1 ile 30 arası toplam 41 sonuç

Konu: Oyun Neden Yavaş?

Hybrid View

arkadaşlar önerileriniz için çok teşekkür ederim sağolun hemn hemen hepsini dendim hatta sanal belleği 3500-4000 aralığına getirdim ancak gözle görülür bi fark elde edemedim sanırım en güzeli ram almak ancak bunada anakartım uygun değil asus p5 mx serisi var anakart olarak ve ramleri az bulunyo eski oldğu için pahalı napcam bilmiyorum

Quote Originally Posted by burak110 View Post
    arkadaşlar önerileriniz için çok teşekkür ederim sağolun hemn hemen hepsini dendim hatta sanal belleği 3500-4000 aralığına getirdim ancak gözle görülür bi fark elde edemedim sanırım en güzeli ram almak ancak bunada anakartım uygun değil asus p5 mx serisi var anakart olarak ve ramleri az bulunyo eski oldğu için pahalı napcam bilmiyorum
    ddr ve ddr2 ramlar genelde ucuz 1 gb i 50 tl ye falan bulursun ama anakartin bu 2 ram'i desteklemiyorsa sdram destekliyordur. oda epeyi pahali. DDR2 lerin 2-3 kati neredeyse.

Anakartinin destekledigi ramlere bakarsin ona gore en uygun ram hangisiyse onu alirsin. Ayrica gittigidiyorda 2. el sd ramler bulabilirsin daha ucuza.

Son olarak 1 gb 1333mhz, 512 mb 800 mhz 2 ramin var diyelim. Pc ye bunu takinca 1.5 gb 800 mhz olur hizi. Hizi dusuk olana gore calisir.

Mesaj Yetkileri