işte budur+1
işte budur+1
Diğer türlüsü hiç olmadı ve olmayacakta ama. Ha bize 2 seçenek sunulsa devre arasına kadar oynanmış halde ocaktan başlayan ve sezon başı devre arası transferlerinin de olduğu şekilde ama böyle bir ihtimal yok.
Ben mesela 10.02 ile oynamıyorum, FM oynamak için 10.03'ü bekliyorum. Farklı görüşler, oyuna katkı adına iyi ama bu SI tarafından değiştirilmeyecek bir durum.
"YÜCE ATATÜRK"
Hocam bende 2006'dan beri bu zaman ki paketlerde aynı şeyin olduğunu biliyorum ama değişmesinin mantığa ve gerçeğe uygun olacağını savunuyorum. Tabii ki oyunumu 10.3'e güncelleyeceğim hatalardan ötürü, ancak transferler dediğim gibi çok da gerçekçiliği bozuyor. Şunu da biliyorum, oyunu Şubat'tan başlatmak için tüm verilerin toplanması belki uzun süre alacak paket Mart'ta yayınlanıp amacından sapacaktır ancak buna rağmen gerçeği ve mantığı ararsak ben yine Şubat'tan başlamasını savunuyorum. :P Neyse hayaller alemindeyim. Umarım bir an önce çıkar ve mevcut hatalar giderilmiş olur.
kardeş trip mrip değil yanlış anlamaşimdi zaten bi sezonu ben bayağı bi zamanda bitiriyorum.. Çok detaycı olduğumdan dolayı kolay kolay bitmiyor.. Ben bir de üni öğrencisiyim.. Bölümümden dolayı pek zaman kalmıyor.. Fm 2010'un ilk zamanlarında başlayamadım.. Çünkü o zaman da işlettiğim yerle uğraşıyordum.. O yüzden biraz zor ilerliyorum. .Bu aralar çok vaktim olmaya başladı.. Trip yapmadım kardeş kimseyi kırmak istemem yanlış düşünme
Ben ne bileyim sadece tek save'den ilerlemeyi seven biriyim ondan başladığımla hep devam ederim
![]()
Hem iş, hem okul hem de geç aldıysan lafım yok tabiBen standart bir öğrenci olarak düşündüm. Ben mesela ilk çıktığında aldım, ilk 2 ay oynadım 3 haftada bir 4-5 sezon bitiyordu ortalama, yeni oyuna başlıyordum. Benim yaptığım öğrencilikte en azından bu kadar zamanı bulabiliyorum şahsen
Son 2 aydır falan da Şubat yamasını bekliyorum FM oynamak için. Neyse konuyu da dağıtmayalım bari...
Evet fm'nin böyle saçmalıkları oluyor bazen. .İlk çıktığında herşey iyi oluyor.. Ardından patchlerle oyun biraz daha gelişiyor ama oyundan birkaç hatalar geliyor.. En son çıkan patch'le de herşey düzeliyor ama herşey baştan başlıyor..![]()
Her sene 3 tane yama çıkarırlar bi de sayısı değişmiyor. Yanılıyorsam düzeltin de. Sanki hatalar sistematik yapılıyormuş gibi. Düşündürücü. Konuyla ufak bir bağlantısını gördüğüm için yazdım.![]()
Gardaşım sen olayları zannedersem yanlış anladın.. Benim bi şikayetim yok gerçi de.. Okuduğuma göre arkadaşlar, hani Jo, Giovanni ve Neill gibi oyuncular ara transfer döneminde geldi... Şimdi patch geldiğinde, bu oyuncular sezon başı şimdiki takımlarında olacaklar.. Ara sezonda gelmicekler.. Ondan şikayetçiler sanırım.. Biraz gerçeklik payı olsun diye ara dönemde gelmeleri daha iyi olur diye düşünüyorlar kanımca...
Sizin dediğiniz çok zor birşey. Sadece Türkiye'de 3 lig var ve TFF 2. Lig'de bir çok klasman var. Bunların tek tek gol sayıları - asist sayıları - en çok pas yapan oyuncularını vs vs vs girmek gerekecek böyle birşeyi yapabilecek olan ekip yok. Araştırma işiyle bile gece gündüz uğraşırlarken böyle extra enerji ve araştırma gereken işlerle uğraşmak için ayrı bir ekip hazırlamanız lazım. Ki Türkiye için pekte iyi düşünceleri olmayan şirket böyle birşeye kalkışırmı sizce ?
Beckham galiba 3 aylığına gitmişti Milan'a ve 3 aylık kiralık kontratları oyunda yansıtılmıyordu diye hatırlıyorum. Eğer 6 ay kalmasını istiyorsan oyunu Belarus ligine göre başlatır, oyuna Şubat'ta başlarsın.
Bir de şu açıdan bakın. Farzedin ki Tottenham'ı yönetiyorsunuz, 10.3 yamasında dediğiniz gibi birşey yaptılar. Sezonun ortasında takımınızın önemli isimlerinden dos Santos başka takıma kiralanıyor yarım sezonluğunakomik olmaz mıydı?
dos santosa ihtiyacı yok zaten tottenham'ın adamlar kurtulmaya çalışıyor![]()
![]()
Ya zaten o iki oyuncunun profilleri düşük..
İkiside ileride iyi oluyorlar.. Gs de 1 sezon oynamaları ne değiştirir ki![]()
Sentugo.