Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maç Tahmini

Voters
25. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

19 76.00%
  • Diyarbakırspor

1 4.00%
  • Berabere

5 20.00%
1 ile 30 arası toplam 155 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Diyarbakırspor [20. Hafta]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Maçın berabere bitmesinin sorumlusu Ziya Doğan'dır. Maçı kazanmayı istediğinden hem kendisi hem oyuncular bahsetti.

Tazameta artık ilerde zorlanmaya başladı. Atılan tüm toplar geri döndü. Çünkü topu tutamadı ve takımı ileri çıkaramadı. Erhan'ı oyuna almalıydı. Ama değişiklikleri farklı kullanarak takımı daha da kendi sahasına kapattı.

Ziya Doğan maç sonunda Anadolu takımlarında geriye yaslanma hastalığından bahsetti. Bende ona Türk Teknik adamlarının böyle maçlarda hücumcu çıkarıp savunma alma hastalığını hatırlatmak isterdim. Fenerbahçe gibi takımlara yaslanırsan yersin.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Maçın berabere bitmesinin sorumlusu Ziya Doğan'dır. Maçı kazanmayı istediğinden hem kendisi hem oyuncular bahsetti.

Tazameta artık ilerde zorlanmaya başladı. Atılan tüm toplar geri döndü. Çünkü topu tutamadı ve takımı ileri çıkaramadı. Erhan'ı oyuna almalıydı. Ama değişiklikleri farklı kullanarak takımı daha da kendi sahasına kapattı.

Ziya Doğan maç sonunda Anadolu takımlarında geriye yaslanma hastalığından bahsetti. Bende ona Türk Teknik adamlarının böyle maçlarda hücumcu çıkarıp savunma alma hastalığını hatırlatmak isterdim. Fenerbahçe gibi takımlara yaslanırsan yersin.
    Doğru.Ama Türk teknik adamları bunu anlamıyor;Top kalenden ne kadar uzak olursa gol yeme şansın o kadar azdır,bununla paralel gol atma şansın da o kadar fazladır.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Şükür, Özer'in önemli birşeyi yokmuş.

Edit: Ayman, ''golü attıktan sonra ne yapacağımı şaşırdım, ben de beklemiyordum'' diyor. :}
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

Quote Originally Posted by yunusgs View Post
    Doğru.Ama Türk teknik adamları bunu anlamıyor;Top kalenden ne kadar uzak olursa gol yeme şansın o kadar azdır,bununla paralel gol atma şansın da o kadar fazladır.
    çok doğru söylemişsin ama bu söylediklerin kaliteli oyuncuları olan takımlar için geçerlidir.diyarbakır bugün eline geçen fırsatları değerlendiremedi.bana göre bu maçta diyarbakırın gol atma ihtimali 1milyonda 1 di.ne şanslılar ki o ihtimal da tuttu.

Mesaj Yetkileri