View Post
    Arda marke altında tamam da barcelonada messi ful marke altında o hep orta sahaya gelip top alıyo ve ya kanatlarda boşken top alıyor. Dikkat edin messi genellikle orta sahadan top alıyor. PEki bunu arda neden yapmıyor? Taktik mi uymuyor? Eğer arda forvet oynuyorsa yazıklar olsun Rijkaard'a
    Bi kere Arda'yla Messi'yi kıyaslamamak lazım Messi insan değil başka bişey o Arda son aylarda form tutmakda zorlanıyo zaten sene sonu gidecek büyük ihtimalle.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Bal gibi forvet oynuyor işte,elde olmayan nedenlerden dolayı.Ne yapsın kanatlara gelse forvet boş kalacak.Bir oyuncu için en zor şey alışık olmadığı mevkide oynaması.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2007
    Yer
    Kırıkkale

Bu futbol ve bugünkü kadro+taktikle şampiyon asla olamayız! Atletico ve beşiktaş maçları bir kırılma noktasıdır. İnanın bana göre Rijkaard oyunu iyi göremiyor. İzleyemiyor.
    turksportal...

Nesil
    2007
    Yer
    Kırıkkale

Quote Originally Posted by yunusgs View Post
    Bal gibi forvet oynuyor işte,elde olmayan nedenlerden dolayı.Ne yapsın kanatlara gelse forvet boş kalacak.Bir oyuncu için en zor şey alışık olmadığı mevkide oynaması.
    Kardeşim Cem Sultanı alın kötü de olsa Dos Santosu alın kontra atağa çıkın Keitayı alın ama neden arda Ardayı kanata al Kanatta duranları forvete al bence en doğrusu bu
    turksportal...

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Santos yerine kuvvetli ve teknik bir forvet kiralansa daha mı iyi olurdu acaba. Çok eziliyor santos genellikle Premier ligdede böyleydi fazla üstüne koyamamış fizik gücünün ilk barça günlerinden beri. Biraz güçlense daha iyi olur.

Galatasarayda baroş dönmeden seri galibiyetler gelebileceğini sanmıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Ahmet Goktas View Post
    Santos yerine kuvvetli ve teknik bir forvet kiralansa daha mı iyi olurdu acaba. Çok eziliyor santos genellikle Premier ligdede böyleydi fazla üstüne koyamamış fizik gücünün ilk barça günlerinden beri. Biraz güçlense daha iyi olur.

Galatasarayda baroş dönmeden seri galibiyetler gelebileceğini sanmıyorum.
    Kiraladıkta ne oldu Ahmet,mefta oldu Jo.

Nesil
    2007
    Yer
    Kırıkkale

Transferler oldukça iyi ama lanet bi sakatlık sorunu var 2 senedir. Ayrıca menajerler oyunu biraz daha izlemeli Rijkaard yedek klübesinden çıkıp 2 oyuncuyu bile uyarmıyor eminim ki. Ha Neskens ha Rijkaard... Rijkaard'ın adı var bence
    turksportal...

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Quote Originally Posted by Eray Dengiz View Post
    normaldir Caner efendi pas vermeyince adam hiçbir şey yapamadı. başkalarından aldığı toplarıda Rijkaard'ın sisteminin temel taşı olan çalım değil pas yaparak oyuna devam etti.

adamın henüz fizik gücü yetersiz fazla bir şey beklemeye gerek yok.
    Abi lütfen yapma. Santos en az 4-5 kez teke tekte rakibin üzerinden geçerek çalım denemesine kalktı.

Bugün hiç adam eksilttiğini görmedim.

Transferler oldukça iyi ama lanet bi sakatlık sorunu var 2 senedir. Ayrıca menajerler oyunu biraz daha izlemeli Rijkaard yedek klübesinden çıkıp 2 oyuncuyu bile uyarmıyor eminim ki. Ha Neskens ha Rijkaard... Rijkaard'ın adı var bence
    Rijkaard takım 2 puan kaybetti diye suçlanmamalı adam sistem oturtmaya çalışıyor eğer bu sistem oturursa takım tam kadro olursa ilerleyen yıllarda tutulmayız.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Kayserispor'un iyi başladığı, sonradan dengelenen ve son dakikalarda da Galatasaray'ın baskılı olduğu bir maç oldu. Yanılmıyorsam 65-75 civarında bir 10 dakikalık karşılıklı temponun arttığı kısım oldu; daha kaliteli bir maç olabilirdi.

Cangele'nin pozisyonunda Cangele harici başka bir oyuncu olsaydı kesin penaltı diyebilirdim ama işin içinde Cangele olunca kararsız kaldım diyebilirim. Hakan'a verilen 2. sarıda Keita abarttı ama hakem müdahaleye mi verdi yoksa Keita'ya mı aldandı bilemiyoruz.

Kayserispor taraftarı da daha iyi olabilirdi. Mükemmel bir stat var fakat kuru gürültüden başka hiçbir ses çıkmıyor. En azından televizyona böyle yansıyor. O stat Bursaspor veya Eskişehirspor gibi bir takımın olsa rakiplerine önemli tribün baskısı kurabilirler.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by utku_hagi View Post
    Rijkaard takım 2 puan kaybetti diye suçlanmamalı adam sistem oturtmaya çalışıyor eğer bu sistem oturursa takım tam kadro olursa ilerleyen yıllarda tutulmayız.
    İyi güzelde ben sistem oturtacağım deyip neden ön libero mevkisine transfer istemedi?Bir tane top kullanan adam yok o mevkide.Ayhan ve Barış kesik yiyor Mehmet Topal ve Mustafa Sarp oynuyor yine aynı tas aynı hamam.

Quote Originally Posted by yunusgs View Post
    İyi güzelde ben sistem oturtacağım deyip neden ön libero mevkisine transfer istemedi?Bir tane top kullanan adam yok o mevkide.Ayhan ve Barış kesik yiyor Mehmet Topal ve Mustafa Sarp oynuyor yine aynı tas aynı hamam.
    Nerden biliyoruz istedi alınmadı belki o görmüyo mu orta sahadaki sorunu belki seneye anlaşılan bi oyuncu var.

Nesil
    2007
    Yer
    Kırıkkale

Quote Originally Posted by utku_hagi View Post
    Ben 2 puan kaybetti diye değil oyunu izleyemiyor diye suçluyorum. 80 dakika dos santosa sabretti ben evde deliye döndüm. Santos ne top istiyo ne den yararlı bi hareket yapıyor. Ardayı forvette oynatması da oldukça ilginç. Keitayı al santosun al ama ardayı alma. Ardayı bitirdi bu maçta. Sakatlar düzelince daha iyi bi takım olucaz. Ancak Santos bu takımda çok zor as olur...
    turksportal...

Ben 2 puan kaybetti diye değil oyunu izleyemiyor diye suçluyorum. 80 dakika dos santosa sabretti ben evde deliye döndüm. Santos ne top istiyo ne den yararlı bi hareket yapıyor. Ardayı forvette oynatması da oldukça ilginç. Keitayı al santosun al ama ardayı alma. Ardayı bitirdi bu maçta. Sakatlar düzelince daha iyi bi takım olucaz. Ancak Santos bu takımda çok zor as olur...
    Ben de bunu anlamıyorum 2 maç sonra Santos döktürcek kral olcak sabır biraz ya adam kaç aydır top oynamıyo saha berbat zaten kimse top kontrol edemiyodu doğru düzgün.Rijkaard Yalçın olayı doğru demiş yazıklar olsun o zaman.

Nesil
    2007
    Yer
    Kırıkkale

Bak o zaman Santosu oynatmayalım en iyisi bu ilk yarı çıkaralım eksik oynamayalım. Bu gün kayseri 10 kişi kaldı kimse biz 11 kişiyiz sanmasın biz de eksik oynadık aslında Arda normalde santosun yerinde oynuyor. Onu oraya alalım. Forvete Keitayı alalım. Sağ kanata da barış özbeği alalım.
    turksportal...

Bak o zaman Santosu oynatmayalım en iyisi bu ilk yarı çıkaralım eksik oynamayalım. Bu gün kayseri 10 kişi kaldı kimse biz 11 kişiyiz sanmasın biz de eksik oynadık aslında Arda normalde santosun yerinde oynuyor. Onu oraya alalım. Forvete Keitayı alalım. Sağ kanata da barış özbeği alalım.
    Keita'nın forvette bişey yapacağını sanmıyorum sağ kanatta bence çok iyi işler çıkartıyo ki kırmızı kart göstertti rakibe Barış olsa kendi görürdü Arda naptı abi bnde bunu sorarım sana

Nesil
    2007
    Yer
    Kırıkkale

Ardanın sorunu kendi mevkisinde oynamaması bence... Keita forvette bal gibi iş yapar hiç yoktan top tutar çalım atar şut çeker. Kırmızı kart olayına bi şey diyemem barış olsaydı kırmızı kart almayabilirdi kayseri
    turksportal...

Ardanın sorunu kendi mevkisinde oynamaması bence... Keita forvette bal gibi iş yapar hiç yoktan top tutar çalım atar şut çeker. Kırmızı kart olayına bi şey diyemem barış olsaydı kırmızı kart almayabilirdi kayseri
    Madem Arda Messiyle kıyaslanıyo baba gibi oynucak top bile alamadı alsa dribling yapamadı.Nese ya bize ne adamlar parasını alıyo biz burda kasıyoz

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Şu anda o kadar sinirliyim ki..

Hani Kayserili oyuncunun kırmızı kart gördüğü pozisyon varya, işte orada Keita'ya bir şey olsaydı şu an buraya çok daha farklı şeyler yazıyor olurdum.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by cskinq1 View Post
    Hazır değilse nie aldık bu adamı..Halimize gülüyorum Nonda gibi bi forveti gönderiyorsun takımda forvet yokken, getirdiğin adamda oynıyamıyor, şaka gibi şaka..
    Nonda gibi forvet? Ağır, hantal sistemle alakası olmayan bir forvet. Az mı isyan ettik, hemen de unutuyoruz. Ve eğer, daha iki yıl önce Meksika'nın en büyük umudu olarak bakılan topçuyu iki maçta yargılayıp, cezalandırıyorsak, biz onu haketmiyoruzdur.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Kayserispor'da Makukula yerinde Aghahowa olsaydı geçen seneki Fenerbahçe maçı gibi olurdu bu arada maç.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2008
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by LinGoLn_10 View Post
    Nonda gibi forvet? Ağır, hantal sistemle alakası olmayan bir forvet. Az mı isyan ettik, hemen de unutuyoruz. Ve eğer, daha iki yıl önce Meksika'nın en büyük umudu olarak bakılan topçuyu iki maçta yargılayıp, cezalandırıyorsak, biz onu haketmiyoruzdur.
    Hiç olmazsa topu tutar bu forvetsizlikle nereye kadar gidebiliriz ? Nonda ağır olmasına ağırdı ama topu saklıyabilirdi ..

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

Ben düzeleceğimize inanıyorum.Böyle maçlar kimseyi aldatmasın.
    Şampiyonluk garanti

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by LinGoLn_10 View Post

Iste biz zaten 2008 yilinda degiliz, Jo CSKA'daki Jo degil, Dos Santos da dunya gencler sampiyonasindaki adam degil, ne zaman anlayacaksiniz merak ediyorum.
    Ben Jo ve Giovani transferlerini elestirirken cok tepki topladim, neymis efendim yildiz almis GS. Tebrikler, ama yildiz alacagim diye takimin tek forvetini (Barosu saymiyorum) gonderdin, ustelik aldigin forvet inanilmaz dususte olan ve fiziksel olarak kirilgan bir oyuncu. Keza dos Santos koca bir sezonda sadece 13 dakika oynamis bir oyuncu, Jo da 2 gol atabilmis ancak.
    Elindeki en golcu forvetini gonderiyorsun, gidiyorsun Arda, Kewell, Caner ve E.Colak'in oldugu bolgeye bir ekstra yabanci aliyorsun. Jo ve Giovani'nin yerine yuksek kalitede bir orta alan oyuncusu ve yerli bir forvet alinsa ve Nonda kalsaydi cok daha faydali olurdu GS icin. Ha, belki dos Santos parlar vs bilemem, ama sonucta bu takimin asgari 4 hafta boyunca bir santrforu yok, ki Jo gelse bile UEFA Kupasinda yok, bu dogru bir transfer politikasi mi? FB Semih ve Guiza varken G.Unal'i aliyor, BJK'da zaten Bobo, Batuhan, Nobre, Holosko, Nihat var, GS'de ise yarim Jo ve sakat Baros.....

Nesil
    2008
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by bjk4ever View Post
    Iste biz zaten 2008 yilinda degiliz, Jo CSKA'daki Jo degil, Dos Santos da dunya gencler sampiyonasindaki adam degil, ne zaman anlayacaksiniz merak ediyorum.
    Ben Jo ve Giovani transferlerini elestirirken cok tepki topladim, neymis efendim yildiz almis GS. Tebrikler, ama yildiz alacagim diye takimin tek forvetini (Barosu saymiyorum) gonderdin, ustelik aldigin forvet inanilmaz dususte olan ve fiziksel olarak kirilgan bir oyuncu. Keza dos Santos koca bir sezonda sadece 13 dakika oynamis bir oyuncu, Jo da 2 gol atabilmis ancak.
    Elindeki en golcu forvetini gonderiyorsun, gidiyorsun Arda, Kewell, Caner ve E.Colak'in oldugu bolgeye bir ekstra yabanci aliyorsun. Jo ve Giovani'nin yerine yuksek kalitede bir orta alan oyuncusu ve yerli bir forvet alinsa ve Nonda kalsaydi cok daha faydali olurdu GS icin. Ha, belki dos Santos parlar vs bilemem, ama sonucta bu takimin asgari 4 hafta boyunca bir santrforu yok, ki Jo gelse bile UEFA Kupasinda yok, bu dogru bir transfer politikasi mi? FB Semih ve Guiza varken G.Unal'i aliyor, BJK'da zaten Bobo, Batuhan, Nobre, Holosko, Nihat var, GS'de ise yarim Jo ve sakat Baros.....
    Çok doğru söyledin helal olsun tam demek istediğim şeyler yazmaya üşendim ..

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Ben kırmızı karttan sonra oyunu beğendim ama illa iyi oynamak için karşı takımdan birine bişeyler mi olamlı ve Giovanni yerine maça Emre Çolak ile başlanmalıydı geçen hafta Rijkaard'a kumar oynuyo diyolardı Emre Çolak ile başladığı için Gio hiç birşey yapamadı keşke Emre Çolak ile başlansaydı daha iyi şeyler olurdu diye düşünüyorum ben

Nesil
    2007
    Yer
    Kırıkkale

Kırmızı karttan sonra iyi oynamamızın sebebi takımın gol atma isteğinin artması ve kayserinin geriye çekilmesi yoksa biz taa maçın başından beri 10 kişiyiz hatta 9,5 kişiyiz
    turksportal...

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Quote Originally Posted by bjk4ever View Post
    Hani Dos Santos'u anladık haklısında Jo bu lafları hakedecek bir futbolcu değil. Everton'daki 7 gollük istatistiği bunu gösteriyor.

Sayfa 5 / 6 İlkİlk ... 3456 SonSon

Mesaj Yetkileri