Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maç Tahmini

Voters
24. You may not vote on this poll
  • Galatasaray

17 70.83%
  • Antalyaspor

6 25.00%
  • Berabere

1 4.17%
Sayfa 6 / 6 İlkİlk ... 456
151 ile 165 arası toplam 165 sonuç

Konu: Galatasaray - Antalyaspor | ZTK Çeyrek Final Rövanş Karşılaşması

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Allahım maçı konuşcağınıza spikeri konuşuyorsunuz.Ne çok Galatasaray düşmanı varmış kardeşim.Zamanın da Fenerbahçe yıldızları getirirken aynı şen Fenerbahçeye yapılıyordu.Şimdi aynı şeyler Galatasaray a yapılıoy.Sanırım bunun sebebi kıskançlık.Spiker heyecanlanlı anlatınca Galatasaray şampiyon mu oalacak

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Peki Antalya'nın son dakikada karşı karşıya kaldığı pozisyonda niye ağzını açmadı?

Ne bilim arkadaşım adam beşiktaşlı burdan sor bakıyım hangi beşiktaşlı çıkıpta gs maçını bilerek yada bilmeyerek bu kadar heycanlı anlatsın? Eğer spiker gs li olsaydı dediklerin doğru fakat spiker gs li değil zaten neyi tartışıyorsunuz hala ben onu anlamadım sizin yüzünüzden adam tövbe etmiş zaten bidaha 2 sene de 1 tane maç zor anlatırım diye bukadar üstüne gitmeyin adamın...

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by De Guzman 10 View Post
    Allahım maçı konuşcağınıza spikeri konuşuyorsunuz.Ne çok Galatasaray düşmanı varmış kardeşim.Zamanın da Fenerbahçe yıldızları getirirken aynı şen Fenerbahçeye yapılıyordu.Şimdi aynı şeyler Galatasaray a yapılıoy.Sanırım bunun sebebi kıskançlık.Spiker heyecanlanlı anlatınca Galatasaray şampiyon mu oalacak
    Evet Galatasaray sampiyon olacak Gecen hafta Fenerbahce - Bursaspor macinda herkes spikere dil uzatirken iyiydi simdi biz spikeri elestirirken kötümü oldu yani ? Galatasaray'in oyununa laf etmedim fakat abarttiginiz kadarda iyi oynadigini söyleyemem sonucta kendi evinde 2 gol yedi he tek kale oynadi cok pozisyon buldu zevkli bir macti. Spikeri elestirdik diye GS düsmani ilan edildik Fakat ben TRT'nin genel olarak bütün spikerlerini kötü buluyorum yorumcularinida kötü buluyorum bunun GS ile veya baska bir takim ile alakasi yok gördüklerimi söylüyorum sadece.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Vallahi spikerin konuşması beni ilgilendirmiyor istediği gibi anlatsın .Zaten ben de öyle bir yorum yapmadım.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Quote Originally Posted by Jay CutLer View Post
    Evet Galatasaray sampiyon olacak Gecen hafta Fenerbahce - Bursaspor macinda herkes spikere dil uzatirken iyiydi simdi biz spikeri elestirirken kötümü oldu yani ? Galatasaray'in oyununa laf etmedim fakat abarttiginiz kadarda iyi oynadigini söyleyemem sonucta kendi evinde 2 gol yedi he tek kale oynadi cok pozisyon buldu zevkli bir macti. Spikeri elestirdik diye GS düsmani ilan edildik Fakat ben TRT'nin genel olarak bütün spikerlerini kötü buluyorum yorumcularinida kötü buluyorum bunun GS ile veya baska bir takim ile alakasi yok gördüklerimi söylüyorum sadece.
    Oyunu beğenmemizin sebebi forvetsiz 3 gol atabilmemiz ve bu kadar atak yapabilmemizdir ah birde forvetimiz olsa ne oalcaktı acaba dimi?? ama bilemiyoruz bunu işte maalesef.. baros bian önce dön lütfen milletin ağzına sakız olduk...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Anma uzadı bu spiker konusu yahu.Bugüne kadar hiç mi spiker Fb maçını heyecanlı anlatmadı?Hiç mi spikerler Fb maçlarında önemli pozisyonlarda sesini yükseltmedi?Bu olaylar 3 büyüklerin maçlardaki etkisinden kaynaklanmaktadır.Olacak o kadar.Her 3 büyüklerin maçında olay aynıdır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Peki Antalya'nın son dakikada karşı karşıya kaldığı pozisyonda niye ağzını açmadı?
    Onu geçtim Galatasaray basit bir çalım atınca birden heyecana kapılan spiker Antalyaspor'lu bir oyuncunun topun üstünde dönerek 2 Galatasaray'lı oyuncuyu geçtiği pozisyonda ağzını bile açmadı. Sadece Ömer Üründül çok güzel hareket dedi. Spiker ağzını bile açmadı.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Dos Santos'a kötü diyenlere sesleniyorum.Sabır diye bir şey vardır arkadaşlar.Adam Tottenham'da fazla forma şansı bulamadı bildiğim kadarıyla.O yüzden sorun yaşaması normal.Elano geldiğinde de kötü diyorlardı şimdi ki halini görüyoruz..Dos Santos'da toparlayacaktır hiç merak etmeyin kötü diyenler..

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Santos kiralık geldi yanlız o performansını yakalayana kadar lig bitecek. Herkesin bu kadar tepki göstermesinin nedenide zaten Dünya Yıldızı - Wonderkid yakıştırmalarıyla gelip hiçbirşey yapamamasından. Gerçek Santos'u aldık diye iddialı sözler vardı o yüzden.

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Daha geçende Fenerbahçe'nin bir maç konusunda hakem konuşuluyor diye konuyu gölgeliyorsunuz diyordunuz ya bu maçtada spikeri konuşuyorsunuz.Bu ne peki ?.

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Quote Originally Posted by crespo009 View Post
    Santos kiralık geldi yanlız o performansını yakalayana kadar lig bitecek. Herkesin bu kadar tepki göstermesinin nedenide zaten Dünya Yıldızı - Wonderkid yakıştırmalarıyla gelip hiçbirşey yapamamasından. Gerçek Santos'u aldık diye iddialı sözler vardı o yüzden.
    adam geleli 2 hafta olmus , allahtan korkun ya , guiza ya 14m euro verip 1 sezon bekledi fenerbahceliler hala bi numarasi yok , ayrica 4 ay suresi var kendini gosterirse gosterir , olmazsa en azindan bir zararimiz olmiycak doner gider ingiltere ye fakat bu sartlarda bile potensiyeli cok yuksek bir oyuncu oldugu gercegini degistirmez

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Maç dışında mesaj atanLarın bundan sonra mesajLarını siLinecek ve uyarı veriLecektir.

BiLginize.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Bu maçta arda da sakatlanmış ve büyük ihtimal yokmuş at.madrid maçında adam kalmadı artık bu kadar oyuncu kendi kendine sakatlanıyor dimi? aralarında anlaşıp sakatlanıyorlar zaten..Hırsızın hiç mi suçu yok ?

Neyse bu kadar sakatla at.madrid ten yeriz 2-3 tane de rakip takım arkadaşlarımız bol bol göbek atar eğlenirler hadi iyi akşamlar...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Helal olsun yani sonunda Arda'yıda sakatladılar.Takımda oyuncu kalmadı.Artık oynadığımız takım avcı bizde av olduk.Her maç bir oyuncumuzu avlıyorlar.Yeter artık.

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

vodoo var gs nin ustunde vodooooooooooo

Sayfa 6 / 6 İlkİlk ... 456

Mesaj Yetkileri