Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maç Tahmini
- Voters
- 25. You may not vote on this poll
-
Fenerbahçe
-
Diyarbakırspor
-
Berabere
-
Fenerbahçe ikinci yarı çift forvet + Alex'e döndü. Geçenlerde Liverpool-Everton maçını izlerken Spormax yorumcusu dedi ki; ''Dünya futbolunda daha fazla pozisyon bulmak için bazı teknik direktörler ortasahayı sağlam tutarlar, bazıları da forvete daha fazla adam sokarlar, böyle etkili olmaya çalışırlar. Her teknik direktörün kendine göre bir anlayışı vardır ve buna göre hamle yaparlar.'' Ardından David Moyes forveti çiftledi fakat Everton'da oyun anlamında hiçbir değişiklik olmadı ve yine doğru düzgün pozisyon bulamadılar. Fenerbahçe'de dün Özer şanssız bir sakatlık yaşamasaydı ben maçı tek forvetle de kazanabileceğimizi düşünüyordum. Daha önce de söylediğim gibi ilk yarının sonlarına doğru D.bakır sahasında biraz pas yapıp, kanatlardan içeriyi zorladığımızda önemli pozisyonlar bulmuştuk. İkinci yarıda da aynı şekilde oynadığımız takdirde aradığımız golü bulabileceğimizi ve golden sonra açılan D.bakırspor'a karşı farkı arttırabileceğimizi düşünüyordum. Özer'in sakatlığından sonra Güiza'nın girmesiyle ortasaha direnci bir anda düştü; Emre sola kaydı, Mehmet zaten sağdaydı, göbekte Cristian yalnız kaldı. Arkadan organize şekilde gelme ihtimalimiz azalmıştı. Diyarbakırspor'un en önemli pozisyonu olan; Volkan'ın güzel kurtarışında da Emre'nin hatasıyla birlikte, ortasahanın boş kalmasının da büyük etkisi vardı.
Mesaj Yetkileri