Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 37 arası toplam 37 sonuç

Konu: 'Yıldız oyuncu sadece G.Saray'da yoktur'

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Quote Originally Posted by izmer96 View Post
    aziz yildirim cikipta yenildikleri mac sonunda klupler birligi baskanligini birakiyorum , takimimin haklarini savunucagim , bu hakemlerle devam edicez diyorlar oyle bir sey yok diyen aziz yildirimin ardindan adnan polat in antalya spor macinda olanlardan sonra boyle bir yorum yapmasini ben gayet normal karsiliyorum
    O açıklamayla Adnan Polat ın mantık dışı açıklamasını bağdaştırıp bir de doğal bir sonuç çıkartıyorsan tebrik ederim seni...

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by Demre View Post
    Amacım rakip takım başkanı-yöneticisi bu açıklamayı yaptı diye eleştirmek değil.
    Yıldız oyuncular neye karşı korunacak? Sahadaki sert müdahalelere karşı mı? Kim koruyacak? Hakemler mi? Sizin bahsettiğiniz de hakemlerin asli görevi değil mi zaten? Sahada sert, kural dışı bir müdahale varsa, hangi oyuncuya yapılırsa yapılsın fauldür. Hakem yaptırım uygulamalı. Olması gereken bu değil mi? Yoksa savunma oyuncusuna yapılınca, nasıl olsa yeknik yok, savunma yapıyor, gol atmıyor diye mi düşünülecek?
    Mantığımı ben yazdım. Okuyup ne dediğimi anlamak size kalmış.

Hatta özellikle Yalçın-Cangele örneğini dikkatle okuyarak sordugunuz soruların cevabını bulabilirsiniz. Savunma yapmanın da bir tekniği vardır. Değil mi?

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Sizin bahsettiğiniz zaten olması gereken şey.

Benim anladığım, konuya sebebiyet veren açıklamada istenilen farklı. Adnan Polat'a göre Sabri Sarıoğlu, Tello'dan daha yıldızdır. Aziz Yıldırım'a göre Uğur Boral, Kewell'dan. Yıldırım Demirören'e göre İbrahim Kaş, Alex'den. İsimleri rasgele, ilk aklıma gelenler. Özel bir anlamı yok. Bahsedilen konuda herkes kendi yıldızını yaratacak. Her yöneticiye, taraftara göre kendi takımı diğerlerinden yıldız olacak ve buna göre beklentiler oluşturulacak.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by izmer96 View Post
    aziz yildirim cikipta yenildikleri mac sonunda klupler birligi baskanligini birakiyorum , takimimin haklarini savunucagim , bu hakemlerle devam edicez diyorlar oyle bir sey yok diyen aziz yildirimin ardindan adnan polat in antalya spor macinda olanlardan sonra boyle bir yorum yapmasini ben gayet normal karsiliyorum
    Bu konuyu tekrar açmayaccaktım ama illaki laf istiyosunuz. Ne oldu Antalyaspor maçında ? Hani GSTV hafta boyunca görüntü yayınladı. Kaçıncı dk olduğunu gösterdilermi hiç ? Tekrarını izle istersen maçın. 16. dakikada gerçekleşiyo Yalçın - Caner diyaloğu. Jo 33. dakikada sakatlanıyo. Antalyaspor maçındaki olaylardan dert yanıyosanız çok değil hafta sonunda oynanan Fenerbahçe - Diyarbakırspor / Sivasspor - Denizlispor maçlarına bakmanı öneririm.

Herkesin kendine göre yıldızı vardır. O zaman takımlar her sezon başı 3 tane yıldız belirlesin TFF'ye yollasınlar onlar koruma altına alınsın. Diğerlerine salla tekmeyi yumruğu sorun yok.

Nesil
    2003

Sizin bahsettiğiniz zaten olması gereken şey.

Benim anladığım, konuya sebebiyet veren açıklamada istenilen farklı. Adnan Polat'a göre Sabri Sarıoğlu, Tello'dan daha yıldızdır. Aziz Yıldırım'a göre Uğur Boral, Kewell'dan. Yıldırım Demirören'e göre İbrahim Kaş, Alex'den. İsimleri rasgele, ilk aklıma gelenler. Özel bir anlamı yok. Bahsedilen konuda herkes kendi yıldızını yaratacak. Her yöneticiye, taraftara göre kendi takımı diğerlerinden yıldız olacak ve buna göre beklentiler oluşturulacak.
    Adnan Polat'ın benim söylediklerimin dışında bir sonuca çıkan bir açıklaması var mı? Yoksa bu açıklamanın hangi amaçla yapıldığı sadece sizin kendi yorumunuz mu? Açıklamanın yapılmasına sizin düşündüğünüzün dışında bir çok başka neden ileri sürülemez mi? Nasıl bu kadar emin bir şekilde açıklamanın amacının ne olduğunu ortaya koyabiliyorsunuz?

Bana ne taraftarın kimi yıldız gördüğünden. Hakem doğru görsün yeterli. Yönetici ve taraftar bir tanım karışıklığı yaşarsa, zamanla öğrenir.
    Last edited by perpetua : 09.Şubat.2010 at 12:04

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Adnan Polat'ın benim söylediklerimin dışında bir sonuca çıkan bir açıklaması var mı? Yoksa bu açıklamanın hangi amaçla yapıldığı sadece sizin kendi yorumunuz mu? Açıklamanın yapılmasına sizin düşündüğünüzün dışında bir çok başka neden ileri sürülemez mi? Nasıl bu kadar emin bir şekilde açıklamanın amacının ne olduğunu ortaya koyabiliyorsunuz?

Bana ne taraftarın kimi yıldız gördüğünden. Hakem doğru görsün yeterli. Yönetici ve taraftar bir tanım karışıklığı yaşarsa, zamanla öğrenir.
    Hakem doğru görsün, doğru çalsın yeter. Bence de bu hakemin zaten yapması gereken ve her oyuncu için yapması gereken birşey. Adnan Polat'ın açıklamasını ben kendimce yorumladım. Bu kadar sakatlıkla boğuşan bir takımın yöneticisi bu açıklamayı yapıyor. Sakatlıkları rakip müdahalesine bağlıyor diye düşünüyorum. Ama ben yanlış düşünüyor da olabilirim. Emin bir şekilde Adnan Polat'ın amacı budur demiyorum, sadece kendi düşüncemi belirtiyorum. Adnan Polat'ın bu açıklamadaki asıl amacını kendisi dışında kimse de bilemez. Bizimkisi sadece kendi yorumumuz. Sizinki de öyle, benimki de.

Taraftarın kimi yıldız gördüğü sizi ilgilendirmiyor olabilir. Ama yönetimler taraftarıların rahatsızlıklarını gidermek, başka bir biçimde söylersek taraftarların gözüne hoş görünmek için önemserler taraftarların düşüncelerini. Ülkemizde ki taraftar profili de rakibine yumruk atan, kasti tekme atıp kırmızı kart gören oyuncuyu kahraman gibi gören, alkışlayıp tezahürat yapanlardan oluşuyor genel olarak. Keşke sizin bahsettiğiniz gibi olsa. Düzelir umarım bu profil. Ve yöneticilerimiz de taraftarlarımız da öğrenir tüm tanımları.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2003

Hakem doğru görsün, doğru çalsın yeter. Bence de bu hakemin zaten yapması gereken ve her oyuncu için yapması gereken birşey. Adnan Polat'ın açıklamasını ben kendimce yorumladım. Bu kadar sakatlıkla boğuşan bir takımın yöneticisi bu açıklamayı yapıyor. Sakatlıkları rakip müdahalesine bağlıyor diye düşünüyorum. Ama ben yanlış düşünüyor da olabilirim. Emin bir şekilde Adnan Polat'ın amacı budur demiyorum, sadece kendi düşüncemi belirtiyorum. Adnan Polat'ın bu açıklamadaki asıl amacını kendisi dışında kimse de bilemez. Bizimkisi sadece kendi yorumumuz. Sizinki de öyle, benimki de.

Taraftarın kimi yıldız gördüğü sizi ilgilendirmiyor olabilir. Ama yönetimler taraftarıların rahatsızlıklarını gidermek, başka bir biçimde söylersek taraftarların gözüne hoş görünmek için önemserler taraftarların düşüncelerini. Ülkemizde ki taraftar profili de rakibine yumruk atan, kasti tekme atıp kırmızı kart gören oyuncuyu kahraman gibi gören, alkışlayıp tezahürat yapanlardan oluşuyor genel olarak. Keşke sizin bahsettiğiniz gibi olsa. Düzelir umarım bu profil. Ve yöneticilerimiz de taraftarlarımız da öğrenir tüm tanımları.
    Yazdığım ana meseleden uzaklaşıp, açıklamanın rakibin kendisine avantaj sağlamak için yapıldığı sonucuna varmak ile rakibine kasti tekme atıp kırmızı kart gören oyuncuyu alkışlamak arasında çok ince bir cizgi var. Bu ince çizginin üzerinde yürüyebilmek özel meziyetler gerektirir bence. Aziz Yıldırım'ın bir açıklamasını kendisine yarar sağlama amaçlı olarak yorumlayan ve bu nedenle teklifine karşı gelen bir Galatasaraylıdan da farkınız yokmuş demek ki. Fikirleri eleştirelim, ama insanları eleştirmek çok ayrı bir şey.

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri