Yine bir yorum yapacağım,yine Onur abi bana kızacak.Haa bu sefer kızar mı bilemem.Burası Kayserispor-Galatasaray maç değerlendirme yeri.Neyse gelelim maça.
Lig başlayalı 20 hafta oldu.Ben 20 haftada ilk kez bir maçtan bu kadar zevk alabildim.2 puan kaybetmemize rağmen bu kadar mutlu oldum.Emre Güngör hazır olduğunu,Neill topu ne kadar iyi oyuna sokabileceğini gösterdi.Tebrikler Kayseri.Yazıklar olsun Süleyman Hurma...
Roberts çok farklı...Takım hücümda topla alakan dahi yok.Ve adamı resmen engelliyorsun çok doğru bir karardır.2. olarak'ta alakalı değil ama yazmak istedim,2 farklı pozisyonu gösterdiler.Önce Herve Tum'un Es-Es maçındaki atılışını,ilk önce alkış ve sarı kart,sonra tekrar alkış ve sarı kart.Denizli-Gs maçını gösterdiler birde ,Leo Franco sarı kart görüyor akabininde alkış ve sonuç maç devam ediyor,farkı söyleyeyim 3 istanbuLLu farkı .
Dos Santos : Hayatımda lafına en son katılacağım bjk4ever arkadaşımın lafına katıldım.Dos santos'da ne adam olur,ne bişey.Emre Çolak bile daha fazla adam geçiyor.Serdar Eylik bile.Açtığı ortalar çürük,86 dakika sahada yoktu...