Sivasspor
Denizlispor
Berabere
Formsuz kaderin zillesini yemiş 2 takım. Sivasspor ev sahibi avantajını kullanır,maçı zorda olsa alır.
DenizLispor'a güveniyorum.Üst üste ikinci hafta da çok mutLu oLmak istiyorum haydi DenizLi..
Önümüzdeki sene Turkcell Süper Lig'de yer alamayacağını düşündüğüm iki takımın mücadelesi..
Kazanan çıkmaz veya çıkarsa bu takım Sivasspor olur.
Sivas alırsa alır beraberlik ön planda...
Sivasspor kendi evinde oynamanın avantajıyla kazanır bence.
DüşmanlarımızıN İnadına Saldır Sivasspor
Enflasyon Düşer Hükümet Düşer Sivasspor Düşmez![]()
Diri futbolumuzu sürdürebilirsek deplasmanda kazanabiliriz,H.K. lütfen Youlayı oynat artık.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Ligde tutunmayan çalışan 2 takımdan Sivasspor'un,Denizlispor'a oranla kredisi çok yüksek.Denizlispor galibiyet almak isteyecektir ama bence maç berabere bitecek.Kazanan olursa da çok zorda olsa Denizlispor diyorum.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Yeter artık denizli al şu maçı (:
eğer bu maçı sivas kazanırsa artık denizli %90 düşer
Sivas tek farklı kazanır bence![]()
Sivas kazanir bence sahasinda..
Golüde yemişiz maç böyle biterse ben iyice umudu kesicem.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
İki takımdan da birer oyuncu atıldı.
Sivasspor'dan Mehmet Yıldız, Denizlispor'dan Burak Akyıldız 74. Dakika'da direkt kırmızı kartla oyun dışına alındılar.
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
2-0 oldu Musa Aydın..
Denizli'nin düşmesi de kesindir artık.. 3. takım kim olacak bakalım
Bilmiyorumda A.Gücü böyle gol atamamaya devam ederse zorlanır.. Denizli gitti, Sivas kurtulur gibi böyle galip gelmeye devam ederse..
Diyarbakırspor'un da işi hiç kolay değil.Takım zorlu günler geçirmeye devam ediyor.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Tebrikler Sivasspor.Denizlispor artık gelecek sezon için hazırlık yapmalı bence.İyi bir teknik direktör ve iyi oyuncularlar daha iyi yerlere gelebilirler.Bu sene bencede düştü artık Denizlispor.
yok yahu A.Gücü düşmez ama zorlanır dedimUmarım bu transferlerle açılırlar bir an önce..
Bu Arada Özden-Erkan Sekman-Burak Akyıldız Maç İçinde Yaptıkları Çirkeflikle Maça Damga Vurdu