Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maç Tahmini

Voters
13. You may not vote on this poll
  • Gaziantepspor

6 46.15%
  • Beşiktaş

5 38.46%
  • Berabere

2 15.38%
1 ile 30 arası toplam 44 sonuç

Konu: Gaziantepspor - Beşiktaş [21. Hafta]

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Her takım Gaziantep deplasmanında kaybedebilir,Sağlık olsun...

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by skinclub View Post
    Her takım Gaziantep deplasmanında kaybedebilir,Sağlık olsun...
    Bizim daha onumuzde FB, Kayseri, Bursa deplasmani var ve liderden 6 puan gerideyiz. Muthis bir ivme yakalamistik ve bu maci alsak GS maci bizim icin sampiyonlugun ta icine girme maci olabilirdi, tabii eksik IBB macini da goz onunde bulundurursak. Bu ivme kirildi ve motivasyon tamamen gitti. Bence bu macin asil telafisi yok sampiyon olmak istiyorsak.....
    Ayrica giden sadece 3 puan olmadi, bana gore 3 puandan cok daha fazlasini kaybettik.....

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by bjk4ever View Post
    Bizim daha onumuzde FB, Kayseri, Bursa deplasmani var ve liderden 6 puan gerideyiz. Muthis bir ivme yakalamistik ve bu maci alsak GS maci bizim icin sampiyonlugun ta icine girme maci olabilirdi, tabii eksik IBB macini da goz onunde bulundurursak. Bu ivme kirildi ve motivasyon tamamen gitti. Bence bu macin asil telafisi yok sampiyon olmak istiyorsak.....
    Ayrica giden sadece 3 puan olmadi, bana gore 3 puandan cok daha fazlasini kaybettik.....
    Haklı olabilirsin fakat ben GaziAntep'in evinde güçlü bir ekip olduğunu,Fenerbahçe'yi de yendiğini unutmamamız gerektiğini belirtmek istemiştim.

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by skinclub View Post
    Haklı olabilirsin fakat ben GaziAntep'in evinde güçlü bir ekip olduğunu,Fenerbahçe'yi de yendiğini unutmamamız gerektiğini belirtmek istemiştim.

Ona bakarsan bizim puan kaybettigimiz maclari da rakiplerimiz kazandi. Su an geride olan biziz 6 puan ile, rakipleri gecmek istiyorsak onlarin puan kaybettigi maclarda bizim kazanmamiz gerek. Onlarin puan kaybettigi maclarda bizim de puan kaybi luksumuz var diye dusunursek ilk 3'e giremeyiz bile....

Mesaj Yetkileri