Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 46 sonuç

Konu: Euro 2012 Eleme Grupları Belli Oldu

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Default Euro 2012 Eleme Grupları Belli Oldu

(/s)

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Avusturya, Kazakistan, Azerbaycan'ı bir kenara ayırmalıyız. Almanya-Türkiye belki Belçika arasında geçecek bir yarış.. Almanyaya kafa tutabiliriz... Ben gideriz diyorum..

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Ben Almanya belçika dan korkmuyorum avusturya kazakistan ve azerbeycandan korkuyorum çok seviyoruz böyle takımlara puan kaybetmeyi..

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Fena kura olmadı. Kaliteli bir kadromuz var; bu kaliteli kadroyu iyi bir teknik direktöre emanet edersek grubu Almanya'nın bile önünde tamamlayabiliriz.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

şöyle bi baktımda sanırım en çekişmeli grup bizimkisi olacak.. Ben Almanyanın Belçikayı çok rahat yeneceğini düşünmüyorum..

Doğrusu birinci torbadan Almanya'nın gelmesini istiyordum ve geldi. İyi bir teknik adam gelirse başımıza ve gerçek Türkiye gibi oynayabilirsek rahat gideriz. Ama takımımızda istikrar sorunu olduğu için yine zorlanırız...

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Yuh ya bu kadar şanssız bir takım olamaz bu kura çekiminde. Geçen sefer onca takımın içinden bosnayı çektik gidemedik , Şimdide 1. torbada rusya hırvatistan gibi takımlardan çeke çeke Almanları çektik.

3.Torbadanda kuzey irlanda finlandiya israil gibi takımlar arasından avusturya gibi bizi deplasmanda zorlayabilecek belkide yenebilecek bir takımı çektik.

4.torbada litvanya belarus galler gibi takımlardan yine bizi orada yenebilecek bir takım olan belçikayı çektik.

5.torbadan gönül isterdi licheştayn moldova gibi ekipler gelsin ama kazaklarda çok zorlayamaz bizi.

6. torbada ise san marino faroe adaları vs. gibi amatör diyebileceğimiz takımlar içinden yine en iyisi olan azerileri seçtik.

Böyle bir şanssızlık olamaz, hiç kolay kura çektiğimizi hatırlamıyorum ben. Hep tüm torbaların en güçlü ekipleri geldi bugüne kadar. İspanyollar şampiyon oldu , ertesi ay kurada bizim gruba düştü.

Bu gruptan çıkabileceğimizi düşünüyorum ama deplasmandaki belçika-avusturya-azerbaycan maçları zor olur. almanlara 2 maçtada yeniliriz diyorum. Hayırlısı...

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Eğer sağlam top oynarsak Almanya'nın önünde bitireceğimize inanıyorum

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Ne vardı San Marino'yla aynı gruba düşsek, yalnız G Grubu çok şeye gebe bir grup oldu.

Daha uzun bir süre var ama tahminlerimi şimdiden yaptım.

A Grubu'ndan Almanya çıkacaktır. Yanında biz olabilir miyiz bilmiyorum, yeni teknik direktörün kimleri kadroya alacağına bağlı.

B Grubu'ndan Rusya ve İrlanda Cumhuriyeti çıkacaktır.

C Grubu'ndan İtalya, Sırbistan birlikte çıkacaklardır gibi gözüküyor ama umarım Kuzey İrlanda en azından ikincilik alarak gruptan çıkar.

D Grubu'ndan Fransa ve Bosna Hersek çıkabilir.

E Grubu'ndan Hollanda ve Macaristan çıkacaktır.

F Grubu'ndan Hırvatistan ve Yunanistan çıkacaktır.

G Grubu'ndan burada herkesin işi çok zor, kim çıkarsa çıksın eğlenceli bir grup olacak.

H Grubu'ndan Danimarka ve Norveç çıksa güzel olur.

I Grubu'ndan İspanya ve İskoçya birer adım önde gözüküyor.
    Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Yalnız bu Yunanistan gerçekten çok şanslı..O grubu lider bile bitirebilirler..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

İkinci kesin oluruz.. Ama playofflarda naparız onu kestirmek çok zor.
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Neron_FB View Post
    İkinci kesin oluruz.. Ama playofflarda naparız onu kestirmek çok zor.
    Playoff yokki direk ilk 2 kupada..

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Niye ilk 6 grup 6şar diğer 3 grup 5 er takım var ??

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Bizim grup en zor grup gibi gözüküyor kagit üstünde..

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Neden bazı gruplar 5 takımdan oluşuyo

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Hayır ilk iki direkt gitmiyor.

9 Grup lideri direkt gidecek, yanlarına en iyi 2. takımı alacaklar, kalan 8 takım playoff maçı oynayacaklar ve kazanan 4 takım'da turnuvada yerini alacak.

UEFA'ya üye 53 ülke var. 2'si ev sahibi, 6 torba var. Torbaların 5 tanesi 9, sonuncusu 6 takımlı, bu yüzden son torbadaki takımların bulunduğu gruplar 6 takımlı.
    Last edited by Bursaspor : 08.Şubat.2010 at 12:03
    Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Quote Originally Posted by galatasaray12 View Post
    Playoff yokki direk ilk 2 kupada..
    Playoff var diye biliyorum. En kötü ikinci eleniyor , diğer ikinciler playy off oynuyor diye biliyorum.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

En kötü ikincinin elenmesi gibi bir şey söz konusu değil, en iyi ikincinin direkt gitmesi söz konusu, kalan 8 ikincide ikişerli eşleşerek playoff maçı oynayacaklar ve kazananları kupaya devam edecek.
    Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

akşam güntekin onay en kötü ikinci elenicek direkt diğerleri playoff oynucak dedi .

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Güntekin Onay başka bir şey ile karıştırmış. Öyle bir şey yok, 9 ikinci var, içlerinde en iyi olan direkt hak alacak kupaya gidecek.

Kalanları yukarıda anlattığım şekilde playoff oynayacak.
    Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Ben de en iyi ikinci direk gidiyor diye duydum.. Hatta ntvspor da duymuştum..

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Ben de Az Çok Bi Tahmin Yürüteyim Bari

A Grubu:Almanya kesin gibi eğer iyi bir hoca bulursak bizde Almanya ile çıkarız.Avusturya'nın falan çok zorlayabileceğini düşünmüyorum

B Grubu:Rusya,İrlanda ve Slovakya arasında müthiş bir çekişmeye sahne olacak bir grup.Üçününde şanslarını eşit görüyorum ben

C Grubu:İtalya ve Sırbistan bir adım önde ama K.İrlanda'da çok iyi bir tak süpriz yapabilecek kapasitede

D Grubu:Fransa çıkar Bosna ve Romanya 2.lik için kapışır.Zevkli bir grup olacağa benziyor

E Grubu:Hollanda ve İsveç bu gruptan çıkar.Heleki İsveç Dünya Kupasına gidemediği için o hırsla süprize izim vermez

F Grubu:Yunanistan her kurada olduğu gibi yine kolay bi gruba düştü.Sanırım Hırvatistan ve Yunanistan bu guptan beraber çıkarlar

G Grubu:Herşeye açık ama Galler ve Karadağ çok bir süpriz yapamaz.İngiltere Dünya Kupası elemelerindeki performansı gösterirse kesin favori.Bulgaristan bence İsviçre'den bir adım önde şampiyona için

H Grubu:3 İskandinav takımı aynı grupta.Portekiz son elemelerdeki kötü oyununu devam ettirirse belki bu şampiyonada yer bile alamaz ama tahminimce Danimarka ve Portekiz herşeye rağmen favori.Norveç süpriz yapabilir.

I Grubu:İspanya kesin favori.İskoçya Çeklerden bir adım önde ama bu grup karışık.İkinci takımı tahmin etmek gerçekten zor.

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Yanlış biliyorsunuz galiba.Çünkü son Avrupa şampiyonasında da 2 ev sahibi vardı direk gitmiştik 2.olmamıza rağmen.Play-off Dünya Kupası elemeleri için geçerli bir olay

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Yanlış bilmiyoruz. Aynen dediğimiz şekilde olacak.

Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

O zaman bu turnuvada degişti bu kural çünkü geçen Euro 2008'e direk gittik..

Quote Originally Posted by crane1994 View Post
    Yanlış biliyorsunuz galiba.Çünkü son Avrupa şampiyonasında da 2 ev sahibi vardı direk gitmiştik 2.olmamıza rağmen.Play-off Dünya Kupası elemeleri için geçerli bir olay
    Hayır Ümitciğim Dünya Kupasında En Kötü 2.Takım Playoff Dışında Kaldı. Diğer 8Takım Playoff Oynadı.

Burada da En İyi 2.Takım Direk Gidiyor. Kalan 8 Takım Playoff Oynuyor.

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Kural değişmiş demekki hatırlıyorsunuzdur Bosna'yı ASY'de yenip direk gitmiştik

Quote Originally Posted by crane1994 View Post
    Kural değişmiş demekki hatırlıyorsunuzdur Bosna'yı ASY'de yenip direk gitmiştik
    Hayır Kural Değişmedi O Zaman 51 Ülke Yoktu. Karadağ Falan Yoktu.

Birde Bosnayla Playoff Oynamadık. Norveç'i Son Maçta Yenip Gitmiştik.

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

En büyük şanssızlığımız 4.torbadan Belçika gelmesidir.Azerbaycan ve Kazakistan komşu.Diğer ülkelerde de gurbetçilerimiz var Taraftar desteği açısından avantajlıyız en azından.Almanya'yı yenebilmemiz için hırs gerekiyor.Bir yandan iyi top oynamamız bir yandan da hırslı olmak lazım.Bunları yaptırabilecek bir teknik direktör lazım.Bugün açıklanır teknik direktörümüz heralde.Bakalım kim olacak ve nasıl bir eleme turu yaşanacak.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Şimdi geLecek Teknik Direktörün bize biz bu gruptan Lider çıkarız mentaLitesini aşıLayacak bir hoca oLması gerek.

Hep biz bu herhangi bir takımın arkasından ikinci oLuruz canım düşüncesi yüzünden yıLLardır önemLi turnuvaLarı kaçırdık. ALmanLarı da geçip Lider oLabiLme potansiyeLimiz var. Yeterki hedef LiderLik oLsun.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri