1 ile 30 arası toplam 37 sonuç

Konu: 'Yıldız oyuncu sadece G.Saray'da yoktur'

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

aziz yildirim cikipta yenildikleri mac sonunda klupler birligi baskanligini birakiyorum , takimimin haklarini savunucagim , bu hakemlerle devam edicez diyorlar oyle bir sey yok diyen aziz yildirimin ardindan adnan polat in antalya spor macinda olanlardan sonra boyle bir yorum yapmasini ben gayet normal karsiliyorum

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Quote Originally Posted by izmer96 View Post
    aziz yildirim cikipta yenildikleri mac sonunda klupler birligi baskanligini birakiyorum , takimimin haklarini savunucagim , bu hakemlerle devam edicez diyorlar oyle bir sey yok diyen aziz yildirimin ardindan adnan polat in antalya spor macinda olanlardan sonra boyle bir yorum yapmasini ben gayet normal karsiliyorum
    O açıklamayla Adnan Polat ın mantık dışı açıklamasını bağdaştırıp bir de doğal bir sonuç çıkartıyorsan tebrik ederim seni...

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by izmer96 View Post
    Bu konuyu tekrar açmayaccaktım ama illaki laf istiyosunuz. Ne oldu Antalyaspor maçında ? Hani GSTV hafta boyunca görüntü yayınladı. Kaçıncı dk olduğunu gösterdilermi hiç ? Tekrarını izle istersen maçın. 16. dakikada gerçekleşiyo Yalçın - Caner diyaloğu. Jo 33. dakikada sakatlanıyo. Antalyaspor maçındaki olaylardan dert yanıyosanız çok değil hafta sonunda oynanan Fenerbahçe - Diyarbakırspor / Sivasspor - Denizlispor maçlarına bakmanı öneririm.

Herkesin kendine göre yıldızı vardır. O zaman takımlar her sezon başı 3 tane yıldız belirlesin TFF'ye yollasınlar onlar koruma altına alınsın. Diğerlerine salla tekmeyi yumruğu sorun yok.

Mesaj Yetkileri