Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maç Tahmini

Voters
24. You may not vote on this poll
  • Bursaspor

12 50.00%
  • Fenerbahçe

8 33.33%
  • Berabere

4 16.67%
Sayfa 4 / 7 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
91 ile 120 arası toplam 184 sonuç

Konu: Bursaspor - Fenerbahçe | ZTK Çeyrek Final Rövanş Karşılaşması

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by CaD0 View Post
    Sürpriiiiz.

Bursalılara geçmiş olsun hakikaten.Turu alabilirlerdi müthiş oynadılar,tebrik ederim.

Turu geçmemiz iyi oldu

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by Bursaspor View Post
    Kimse bana kalkıpta Cüneyt Çakır maçı iyi yönetti demesin, diyemez.

İlk yarıda Bilica'ya oyun durmuşken topa vurduğunda ikinci sarı kartı veremeyen, Deniz'in yumrukladığı topa bir şey çalamayan hakeme hakem demem.

Bu arada Ömer Üründül, Fenerbahçe golü atınca yine bir acayip sevindi, maç boyunca yaptığı tüm saçma yorumlar bir yana bu andaki bir yana, ayıp vallahi ayıp. Ama bundan Ömer Üründül'ün her yorumunu dikkatle takip edeceğim.

Varsın yarı finale çıkamayalım, o çok problem değil ama bu kadar emek sarfettikten böyle insanlar yüzünden elenmek çok ağır geliyor be.
    Ek olarak sarı kartı olan Turgay'ın korner direğini tekmelemesini de es geçti.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Quote Originally Posted by BeeTLeJuiCe View Post
    Daum'a niye ders olsunki, bence ders olması gereken nokta, o kadar adama güvenip V.Babacan'a güvenmemesi. O oynasa bence 3-0 olmazdı skor. Hayır Daum bu maçta yedekleri oynatmazsa niye oynatmadı derdik bi enteresanız, hiç birşey ile memnun olmuyoruz
    Hayir benim dusuncem en azindan Alex yada Emre'yi oynatmasi gerektigiydi.Selcuk-Deniz olmamasi lazimdi..Oyun kuramayacagimizi anlamasiydi Daum'un..Yoksa ben yedek kadro cikmasina asla karsi degildim..Cunku onumuzde onemli maclar var..

Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
    O niye? Morelman çöktüğümüz için mi? Biz çıkıp futbolumuzu oynarız yine
    doğru söylüyor. Moral olarakta etkilenir oyuncular bu kadar mücadeleden sonra son dakika- hatta saniye- golüyle elenince. + fizik olarakta üst düzey bir maç oldu ve lig maçımızı Trabzonspor'la yapıyoruz...şu anki en formda takım bence.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

25 senede birçok final kaybeden Fener yarı finale çıkınca niye kupayı alacağız bu sene diyorsunuz ki? Bana kalırsa bu sene de alamaz Fener.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by emrah44 View Post
    25 senede birçok final kaybeden Fener yarı finale çıkınca niye kupayı alacağız bu sene diyorsunuz ki? Bana kalırsa bu sene de alamaz Fener.
    Hiç kimse kahin değil; bilemez. Takımımıza güveniyoruz, alacağız diyoruz. Alırız, alamayız; orası ayrı ama takıma her alanda güvenimizin olması son derece normal.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sene sonunda Bilica'nın yerine bir stoper şart, yıl sonuna kadar Deniz oynasın stoperde daha iyi. Penaltı pozisyonunda sarı kart görmesi kesinlikle şansınaydı, Kırmızı görse belki ağır olurdu, ama kimse bişi yapmadı diyemezdi. Önceden top ayağındayken tırsıyordum, artık rakibin peşinden koşarkende korkuyorum.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Sezon başlarken "takımımız şampiyon olacak" dememizle aynı sebepten
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

İlk yarıda Bilica'ya oyun durmuşken topa vurduğunda ikinci sarı kartı veremeyen, Deniz'in yumrukladığı topa bir şey çalamayan hakeme hakem demem.

Bu arada Ömer Üründül, Fenerbahçe golü atınca yine bir acayip sevindi, maç boyunca yaptığı tüm saçma yorumlar bir yana bu andaki bir yana, ayıp vallahi ayıp. Ama bundan Ömer Üründül'ün her yorumunu dikkatle takip edeceğim.

Varsın yarı finale çıkamayalım, o çok problem değil ama bu kadar emek sarfettikten böyle insanlar yüzünden elenmek çok ağır geliyor be.
    Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Ek olarak sarı kartı olan Turgay'ın korner direğini tekmelemesini de es geçti.
    Değil mi ama Santos'un da ikinci kez kart istemesini es geçmişti, arada yapıyor öyle şeyler, yoksa kendi fazlasıyla üst (!) klasman bir hakemdir. Ayrıca buz gibi golümüzü de yemesi şukela bir hareketti.

Bu sene Antalya alır bu kupayı,
    Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

Son dklarda da her ikili mücadeleye foul çaldı tempoyu düşürdü hakem.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by tarikko View Post
    Hayir benim dusuncem en azindan Alex yada Emre'yi oynatmasi gerektigiydi.Selcuk-Deniz olmamasi lazimdi..Oyun kuramayacagimizi anlamasiydi Daum'un..Yoksa ben yedek kadro cikmasina asla karsi degildim..Cunku onumuzde onemli maclar var..
    İlk yarı sonunda bence itici bir oyuncumuz eksik demiştim zaten. Ortada Deniz ve Selçuk ancak iki gerçek kanat adamın olduğunda kabul edilebilir. Zaten bizim takımda gerçek kanat bir taneydiki oda sakat olan Uğur. Deivid'i düşünebilirdi diyordum ama sakat olduğunu devre arasında öğrendim

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Değil mi ama Santos'un da ikinci kez kart istemesini es geçmişti, arada yapıyor öyle şeyler, yoksa kendi fazlasıyla üst (!) klasman bir hakemdir. Ayrıca buz gibi golümüzü de yemesi şukela bir hareketti.

Santos tam kartı isteyecekti sonra saçının kalktığını fark edip onu düzeltti Hakem göremezdi bence onu, şahsen ben spiker dediğinde fark ettim.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Santos o hareketi çok hızlı bir şekilde yaptı, hatta sonra boynunu tutar gibi yaptı vs. Neyse Ömer Üründül'e teşekkür ediyoruz, sayesinde turu geçtik.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Quote Originally Posted by Neron_FB View Post
    Sezon başlarken "takımımız şampiyon olacak" dememizle aynı sebepten
    Neyse spor bölümü bana göre değil, aynı düşünemeyiz.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Ömer Üründül, her eve lazım cidden bir şey oldu zaten, ama bugün biraz hasta gibiydi, özellikle maç öncesi görüşme yüzü bembeyazdı, fazla da konuşmadı ama yine her konuştuğunda boş konuştu.

Neyse, kupada yok gözümüz formayı terletsinler yeterdi bizim için öyle de oldu. Sanki her sene yarı finale çıkıyormuşuz gibi tepki vermek yersiz.
    Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by BeeTLeJuiCe View Post
    İlk yarı sonunda bence itici bir oyuncumuz eksik demiştim zaten. Ortada Deniz ve Selçuk ancak iki gerçek kanat adamın olduğunda kabul edilebilir. Zaten bizim takımda gerçek kanat bir taneydiki oda sakat olan Uğur. Deivid'i düşünebilirdi diyordum ama sakat olduğunu devre arasında öğrendim
    Mustafa, Selçuk'un kapasitesi belli ama ben Deniz'den daha iyi bir oyun beklerdim. Deniz bugün hayal kırıklığıydı bana göre. Selçuk yerine de daha iyi bir alternatif almalıyız sene sonunda.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Tebrikler Bursa gerçekten çok iyi mücadele ettiler. Bilica bu takımdan sezon sonu kesin gönderilmeli. Maç 3-0 dakika 90 adam kulağında kulaklık yedek kulübesinde oturuyor bu nedir yahu ben nefesi burnumdan alamazken adamın umrunda değil

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Quote Originally Posted by Osman_873 View Post
    Tebrikler Bursa gerçekten çok iyi mücadele ettiler. Bilica bu takımdan sezon sonu kesin gönderilmeli. Maç 3-0 dakika 90 adam kulağında kulaklık yedek kulübesinde oturuyor bu nedir yahu ben nefesi burnumdan alamazken adamın umrunda değil
    Dostum bunları aşmamız lazım artık. NBA'da adam kafasında koca kulaklıkla salona giriş yapıyor. Adamın kaliteli değilse, futbol topuyla da doğmuş olsa para etmez.

"Rakibin attığı golleri vermeyecek bir hakem bulabilirsek maçı kazanarız." Ertuğrul Sağlam bunu geçen haftaki maçtan sonra söylemişti. Aynen de oldu. İlk maçta verilmeyen bir gol,bu maçta ofsayt nedeniyle golün iptali. Yazıklar olsun böyle hakemlere.

Helal olsun oyuncularımıza kupadan elenmemize rağmen tüm Türkiye'deki izleyicilere nasıl top oynanırmış gösterdik. Maçtan önce rahat maç olur gibi yorumlara karşı iyi bir ders vermiş olduk.

Bu arada Ertuğrul Sağlam'ın maç sonu açıklamalarınızı okumanızı tavsiye ederim. Herşeyi özetlemiş.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Katılıyorum.

Bursa Çok iyi mücadele etti. Bu arada Sercanın sakatlanmasına üzüldüm. Adam her fener maçında sakatlanıyor
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Dostum bunları aşmamız lazım artık. NBA'da adam kafasında koca kulaklıkla salona giriş yapıyor. Adamın kaliteli değilse, futbol topuyla da doğmuş olsa para etmez.
    Yav maça öyle girebilir ama ben benchde kulaklıkla oturan görmedim ki senin takımın 3-0 mağlup elenmenin kıyısında.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Orasi Amerika burasi TR.. burda oyuncular basinin ve tarftarin istedigi gibi hareket etmek zorunda yoksa bileti kesilir

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Ey TFF, ey MHK, senelerdir kah Ahmet Çakar, kah Erman Toroğlu, kah başka yorumcular size boşuna demediler Türk hakemliği bitti diye, önce geçen haftaki maçta yaşananlar, şimdi bu maçta yaşananlar bakalım son haftalarda sisteme koyduğunuz sorgu odası uygulamasını bu hakemlere uygulayabilecek misiniz?

O sahada emek harcayan oyuncuların emeklerini çalanlar, dilerim ömür hayatları boyunca rahat yüzü görmesinler,

Bu arada Ertuğrul Hoca'nın maçtan sonra yaptığı yorumdan sonra kendisine de ceza verilecektir hakemler hakkında çok konuştu diye,
    Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

Quote Originally Posted by Crocodile1963 View Post
    "Rakibin attığı golleri vermeyecek bir hakem bulabilirsek maçı kazanarız." Ertuğrul Sağlam bunu geçen haftaki maçtan sonra söylemişti. Aynen de oldu. İlk maçta verilmeyen bir gol,bu maçta ofsayt nedeniyle golün iptali. Yazıklar olsun böyle hakemlere.

Helal olsun oyuncularımıza kupadan elenmemize rağmen tüm Türkiye'deki izleyicilere nasıl top oynanırmış gösterdik. Maçtan önce rahat maç olur gibi yorumlara karşı iyi bir ders vermiş olduk.

Bu arada Ertuğrul Sağlam'ın maç sonu açıklamalarınızı okumanızı tavsiye ederim. Herşeyi özetlemiş.
    Sercan'ın golü netin neti ofsayttı neyini tartışıyoruz anlamadım.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bence Bursa'ya yazık oldu iyi de oynuyorlardı top defansa çarpınca yön değiştirdi gol oldu Fener'i tebrik ederim... Ama bu Fener'de ayıp ediyor yani hep 90+ da gol atıyor hem bizim kuponlar yatıyor tuttu diye sevinirken hem rakip takıma yapcak bir şey kalmıyor gelçi ben Fener'in maçına iddaa oynamıyorum ama olsun

Quote Originally Posted by gfbcagatay View Post
    Sercan'ın golü banko ofsayt ya tartışmaya gerek var mı? bende anlamadım...
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by gfbcagatay View Post
    Sercan'ın golünü değil, ilk yarıdaki kesilen Turgay'ın pozisyonunu ve ardından Iglesias'ın vurduğu kafa vuruşunu diyor arkadaşlar.
    Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Jay CutLer View Post
    Orasi Amerika burasi TR.. burda oyuncular basinin ve tarftarin istedigi gibi hareket etmek zorunda yoksa bileti kesilir

Hangi basın ve hangi taraftardan bahsediyorsun, hangi futbolcu buna göre hareket ediyor bir tane söylesene.. ?

Quote Originally Posted by AirJeT View Post

Sercan'ın golü banko ofsayt ya tartışmaya gerek var mı? bende anlamadım...
    hayır,arkadaş demiş bu maçtada golümüz verilmedi o yüzden.

Sercan'ın golünü değil, ilk yarıdaki kesilen Turgay'ın pozisyonunu ve ardından Iglesias'ın vurduğu kafa vuruşunu diyor arkadaşlar.
    o zaman peki özür dilerim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ey TFF, ey MHK, senelerdir kah Ahmet Çakar, kah Erman Toroğlu, kah başka yorumcular size boşuna demediler Türk hakemliği bitti diye, önce geçen haftaki maçta yaşananlar, şimdi bu maçta yaşananlar bakalım son haftalarda sisteme koyduğunuz sorgu odası uygulamasını bu hakemlere uygulayabilecek misiniz?

O sahada emek harcayan oyuncuların emeklerini çalanlar, dilerim ömür hayatları boyunca rahat yüzü görmesinler,

Bu arada Ertuğrul Hoca'nın maçtan sonra yaptığı yorumdan sonra kendisine de ceza verilecektir hakemler hakkında çok konuştu diye,
    Görende ortada büyük birşey var sanır.Sercan'ın attığı ofsayttı zaten.Bu maça gelene kadar daha önce çok şey yapılmalıydı.

Sayfa 4 / 7 İlkİlk ... 23456 ... SonSon

Mesaj Yetkileri