Necati hemen cevap verdi..1-1
Galatasaray
Antalyaspor
Berabere
Necati hemen cevap verdi..1-1
Necati 1-1 yaptı,avantaj Antalya'da şuan.
Antalyaspor gerçekten amatör lig takımı gibi oynuyor. Nerde ilk maçtaki Antalya.
Attıkları golde duran toptan. Allah'tan duran topları iyi kullanıyorlar.
Ayrıca Galatasaray çok şanssız.
Bu kadar şansız olduğumuz sürece hiç bir maçı kazanamayız gider antalyaya da eleniriz...
İlk yarı gayet iyi oynadık.Mustafa Sarp 3 pozisyonu heba etti bana göre.2 top da direkten döndü çok şanssızdık.Arda ve Giovani pek varlığını gösteremiyor.Geride Caner-Uğur ileride Elano-Keita işi götürüyorlar.İkinci yarı gol ve goller bulup turu geçeriz.
Tek kardeş antalya kaldı 45 dakıka![]()
Santos çıkmış Emre Çolak girmiş sanırım.
Galatasaray 4 tane daha atar 5-1 biter bu maç.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Emre Çolak attı 2-1 oldu![]()
emre colak g.s 2-1 antalya
İlk yarı takip ettim.Elano'yu hayran kaldım.Cidden çok iyi oynadı.Galatasaray ver-kaçlar ile çok rahat pozisyon buluyor.
Necati 2-2 yaptı..
Necati 2-2..
Necati süper bir maç çıkarıyor gerçekten.Galatsaray'ın 2 gol bulması lazım artık.
Necati yeniden doğdu Antalya'da.
Bazı spikerler istemeden taraf tutuyor falan ama ben bu kadarını görmedim.Sanki milli maç anlatıyor.Rezillik resmen.
Dakika 83..Tur hayal olmaya gidiyor.
bunları vuracaklar en son zatenbide yayın ıhalesnı trt alsaydı her mac bunlar yorumlardı 3 buyukler dısındakıler ızlemesın
derlerdi valla
Dakika 85 Caner 3-2.Hadi Aslanlar bir gol daha.
Ya iyide ben bu Üründül'ün hangi takıma daha fazla sempatisi olduğunu anlamadım yahu.. Adam her büyük maçta büyük takımı tutuyor
gol oldu bu arada caner.. Harikaydı
Sentugo.
caner attı 3-2 galatasaray dk 86
O nasıl bir Gool diyiş Avrupa maçında sandım kendimi![]()
uğur cıktı servet gırdı 87.dk.
beyler peki bu durumda deplasman golü ile Antalya mı çıkıyor ?? yoksa atılan goller eşit diye uzatmalar mı ??
Sentugo.
Karşı karşıya kalecinin üstüne vurdu oyuncu ya..![]()