Son mesajım demiştim ama mesajları okuyunca yazmadan duramadım..
Açık kaledeki Batı Yaka tayfası,kale arkasında bulunan Merdiven üstü tayfasından ayrılıp oraya geçmişlerdir.(Darko Recep abinin tayfası).Aslında zaten çoğu Nilüfer'den gelen insanlar.Yaşları 16-17 veya 18 hiç farketmez.Teksas tribünün içinden çıkmış insanlar ki yaşları da o kadar ufak değil..

Bursaspor taraftarı susmak yerine takımı gaza getirseydi diyor bi arkadaş ama bende diyorum ki o atmosferi yaşamadan konuşmak çok yersiz olur..İnsanlar ikilem içerisindeydi.Feneri eleyecek mıyız veya tam tersi düşünce vardı insanların kafasında.Birde kendi açımdan söyliyeyim dakıka 50 bağarmak istiyorum ses çıkmıyor ki çoğu insanda da aynı sıkıntı var.Yani iki kişilik,üç kişilik bağarmaktan boğazlar patladı bir yerden sonra.
Televizyon başından maçı izliyeyipte ses konusunda yorum yapanlar çok yanlış konuşmuş olur.İçinizde tribüncü adam vardır saygı duyarım ama sadece Tv başında geçip taraftarlık yapanlar grupların içinde ne oluyor,nasıl bir piskoloji içerisindeler bilemezler..Onun için futbolu biliyorum diyorsanız dün akşam Bursaspor'un oynadığı muhteşem oyunu konuşalım..