Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maç Tahmini

Voters
24. You may not vote on this poll
  • Bursaspor

12 50.00%
  • Fenerbahçe

8 33.33%
  • Berabere

4 16.67%
Sayfa 6 / 7 İlkİlk ... 4567 SonSon
151 ile 180 arası toplam 184 sonuç

Konu: Bursaspor - Fenerbahçe | ZTK Çeyrek Final Rövanş Karşılaşması

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Taraftar poLemiğine girmeye gerek yok.

Bursaspor taraftarı zaten bütün herkesin takdirini kazanmış bir taraftar topLuLuğudur. Biraz daha önpLana çıkmak istiyorLarsa kendiLerine has besteLer buLmaLarında fayda var. Bursa goL goL goL diyerek nefret ettikLeri taraftar grubunun söyLemLerini kuLLanmak onLara yakışmıyor

Şakacı çocuk seni.(:

Bursa gol gol gol demeyi zaten bizde bağırmak istemiyoruz ama kendini bilmeyenler söylüyor.Ayrıca sadece gol gol gol tezahuratı Beşiktaş'a mahsus birşey mi?Kendilerine has beste diyorsun.Sende Bursalısın,biliyorsun Bursaspor tribününde beste çok.Hala alıntı tribün dersen,arasıra maçlara gel veya toplantılara katıl diyorum..Öyle maçlara gelmeden atar gider yapmakla olmuyor..

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

ilk maç bitmişti zaten herşey yenilceğimizi biliyordum rahatlıktan dolayı ama 3-0 olabileceğini düşünmemeiştim guiza attı Allhtan son dkdda kurtardık maçı,iyi top oynamadık

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

3-0'dan sonra verilmeyen penaltı denmiş ama Iglesias ile Deniz'in beraber sıçrayıp, önce Iglesias'ın dirseğine sonra Deniz'in eline gelen top sırasında durum 2-0'dı, 3-0 değil. Bu pozisyondan bahsedilmediyse özür dilerim.
    "YÜCE ATATÜRK"

Bursaspor'u gösterdiği mücadele,oynadığı cesur ve güzel futboldan dolayı tebrik ediyorum.Fenerbahçe'yi böyle aciz durumlara düşürenleri ise şiddetle kınıyorum.Umarım Aziz Yıldırım ve etrafındakiler mutludur oynanan rezil futboldan!!!!!!!!!!!
    Tur sonuna kadar Bursaspor'un hakkıydı.Her ne kadar Fenerbahçe'li olsamda ben memleketimin takımına güveniyorum.Bir gün muhakkak herkesi yenerek şampiyonluk hatta inşallah şampiyonluklar yaşayacaktır.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

dün aksam sahaya çıkan kadro belli kapasitesi olan bir kadroydu luganosuz emresiz alexsiz semihsiz baronisiz, takım bunların üstüne kurulu zaten, bursa maçına kazanmak için çıktıklarını sanmıyorum takım turu geçmek için çıktı ki haklılar bence 3-0 gibi bir skorumuz vardı.Kadrodaki oyuncuların kalitesi fenerbahçeye yakışmadığını savunuyorum ama Aziz yıldırım oldugu surece Brezilya ekolü devam edecek ve kadromuz böyle olacak hep,liigte sampiyonluk gelir 3 yıl, rengimiz yeter ama avrupa için aynı şeyi konuşamıyacagım o 3 yıldız dedi en az 2 si gene Brezilyalı olacak eminim,tur kesinlikle bizim hakkımızdı 2.dönem iyi başladığımızı düşünüyorum ve bole dewam edecektir carlos ve kazımın gitmesi iyi oldu dsiplin açısından.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by bursa_mc View Post
    Şakacı çocuk seni.(:

Bursa gol gol gol demeyi zaten bizde bağırmak istemiyoruz ama kendini bilmeyenler söylüyor.Ayrıca sadece gol gol gol tezahuratı Beşiktaş'a mahsus birşey mi?Kendilerine has beste diyorsun.Sende Bursalısın,biliyorsun Bursaspor tribününde beste çok.Hala alıntı tribün dersen,arasıra maçlara gel veya toplantılara katıl diyorum..Öyle maçlara gelmeden atar gider yapmakla olmuyor..
    VaLLa ben şaka feLan yapmıyorum, ifade ediş biçiminden de hiç hoşLanmadım beLirteyim.

Diyorsun ki bizde bağırmak istemiyoruz kendini biLmezLer bağırıyor, yahu koskoca stad açık-kapaLı oLmak üzere goL goL goL yaptıLar, kendini biLmezLer stadın tamamını kapLıyorLar herhaLde?

KartaL goL goL goL diye bağırmak beLki Beşiktaş`a has birşey oLmayabiLir ama her yerde de xxxx takım goL goL goL diye bağırıLdığını da duymadım, görmedim ben daha. O ambiyans, o ifade biçimini herkes takdir ederki Beşiktaş taraftarı yapıyor.

Bursasporda Beste çok, zaten bende onu ifade ettim. Sağda, soLda söyLenen besteLeri söyLeyecekLerine kendi besteLerine daha çok önem versinLer onunLa özLeşsinLer. Stadın %70 i goL goL goL diye bağırırken kaLkıpta kendini biLmez bir kaç kişi diyorsan aranızda o zaman epey iLetişimsizLik vardır.

BiLmem anLatabiLdim mi ?
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

yaa arkadaşlar burda heğimiz az çok futboldan anlayan insanlarız.Her zaman hak eden kazanıyo gibi bi durum görmedim ben.Bursa bu maç iyi oynamış olabilir maçı hak etmiş olabilir ama dediğim gibi her zaman hak edenler kazanmıyor.Eminimki Bursanında iyi oynamayıp kazandığı maçlar vardır yani.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Çok iyi anlattın ben kendini bilmez kişilerden kastım amigolardır.Artık bazı kişilerin devri kapandı.Fakat dün akşam tribün kötüydü diyene karşı çıkarım.Dün akşam maçtan sonra yorgunluktan ayakta duracak halim yoktu ve yine yorgunluktan midem bulanmaya başladı.Boğazım hala yanıyor.Biri çıkıyor Bursa taraftarı çoşkulu değil diyor ve bu bana küfür gibi geliyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

3-0'dan sonra uzun bir süre herkes susmuştu. Tamam mikrofon koymadılar hatta tribünün sesini kıstılar. Gözümüzde mi taraftarın durgunluğunu görmüyor.

Madem bu durum küfür gibi geliyorsa o arada susmasaydınız insanlarda burda söylemeseydi.

Kameramana saldıranları tutanlar vardı. Onlarıda tebrik etmek lazım.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    3-0'dan sonra uzun bir süre herkes susmuştu. Tamam mikrofon koymadılar hatta tribünün sesini kıstılar. Gözümüzde mi taraftarın durgunluğunu görmüyor.

Madem bu durum küfür gibi geliyorsa o arada susmasaydınız insanlarda burda söylemeseydi.

Kameramana saldıranları tutanlar vardı. Onlarıda tebrik etmek lazım.
    Arkadaş kamera Kapalı kale arkasını kaç kere gösterdi? Neyse stadda olmayan o atmosferi yaşamayan ne olup bittiğini bilemez.Son mesajım..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Şu var, kapalı kaleyi bırakalım, maratonu bile göstermedi, sadece kamerana saldırı anlarını nasıl yakalamışlarsa tam yakalamışlar, sadece bir ara açık tribünü gösterdi orada da zaten büyük çoğunluk seyirci olarak geliyor. Bir de 2-3 kez deplasman tribününü gösterdi.

TRT yine sınıfta kaldı kupa bitecek hala düzgün bir yayın göremedik, umarım ilerleyen turda daha düzgün bir yayıncılık yaparlar.
    Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Son dakika golü çılgına çevirdi

Bursaspor'un, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final rövanşında, Fenerbahçe'yi 3-1 yenmesine karşın tura elendiği maçın ardından, yeşil-beyazlı taraftarlar ile çevik kuvvet arasında arbede yaşandı.

Çevik kuvvet, maçın bitiş düdüğünün ardından açık kale arkasında Fenerbahçe taraftarlarının bulunduğu bölüme yabancı madde atan Bursasporlu taraftarlara müdahale etti.

Açık kale arkasındaki Bursaspor taraftarlarının coplanmasına tepki gösteren diğer tribünlerdeki yeşil-beyazlı taraftarlar, sahaya inmek istedi.

Maraton tribününün ortasına girmek isteyen Bursaspor taraftarları ile polis arasında arbede yaşandı. Bunun üzerine maraton tribündeki ve kapalı kale arkasındaki taraftarlar, koltukları sökerek polislerin üzerine atmaya başladı. Polis ekiplerinin geri çekilmesi üzerine olaylar yatıştı.

Ayrıca birkaç Bursaspor taraftarı maçı görüntülemeye çalışan kameramana saldırdı.

ZARAR 17 BİN 66 TL

Misafir takım tribününde 742 koltuk yerinden sökülerek sahaya atıldı. Bursaspor taraftarlarının da bulunduğu tribünlerde ziyanların oluştuğu, kulübün maç sonrası yaptığı incelemelerde, toplam 17 bin 66 TL tutarında hasara neden oldukları tespit edildi.

Hurriyet

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Lig TV yi beğenmiyorduk ama TRT'den kat kat daha kaliteli çekimleri..

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Evet, özellikle slowmotion kameraları çok canlı ve net.. La Liga'dakine benziyor..

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Biz maç içerisinde takımın desteğe ihtiyacı olduğu bir anda taraftarın sustuğundan bahsediyoruz. Mantık gereği destek verilmeliydi ama çeşitli sebeplerden dolayı verilmedi. İhtimali olan ama beklenmeyen skorun oluşması, bir tane daha atabilecekmiyiz,yermiyiz veya tur endişesi olarak bakılabilir.

Bu yorumu Bursaspor taraftarı yada başka takım taraftarı maç boyunca susuyor, hiç destek vermiyor olarak algılamak yanlıştır.

Bununla beraber 90 dakika hiç susmadan destekledik demekte bunun olmadığını görenlere küfür gibidir.

Arkadaşımız bireysel olarak, bağlı olduğu taraftar grubu olarak yada bulunduğu tribün olarak 90 dakika aralıksız destek vermiş olabilir.

Ben Bursaspor taraftarı olarak yorumluyorum. A taraftar grubu hiç bağırmadı yada Ahmet sen hiç bağırmadın yaklaşımına girmedim.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by Djarum BLACK View Post
    Yaa hocam bekir biraz ağır topçu değil mi?
    Bekir giderek sag bekta daha saglamlasiyor gibi sanki. hergun bisey katiyo oyununa. daum un ilk yillarinda o bolgede onderi kullandigini dusunursek kimi zaman gokhani bile kesebilecegini dusunuyorum, daha direncli ve daha iyi olan defansiyla... gokhanda zico nun gidisinden sonra belirgin bi dusus var. o yilki sampiyonlar ligi maclarini unutmak mumkun degil. ama her turk oyuncu gibi o da yukselisin tam da orta yerinde soyle bi durup etrafi izlerken yine basasagi gitme sendromunu yasiyor. umarim acaba orda bekir mi oynasin dedirtmeyecek eski gunlerine doner.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

bu arada; bence ha trt ha ligTv, ikisi de birbirinden beter yayinlar yapiyor. kotunun iyisi diyosaniz ona tamam ama bana ligTv nin yayinini ovmeyin. sadece 1 tane premier ligi mac yayinini izleyin yeter bu kaniya varmaniz icin. o kadar paraya ihalesi alinan bi ligin sunumu bu mudur yani. tek kelimeyle berbat... bizimkiler ancak oyun dursun da genis acidaN su anlamsiz, devasa sanal reklamlarimizi verelim derdindeler

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Maç sonrasındaki olaylar sonrasında Texaslı Selim bizim tribünün önüne geldi ve Sefa abiyle konustu..Galiba artık Kadıköyde Bursalılar rahatça dolaşamayacak...

Maç sonrasındaki olayların kaynağı Bursa'nın açık tribünündeki taraftarlardır.Ordan sağ çıkıp yara almadan eve dönmem mucize...Hadi Diyarbakır maçında haklı gördünüz Bursa'yı şimdi ne diyeceksiniz.Yine açık kale yine açık kale...

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by scar face View Post
    Maç sonrasındaki olaylar sonrasında Texaslı Selim bizim tribünün önüne geldi ve Sefa abiyle konustu..Galiba artık Kadıköyde Bursalılar rahatça dolaşamayacak...

Maç sonrasındaki olayların kaynağı Bursa'nın açık tribünündeki taraftarlardır.Ordan sağ çıkıp yara almadan eve dönmem mucize...Hadi Diyarbakır maçında haklı gördünüz Bursa'yı şimdi ne diyeceksiniz.Yine açık kale yine açık kale...
    O tribündekilerin yaşlarını görmüşsündür Burak. En fazla 16 yaşında olan bi tayfa var bütün şeyler onların başının altından çıkıyo. Bu arada dün gözaltına alınan Bursa'lı taraftarın birisi bizim maçlardada ön plandaydı. O zaman alınmamıştı. Ama takdir-i ilahi işte...

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Quote Originally Posted by MostapHa View Post
    O tribündekilerin yaşlarını görmüşsündür Burak. En fazla 16 yaşında olan bi tayfa var bütün şeyler onların başının altından çıkıyo. Bu arada dün gözaltına alınan Bursa'lı taraftarın birisi bizim maçlardada ön plandaydı. O zaman alınmamıştı. Ama takdir-i ilahi işte...
    Aynen kardesım sizin maçta bile Açık tribünle atışmalar olmadı mı...Zaten her maç oluyor...Aynen dediğin gibi 15-18 yas arası tayfa anasını ağlıyor misafir tribününün...

Selim abi bile illahlah dedi oradaki seyircilere.Yani böyle bi sey olamaz rezalet tabi kimse bahsetmez bu olaylardan.Anti Fenerliyiz dimi...Hani objektiftik TSI.....

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Burak aynı tayfa Saraçoğlu'nda da var, kupa maçında olanlar durduk yere olmadı. Bizim açık kalede bir koordinasyon eksikliği var, orasıyla genelde kimse ilgilenmediği hep bir eksiklik oluyor orada. Batı Yaka Tayfa daha hakim olmak zorunda o bölüme.

Aslında O tribünü de maratona katsalardı en başından iyi bir koordinasyon olurdu, bakalım yeni stadyumda bütün bunları göz önünde bulunduracaklardır.

Bu arada Kadıköy'de ya da başka bir stadyumda rahatça dolaşmak isteyen kişilerin deplasmana uygun hareket etmeleri gerekir, zaten deplasmana gelen kişi bu tür şeylerin bilinciyle oraya gelirler, ki ufak bir kesim hariç deplasmanda herkes ne yapması gerektiğini iyi bilir. Aynı şekilde Bursa'da da deplasman tribünü zihniyetinin dışına çıkmaya çalışmak saçmalıktır.

Madem deplasmana geliyorsun bazı şeylere riayet edeceksin değil mi? Yazılı olmasa da karşılıklı tutumlar gereği bir görgü, bir gelenek vardır.
    Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Quote Originally Posted by Bursaspor View Post
    Burak aynı tayfa Saraçoğlu'nda da var, kupa maçında olanlar durduk yere olmadı. Bizim açık kalede bir koordinasyon eksikliği var, orasıyla genelde kimse ilgilenmediği hep bir eksiklik oluyor orada. Batı Yaka Tayfa daha hakim olmak zorunda o bölüme.

Aslında O tribünü de maratona katsalardı en başından iyi bir koordinasyon olurdu, bakalım yeni stadyumda bütün bunları göz önünde bulunduracaklardır.

Bu arada Kadıköy'de ya da başka bir stadyumda rahatça dolaşmak isteyen kişilerin deplasmana uygun hareket etmeleri gerekir, zaten deplasmana gelen kişi bu tür şeylerin bilinciyle oraya gelirler, ki ufak bir kesim hariç deplasmanda herkes ne yapması gerektiğini iyi bilir. Aynı şekilde Bursa'da da deplasman tribünü zihniyetinin dışına çıkmaya çalışmak saçmalıktır.

Madem deplasmana geliyorsun bazı şeylere riayet edeceksin değil mi? Yazılı olmasa da karşılıklı tutumlar gereği bir görgü, bir gelenek vardır.
    Şimdi Oğuz birinci paragraftan başlayarak senin söylediklerine cevap vereyim.O dediğin tayfa sadece gollerden sonra Bursa tribününe doğru alaycı ifadelerde bulundu sende bende buna sahit olduk değil mi ki bu tarz alaycı ifadeler deplasman tribününün olduğu ev sahibi takımın seyircilerine yakın olan her yerde geçerlidir...

Ama dün olanlar taşlama,küfür,saldırı,koltuk fırlatma...Bunlar her maç olan olaylar Batı Yaka'da onları uyarmıyor inan aksine onlarda taşgınlık yaptı..

Ayrıca Kadıköy'de Bursalı taraftarların neler yaptığını sende çok iyi biliyorsun...Evet gerçekten de deplasmana giden seyirciler dikkat etmeli...Ama dikkat etmeyen biri de örneğin deplasman kuralı budur bundan öldürelim bunu demek de insanlıkla alakası olmayan bir sey olacaktır...

sakary Ali Misafir

Bursaspor taraftarı maçın büyük bir bölümünde susmak yerine takımı gaza getirmek için tezahuratta bulunsalardı bence turu rahat geçerlerdi.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Burak, madem öyle bende birinci paragraftan alayım.

Golden sonrasından bahseden kim yahu, golden sonrasının önemi yok, devre arasında uçuşan maddeleri görmedin sanırım.

İkinci paragrafına bende katılıyorum, ama orada şuan faal grup Batı Yaka, mecbur uyaracaklar, bir şekilde oraya çeki düzen verilmeli, eskisi gibi %5 davalarına düşmektense orayı çekip çevirmek gerekir.

Burak, genel konuşuyorsun ayıp ediyorsun, burada deplasman kültürünü en iyi bilen taraftarlardan sayılabilen bir çoğunluğu zan altında bırakıyorsun, tribünde yaş sayısı küçüldükçe, bu tip şeyler çoğalmaya başladı. Büyüklerinden, Abilerinden feyz almaları, bu işin adabını öğrenmeleri gerekiyor.

Dediğine katılıyorum, dikkat etmek zorunda, sonuçta sen misafirsin orada, misafir adabıyla oturduktan, durduktan sonra ev sahibi misafire kış kış demez, hepimiz bunun farkında olan insanlarız.

Tribünde olmanın, bir gruba dahil olmanın da bu tip olayları tetiklediği de bir gerçektir. Doğru düzgün bu işi ele alacak kişilerin grup liderliği yapması gerekir.

@Ali

Genelleme yapmayalım, sizin ve bizim tribünde TRT'den duyduğumuz kısımlarda ses kısılmıştı, Ömer Üründül, suskun taraftar diyor, arkadan ses geliyor.
    Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Quote Originally Posted by Bursaspor View Post
    Burak, madem öyle bende birinci paragraftan alayım.

Golden sonrasından bahseden kim yahu, golden sonrasının önemi yok, devre arasında uçuşan maddeleri görmedin sanırım.

İkinci paragrafına bende katılıyorum, ama orada şuan faal grup Batı Yaka, mecbur uyaracaklar, bir şekilde oraya çeki düzen verilmeli, eskisi gibi %5 davalarına düşmektense orayı çekip çevirmek gerekir.

Burak, genel konuşuyorsun ayıp ediyorsun, burada deplasman kültürünü en iyi bilen taraftarlardan sayılabilen bir çoğunluğu zan altında bırakıyorsun, tribünde yaş sayısı küçüldükçe, bu tip şeyler çoğalmaya başladı. Büyüklerinden, Abilerinden feyz almaları, bu işin adabını öğrenmeleri gerekiyor.

Dediğine katılıyorum, dikkat etmek zorunda, sonuçta sen misafirsin orada, misafir adabıyla oturduktan, durduktan sonra ev sahibi misafire kış kış demez, hepimiz bunun farkında olan insanlarız.

Tribünde olmanın, bir gruba dahil olmanın da bu tip olayları tetiklediği de bir gerçektir. Doğru düzgün bu işi ele alacak kişilerin grup liderliği yapması gerekir.

@Ali

Genelleme yapmayalım, sizin ve bizim tribünde TRT'den duyduğumuz kısımlarda ses kısılmıştı, Ömer Üründül, suskun taraftar diyor, arkadan ses geliyor.
    Madem diğer paragraflarda hem fikiriz.Bende senın yanlıs anladığın paragraftan bahsedeyim senin ve tanıdığım bir çok Bursalı taraftar dısında dısardan gözlemlediklerim baska takım taraftarına düşmanca bakıyor bundan dolayı onu yazdım.Senin gibi ve yakın Bursalı arkadaşlarıma lafım değildi...Kadıköy'de olan bazı olaylar vardı ondan dolayı bunu yazdım...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Son mesajım demiştim ama mesajları okuyunca yazmadan duramadım..
    Açık kaledeki Batı Yaka tayfası,kale arkasında bulunan Merdiven üstü tayfasından ayrılıp oraya geçmişlerdir.(Darko Recep abinin tayfası).Aslında zaten çoğu Nilüfer'den gelen insanlar.Yaşları 16-17 veya 18 hiç farketmez.Teksas tribünün içinden çıkmış insanlar ki yaşları da o kadar ufak değil..

Bursaspor taraftarı susmak yerine takımı gaza getirseydi diyor bi arkadaş ama bende diyorum ki o atmosferi yaşamadan konuşmak çok yersiz olur..İnsanlar ikilem içerisindeydi.Feneri eleyecek mıyız veya tam tersi düşünce vardı insanların kafasında.Birde kendi açımdan söyliyeyim dakıka 50 bağarmak istiyorum ses çıkmıyor ki çoğu insanda da aynı sıkıntı var.Yani iki kişilik,üç kişilik bağarmaktan boğazlar patladı bir yerden sonra.
    Televizyon başından maçı izliyeyipte ses konusunda yorum yapanlar çok yanlış konuşmuş olur.İçinizde tribüncü adam vardır saygı duyarım ama sadece Tv başında geçip taraftarlık yapanlar grupların içinde ne oluyor,nasıl bir piskoloji içerisindeler bilemezler..Onun için futbolu biliyorum diyorsanız dün akşam Bursaspor'un oynadığı muhteşem oyunu konuşalım..

Güiza Gene Güizalığını Yaptı Bu Adam Yola Taş Koyma Bakımından Tam Aranan Kan Birinin Zaferine, Kupasına, Şampiyonluğuna El Koymak İstiyorsa Fener Güiza Bu İşi İyi Biliyor Gerçekten

Bursa Güizade Oldu Yazık Oldu.

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Bursaspor'u kahramanca mücadelesinden dolayı kutluyorum. Onlar diledikleri kadar övünmekte ve takımlarıyla gurur duymakta haklılar..

Beni üzen ve kahreden Fenerbahçemin bu duruma düşmesi.. İnanın düştüğümüz hal dün akşam beni öyle gerdi ki, tura zerre kadar sevinemedim.. Guiza'nın golünde zıplayacak,çığlık atacak mecali bulamadım kendimde.. Maçtan önce düşüncem şuydu; "nasılsa tur garanti,tatsız bir maç olur, ben Efes-Macabi arasındaki eurolig maçı başlayınca ona dönerim,molalarda bu maça takılırım.." Mümkün mü?

Yanlış anlaşılmasın; Bursaspor bizi kendi sahasında 3-1 yenebilir.. Kasımpaşa'da bizi yendi, hemde Kadıköy'de.. Kayseri geçen yıl dört tane attı.. Beni kahreden bunlar değil.. Bunlar üzücüdeolsa futbolda var.. BENİ KAHREDEN 3-0'LIK AVANTAJA RAĞMEN,BURADAN TURU KAYBEDECEK NOKTAYA GELMENİN KORKU ve UTANCI.. 103 YILLIK TARİHİMİZDE BÖYLE BİR ŞEY YOK.. Eğer 3-0'dan turu verseydik, tarihe 103 yılın utancı olarak geçer ve kimse bunun altından kalkamazdı..(İlk maçı,ne bileyim,1-0 yahut 2-1 filan kazanıp elenmek sorun değil..Nasılsa 26 yıl olmuş kupa yüzü görmeyeli.. Ama Fenerbahçe 3-0'dan tur verecek haa.. Olur şey değil.. Herkes aklını başına alsın..Yeni bir başarısızlığa tahammülümüz yok artık..)

Eğer 3-0'dan turu verseydik, tarihe 103 yılın utancı olarak geçer ve kimse bunun altından kalkamazdı..
    Zamanında Bende Beşiktaş-Valeranga Maçında Az İyi Niyetlerimi Söylemedim Takımın Antrenörlerine

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Mertcan, Batı Yaka, Darko'ların gruptan ayrıldı evet ama zamanla içlerine katılanlar yüzünden grubun yapısı bozuldu, illaki bozulur, başlarda ne güzel çekip çeviriyorlardır oraya, zamanla içlerinde kirli tohumlar büyüdükçe onları temizlemediler. Bak söylüyorum, orayı yine çekip çevirecek tek grup onlardır, kolay kolay kimse oraya grubuyla geçmeyi göze almaz, alamaz.

Tribünün tozunu çok uzun zaman önce yutmuş biri olarak, dediklerini destekliyorum, grupların iç dinamiklerini bilmeyen kişilerin yorum yapmaları sağlıklı olmuyor, bu ister başka takım taraftarı olur, ister yönetici olur farketmiyor. Sonuçta anlatılmak istenen ile orada yaşananlar arasında büyük farklar oluyor.

Gelelim yine Ömer Üründül'e olmuyor, olmuyor, artık ağzıyla kuş tutsa dahi, isterse bütün maç bizden bahsetsin, yine söyledikleri sözler batıyor, yine batıyor, ya o kendini değiştirecek ya da ben onun olduğu her maçı sessiz izlemeye devam edeceğim.

Takıma gelirsek, fazla söze gerek yok, alışılagelmiş şeyleri söylemek istemiyorum. Ama şu var, şu yaşıma geldim, kupayı aldığımızı göremedim. Finali ve yarı finali de sadece 1 kez görebildim, sırf ben değil tribündeki çoğu kişi böyle, biz hep kaybeden tarafta olduk, o futbol topu bir kez bile bizim için dönmedi sanki, ligden düşmeler, kupadan elenmeler, ikinci ligde yaşananlar, Sakarya'da yaşadığımız o kara gün, tüm bunların üstüne ilk defa bir umut vardı herkesin içinde o da yine kursakta kaldı.

Varsın çıkamayalım yarı finale, finale, yeterki mücadele etmişliğin huzuru ile evlerimize dönebilelim, hala aklıma geldikçe kahroluyorum, olur mu böyle şey diyorum. Oluyormuş valla, hemde 1 hafta içinde,

Bu arada sanırım Ertuğrul Hoca'ya bu sefer disiplin kurulundan ceza çıkabilir, hakemler hakkında söylediklerinden dolayı,
    Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

Sayfa 6 / 7 İlkİlk ... 4567 SonSon

Mesaj Yetkileri