Palladino'yu geri almak için Criscito'dan vazgeçmiş görünüyorlar.
Palladino'yu geri almak için Criscito'dan vazgeçmiş görünüyorlar.
amaurinin kariyerindeki takımlarda oynadığı maç sayısı ve attığı gol sayısı.gerçekten dehşet verici.ve bu adama 25m euro verildi.
chievoda 3 senede 90 maç oynamış ve 17 gol atmış,şaka gibi.
Amauri : 237 maç 62 gol
Trezeguet : 535 maç 293 gol
milanda borriello,bizde amauri.ikisini toplasan bi golcü etmez.
Amauri yi Juventus Chievo da ki performansına göre değiLde PaLermo da yaptıkLarına istinaden transfer etti. PaLermo da kariyerinin en iyi oyununu sergiLiyordu, Kusura bakmada Juventus gibi akLı fikri savunmada oLan bir takımda iş yapması çok zor. Bari, CagLiari, Genoa gibi takımLar biLe Juventus dan daha atak oynuyor![]()
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Amauri'nin tek iyi oynadığı maç olarak gösterebileceğimiz 5 gollü Sampdoria maçında 4-2-3-1 dizilişinde arkasında Giovinco-Diego-Camoranesi yer almıştı. Zaten Juventus'a geldiğinden beri attığı gollerin %80'i kafa ile. Giovinco ve Camoranesi'nin yokluğunda iyi destek alamadığını söyleyebiliriz ama bu adam geçen sezonun ikinci yarısından beri gol atmıyor. Geldiğinde müthiş bir form yakalamıştı ancak şu an pozisyona bile giremiyor. Kaleye şutu olmuyor çoğu maç. Bu sezon onun yarısından az süre alan Trezeguet'nin daha fazla golü var. Bence Amauri satılacaklar listesinde başı geçiyor çünkü tahammül sınırını çoktan aştı. İkinci sırada ise çuval dolusu para alıp hiçbir işlevi olmayan Poulsen var.
Transferine gelirsek tam olarak 12 milyon € + Nocerino + Lanzafame'nin %50 hakları verildi. Resmi açıklamada 22 milyon € olarak gözükse de Nocerino'nun satış bedeli de 7,5 milyon € olarak gösterildi. Yine de 28 yaşına gelmiş ve üst düzey de kendini kanıtlamamış, henüz milli takıma çağırılmamış biri için ödenmesi gereken bedelin üstünde idi. Juventus'un kıt kaynaklarını da göz önüne aldığımızda bu adamın satılması zorunluluk haline geldi. Sorun kimin alacağı.
Yanıyorum Yanıyorum Trezegoal'ün harcanmasına,küstürülmesine yanıyorum
Ah Yönetim Ah ! :@
hani birde şu var.satılan oyuncuların yerine daha kötüleri alındı.o yüzden takım yerinde saymaya ve gerilemeye başladı.takımı daha ileriye taşımaları gereken yerde onlar ne yaptı ; gelenler gidenleri arattı ;
-Stendardo iyiydi.ondan sonra gelen Knezevic kötüydü.
-sonra ahı gitmiş vahı kalmış Legrottaglie yi geri getirdiler.şanslarına fena da oynamadı ama yinede as takım için
yeterli değil.
-35 yaşında 1,76 boyundaki Cannavaro geri alındı.
-Balzaretti satıldı ve daha kötüsü Molinaro alındı.
-Nocerino satıldı ve daha kötüsü olan Poulsen,Tiago ve Almiron gibi vasat oyuncular alındı.ve birde son transfer Candreva var.bu adamın Nocerino dan ne fazlası var ?
-Mutu yu satıp Paolucci gibi Palladino gibi hem fizik olarak zayıf hemde yetenek olarak sınırlı oyuncuları geri getirdiler.
-Zalayeta gitti daha kötüsü Amauri geldi.
-ve kimsenin aklına bile gelmeyen fakat takım için çok önemli bir oyuncu Cristiano Zanetti satıldı.yerine yukarıdaki oyuncular oynatıldı.bazılarına göre takıma yakışmıyordu.daha iyisi alınmadıktan sonra elindeki oyuncuyu satmanın hiçbir mantığı olamaz.birde bunların üzerlerine paralar verildi.
bu liste uzayıp gider.tek yapıkları olumlu şey Manninger i almaları oldu.onuda tesadüfen aldıklarına dair hiç şüphem yok.bedava falan bi şekilde bulup almışlardır.
şimdi burdan baktığımızda bu takımın neden kötüye gittiğini az çok anlıyoruz.bide bunların üzerine sakatlık krizleri eklenince takım tepetaklak oldu.bir rivayete göre futbolcular takımın antrenman yaptığı "Vinovo" tesislerindeki şartlar yüzünden bu kadar sık sakatlanıyorlar.sebebi antrenman tesislerindeki havanın aşırı soğuk oluşu ve tesislerdeki antrenman sahalarının zeminlerinin birbirinden faklı oluşu.son zamanlardaki grip olan oyuncuların ve adele sakatlıklarının artışı bunu belgeliyor.şu yeni stad bir bitsede herkes rahatlasa.yanlış bilmiyorsam bu sene şuana kadar toplam sakatlık olayı 44 ü buldu.
Feci başlayan maçı Del Piero'nun sahneye çıkışı ve hakemin de yardımı ile 3-2 almayı başardık. Amauri uzuuun aradan sonra gol ile buluştu. Caceres'in mükemmel ortasında iki Genoa defansının üstünde yükselerek kafa ile ilk golü attı. İkinci gol maçın en güzel golü idi. Del Piero kayarak aldığı topu Diego'ya gönderdi, Diego'nun topuk pasında tekrar topla buluşurak Juventus'u öne geçirdi. Aradan çok az zaman geçmişti ki Buffon kucağındaki topu sektirdi ve oyuna tekrar eşitlik geldi. Buffon'un bile hata yapışı takımın durumu hakkında bilgi vermeye yetiyordu aslında. Üçüncü gol, Del Piero'nun ceza sahası dışında düşürülmesi sonucu hakemin penaltıya karar vermesi sonucu geldi. Sonuçta uzun bir aradan sonra galibiyet ile tanıştık ama bu üçlü defans iyi sinyal vermiyor.
2.gol
http://www.mediafire.com/?ojyydz2nthi
Genç takım geçen sezon olduğu gibi Viareggio Turnuvasını kazanmayı başardı. Iago'nun serbest vuruştan attığı gol görülmeye değerdi.
http://www.youtube.com/watch?v=TdcVh...layer_embedded
Ciro Immobile 7 maçta 9 gol kaydetti.
1 PINSOGLIO CARLO 16/03/1990
2 ROMANO DARIO 13/03/1991
3 CRIVELLO ROBERTO 14/09/1991
4 MARRONE LUCA 23/03/1990
5 ALCIBIADE RAFFAELE 23/05/1990
6 DE PAOLA ANDREA 02/10/1990
7 ESPOSITO SIMONE 24/05/1990
8 PIRROTTA DOMENICA 28/03/1990
9 IMMOBILE CIRO 20/02/1990
10 GIOVINCO GIUSEPPE 26/09/1990
11 ROSSI FAUSTO 03/12/1990
12 PICCOLO ANTONIO 18/07/1990
13 TERRAZZINO GIOVANNI 27/11/1991
14 GIANDONATO MANUEL 10/10/1991
15 BAMBA ABDOULAYE 25/04/1990
16 FERRERO VITTORIO 25/02/1991
17 SILVESTRI TOMMASO 26/10/1991
18 LIBERTAZZI ALBERTO 01/01/1992
19 BONIPERTI FILIPPO 27/09/1991
20 BELCASTRO LUCA 23/04/1991
21 SERINO SIMONE 16/10/1990
22 KIREV MARIO 15/08/1989
23 FISCHNALLER MANUEL 20/07/1991
24 FALQUE SILVA YAGO 04/01/1990
7 ESPOSITO SIMONE 24/05/1990
9 IMMOBILE CIRO 20/02/1990
24 FALQUE SILVA YAGO 04/01/1990
bu 3 oyuncu gerçekten çok yetenekli,ileride çok iyi yıldızlar olabilirler...Artık bunlarında A Takımda hazırlanması gerekiyor -ki Giovinco'nun bile oynatılmadığı bir ortamdan bahsediyoruz-
internette buldum bu pozisyona penalti verilmis![]()
Bu maçı alacağımızı hissediyorum
http://transfermarkt.co.uk/en/spiele...sferdaten.html
Ariaudo Cagliari'ye kiralık olarak mı gitti yoksa bonservisiylemi ? Müthiş geleceği var diye biliyorum bu adamı.
Kiralık gitti.
AJAX (4-3-3): Stekelenburg; Van der Wiel, Oleguer, Alderweireld, Anita; De Zeeuw, De Jong, Lindgren; Rommedahl, Pantelic, Suarez. Allenatore: Jol
JUVE (3-4-1-2): Buffon; Caceres, Legrottaglie, Chiellini; Salihamidzic, Felipe Melo, Sissoko, De Ceglie; Diego; Amauri, Del Piero
Ref: Bebek (Croatia)
Deplasmanda avantajlı bir skor alacağımız düşüncesindeyim.
2 gol attı juve ama futbol adına hiçbir varlık gösteremedi.sanki sahada juventus yok ta hollanda 2.liginde küme düşmemeye oynayan bir takım vardı.defans berbatÖTESİ.ajax bu gece BİRAZCIK şanslı olsaydı ve fazla amatör olmasaydı bırakın maçı turu rahatlıkla koparırdı.
tur geldi diyebiliriz. maçı izleyemedim ama böyle maçlarda skor daha önemli. Defans problemini çözersek hücum bi şekilde halloluyor zaten ki dünyanın en iyi atak orta sahalarından birine sahibiz ve hala yaşayan bi efsanemiz var.
Amauri'ye çok kızıyor Juve taraftarları fakat son maçlarda gollerine başladı.Deplasmanda alınan galibiyet turu geçme adına önemli.
So what?
Saike
defans gerçekten kötü.böyle ısrar edilirse patlaması yakındır.hani elinde çok iyi defans oyuncuları olur denersin ama bu defans oyuncularıyla 3lü defans oynamak ne demektir.
Amauri 2gol atmasına rağmen yine etkileyemedi.aslında ben geçen genoa maçında 1 kafa golü atan Amauri'den bi 3 ay daha gol beklemiyordumsürpriz oldu benim için.Sissoko da kamyon gibi nerde o atletik adam ? takımı 2 maçtır sırtlayan Del Piero'dan başkası değil.36 yaşındaki adam neler yapıyor da diğerleri hiç ders almıyor.sadece DeCeglie bu akşam olağanüstü performans gösterdi
son olarak ajaxın sağ beki listeye alınmalı.çok iyi oyuncu.
Del Piero maçı tek başına aldı diyebiliriz.
http://juvetube.com/play.php?vid=1315
del piero ya beyaz krampon çok yakısıyo.zaten 2 maçtır uğuru oldu adeta.
Maçı izlemedim ama bu skor çok iyi oldu diyebilirim...Turu geçtik sayılır
9 dakikalık özet ve röportajlar
http://www.youtube.com/watch?v=FE6YTxnW1pw
Suarez baLonu nun da gerçekten ne kadar baLon oLduğunu bir kez daha görmüş oLduk.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Del Piero'nun lakabı olan "pinturicchio" ne anlama geliyor? Yardımcı olursanız sevinirim.
bikaç sene öncenin Zebina'sını hatırlattı bana fakat defansif olarak iyi değil galiba çünkü yapılan ataklar ve goller o taraftan geldi ama van der wiel hiçbirinde ekranda bile yoktu.defans yapmayı sevmiyor galiba
rönenans döneminin efsanevi italyan ressamı.tabi gerçek adı bu değil ona takılan isim "Pinturiccio".DelPiero da futbolun ressamı olduğu için O'na bu lakabı uygun görmüşler.
Teşekkür ederim. SuperBianconero