1 ile 19 arası toplam 19 sonuç

Konu: Oyuncuyu Nasıl Getirebilirim?

Default Oyuncuyu Nasıl Getirebilirim?

arkadaşlar transferde kulübü ikna ediyorum.oyuncuyla anlaşamıyorum.gelmeyi düşünmüyormuş.ücretinin 3 katını veriyorum gene gelmiyor.hayır öyle çok bomba bi oyuncu da değil.bir sürü övüyorum yanaşmıyor.bunu nasıl türkiyeye getirebilirim?yoksa hayatta gelmez mi?

Nesil
    2008
    Yer
    fethiye

Fm'nin garipliği burda ortaya çıkıyor işte.Mesela Ankaragücü 4 tane yabancı oyuncu aldı.Fmde deneyince ne kadar para versende hiçbiri gelmiyor onların
    Last edited by eXcitinG : 10.Şubat.2010 at 19:41

Etkileşim kısmından "oyuncuya imza attırmak için aşırı derecede baskı yap" seçeneğini denedin mi?

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Quote Originally Posted by berksus View Post
    Etkileşim kısmından "oyuncuya imza attırmak için aşırı derecede baskı yap" seçeneğini denedin mi?
    o ne demek :S

Oyuncu profiline gir,ordan etkileşimi tıkla.Ordan da dediğim seçeneği seç.

Benim oyun türkçe,eğer senin oyun ingilizceyse tam olarak ne yazıyor bilemiyorum.

bu şekilde oyuncunun antipatisini kazanıp hiç alamama durumun oluyor

Öyle bi etkileşim var mı? Ben ingilizce oynuyorum ama sanki yok.

Nesil
    2009
    Yer
    Avcilar, Istanbul

Quote Originally Posted by gungorbdk View Post
    Öyle bi etkileşim var mı? Ben ingilizce oynuyorum ama sanki yok.
    Interaction seçeneğinde "utmost to sign" açıklaması var, sanırım arkadaş onu kastetti.. Ama bazen bu olay ters tepebiliyor, dikkat etmek gerek..

Nesil
    2008
    Yer
    fethiye

Quote Originally Posted by laziale View Post
    Interaction seçeneğinde "utmost to sign" açıklaması var, sanırım arkadaş onu kastetti.. Ama bazen bu olay ters tepebiliyor, dikkat etmek gerek..
    Onun tam Türkçesi Oyuncuyu almak için elinden geleni yapacaksın gibi birşey oluyor

Ben onu türkçeye çevirmedim.Bende öyle yazıyor ve türkçe yama kullanıyorum.İsterseniz ss koyabilirim.

Ben onu türkçeye çevirmedim.Bende öyle yazıyor ve türkçe yama kullanıyorum.İsterseniz ss koyabilirim.
    tamam, çeviren yalnış çevirmiş. bariz gol şansı (clear cut chances) da kesilen şanslar diye çevirilmiş mesela, o gözüme çok takılıyor ekran görüntülerinde. önemli de bir şey analiz yapmak için...

Quote Originally Posted by knsyr View Post
    bu şekilde oyuncunun antipatisini kazanıp hiç alamama durumun oluyor
    ben manisaspor' a kocaelispor' dan hamza mutlu' yu transfer etmek için oyuncunun kafasını karıştırmaya çalışmıştım. başlarda ' gurur verici ' gibi yorumlar yapsa da, devam edince ' artık inandırıcı gelmiyor ' gibi yorumlar yaptı.

herşeyin fazlası zarar bulduğunuz her fırsatta dile getirirseniz bu tür yorumları, ters tepme olasılığı oluyor tabiiki. Özellikle takımınıza gelmeye sıcak bakmayan oyuncularda...

championship manager' de de bir oyuncuyu övmeye devam edince sizin için ' becoming a laughing stock ' yorumu yapılıyordu

Ben bu dediğimi yaparak Sercan'ın favori personeli oldum.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Eğer oyuncu sözleşme imzalama kısmında ilgilenmiyorum diyosa ne kadar para verirsen ver gelmiyor...Bi arkadaşın dediği gibi FM'nin garipliği olsa gerek

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

durmadan transfer sezonundan sonuna kadar sözlesme öner illaki son güne yakın bir zamanda geliyo yohan gourcuff u 4. sezonda itibarı dünya capı iken galatasaraya getirdim ben oyuncu yeterki kararlıgını görsün yeter
    Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Prince2005 View Post
    durmadan transfer sezonundan sonuna kadar sözlesme öner illaki son güne yakın bir zamanda geliyo yohan gourcuff u 4. sezonda itibarı dünya capı iken galatasaraya getirdim ben oyuncu yeterki kararlıgını görsün yeter
    katılıyorum işte burdada yapay zeka devreye gırıyor. yılmadan üstüne düşünce oyuncuya sozlesme imzalatabilırsın.. Ayrıca oyuncuya aşırı baskı yap secenegı ters tepmez sadece o secenegı cok kullanırsan ters teper ılk yorumda genelde olumlu sonuclanıyor.

Para her şeyi çözer.Ben çok gördüm gelmek istemiyorum diyen futbolcuları.

Mesaj Yetkileri