Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maç Tahmini

Voters
23. You may not vote on this poll
  • Manisaspor

3 13.04%
  • Fenerbahçe

15 65.22%
  • Berabere

5 21.74%
Sayfa 2 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
31 ile 60 arası toplam 93 sonuç

Konu: Manisaspor - Fenerbahçe [21. Hafta]

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

Gökhan Ünal, 2-2.

Maça bak yav kaç dk kaldı ki

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Bitti maç...
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

bu kadar yanlı bir hakem ömrüm hayatım boyunca görmedim.

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Tebrikler Manisaspor.Çok güzel bir sonuç.
    Tourner dans le vide, tourner dans le vide..
    Et je m’envole, vole, vole, vole, vole...

bana birileri 7 dakikalık uzatmanın anlamını açıklayabilir mi?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Helal olsun Manisa yüzümüzü güldürdün.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Eray Dengiz View Post
    Tüm değişiklikler 2. yarı oldu,Isaac 2-3 kere yerde yattı falan filan.7 korkutmuş heralde ama bizim takımın maçı almaya niyeti yok gibiydi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İlker, Yiğit, Oyuncu değişiklikleri.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

İyi oynadığımız bu maçı kazanmalıydık, yazık oldu.

Ilker'in gozunden sakatlandigi pozisyon ve Yigt'in sakatligi..Anlayabilmissindir umarim..

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Fenerin son dakka sansi devam ediyor.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İki haftadır iyi oynayıp, son anda beraberliği kurtarmak çok yazık ediyoruz çok.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Fenerin son dakka sansi devam ediyor.
    Aynen..

Maçı 60. dakikadan sonra izleme fırsatım oldu, pek zevkli değildi açıkçası. İki takıma da tebrikler.

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Geçen hafta 5 dakika uzatma verildiği halde 3 dakika oynanmasına rağmen niye bunun nedenini sorgulamadın ? bırak bu işleri.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Fener son anda 1 puanı kurtarmış.Bizim bedava 3 puan iş gördü desenize..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Birde şöyle bir durum var;Bursaspor 2 maçını da kazanırsa 45 puanla zirveye ortak oluyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

55-60 arası kalecinin sakatlıgından oyun durdu bilip bilmeden konuşmasanız iyi olur.

Quote Originally Posted by fenerbahce_1907 View Post
    55-60 arası kalecinin sakatlıgından oyun durdu bilip bilmeden konuşmasanız iyi olur.
    Iste ya maci izlememisler yada laf olsun diye konusuyorlar..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Her maçta zaten kaleci sakatlanıp o kadar duruyo oyun

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Diyarbakır maçından ders alınmış gibi başladı Fenerbahçe maça, hatta sezonun en etkili başlangıcıydı diyebilirim. Bu tempoyla başladığı maç sayısı azdır, golü de erken bulduk, bir çok pozisyona girdik ama olmadı, Manisa ilk atağında golü buldu.

2. devrede de aynı şekilde oynamak gerekirken nedense geçen haftanın kopyası oldu oyun. Rakip yarı alana sıkışmış bir maç, öne çıkmış savunma arkasına atılan toplarla pozisyon bulan rakip ve bu pozisyonlardan birini gole çevirmesi, sonra artık Fenerbahçe'nin klasikleşmiş son dakika golü.

Çok sinir oluyorum böyle oynayıp kazanamayınca, kötü oynarsın Bursa maçı gibi, sinirlenmezsin ama şu şans olmayınca olmuyor. Alex kötüydü bugün, hatta son maçlarda iyi değil. Geçen haftadan tek farkı etkili başlanması ve ilk yarı ortaya konan güzel futbol.

Kaleci sakatlandığında dakika tuttum ve 3.5 dakika oyun durdu. 3.5 dakika da oyuncu değişikliği ve sakatlıklarda her maçta duruyor. Ben 6 dakika falan bekliyordum ve hakem vermeye cesaret edemez diyordum ama helal olsun, verebildi. Ülkemizde pek göremiyoruz çünkü gerçek uzatmaları.

Maçı izlemeden 7 dakika da verilirmiymiş demeyelim lütfen, hatta uzatmalarda gelen 2 gol ve Manisalı oyuncuların vakit geçirmeleri nedeniyle 1 dakika kadar uzaması da doğruydu.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Oynuyoruz, oynuyoruz maç öyle bir şekilde bitiyor ki; sanki Fenerbahçe zar, zor paçayı kurtarmış gibi gözüküyor ama maça bakıldığında çok rahat alabileceğimiz bir maçtı. Bir takımdan beklenen nedir ? İyi pas trafiği, iyi savunma, rakip kalede bol pozisyon vs. 68. dakikaya kadar 400 pas yapmıştık, başarılı pas oranı %90 idi ve en önemlisi bu pasların çok büyük bölümü rakip sahadaydı. Mücadele vardı, güzel oyun vardı ama şans yoktu.

Manisaspor'un 5 oyuncusu sırayla yatarak 30 saniye çalmış olsa 2.5 dakika eder, Manisa'nın kalecisinin çıkışı da 3 dakika olsa 5.5 dakika eder, diğer oyuncu değişiklikleri de 1.5 dakika sürmüş olsa 7 dakika eder.

Şu maçta hakemin herhangi bir takımın tarafını tuttuğunu iddia eden kişinin ben bu maçı izlediğine inanmam. Kimse kusura bakmasın.

Bu maçtan sonra Fenerbahçe, ligde Ankara deplasmanları haricinde İstanbul dışına çıkmayacak.

İki takıma da tebrikler.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Tartışmalar havada yine. Maçı izlemediğim için yorum yapmayacağım ama sadece İlker'in sakatlığından oyunun 5 dakika felan durduğu söyleniyor. Eğer öyleyse 7 dakika normaldir. Ayrıca bir başka merak ettiğim konu bu maçta 5 dakika uzatma verilseydi Manisaspor kazanacak mıydı? Bunu kimse kanıtlayamaz. Sonuç olarak iki takımıda döktükleri terler için tebrik ederim. Puanları paylaşan 2 takımı kendi adıma tebrik ederim...
    I'm back...

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Cifte standart oldugu kesin. Evet, 7 dakika kesinlikle normal, cunku 5 degisiklik oldu ve kaleci uzun sure sakatlandi, ancak bundan daha cok sakatlik olan maclarda niye bu kadar uzatma verilmiyor? Veya 89. dakikada skor 0-1 olsa hakem 7 dakika uzatma verir miydi?

Bir de su Manisa harbiden kotu takim, 2 pas yapmaktan aciz. Bu kadar kotu oynayip bir sezonda 3 buyuklerden puan alan baska takim yoktur herhalde....

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bence golde volkandan çok savunmanın hatası var deniz barış bilica ikilisi özellikle çok zor bir kalecinin o topu oraya atacağını tahmin etmesi çünkü gerçekten çok sağlam vurdu ... ayrıca pozisyon baştan ofsayt ve ikinci pozisyondada ofsayt kokusu var hakem tutsaydı bizi bunu görürdü eminim

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Volkan, Bursa maçından sonra diğer oyuncular için koşmadılar diyordu, bu maçta sonra diğerleride gollerde neden kıpırdamadığını sorsun ona. İki golüde çok rahat çıkarabilirdi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Neron_FB View Post
    Ama işte ne yazıkki sana sataşanlar yüzünden, sana sataşmayanları da bu yorumlarla sinirlendirme hakkına sahip değilsiniz.

Her neyse hakem, ben maçın 94. dakikasında izlemeyi bıraktım maçı, vasatın üzerindeydi kaldı ki hakemlerle ilgili konuşmaktan nefret ederim.. Maçlar, hakemin kararlarına ihtiyacın olmadan kazanılmalı çünkü.. Bugün fenerbahçe çok da iyi oynadı tamamen şanssızlık + volkan faktörleri engelledi 3 puanı. bu sebeple sinirliyim zaten. Kötü oynadığımız hiç bir maçta bu kadar tepki vermedim. Futbol işte adaleti beklemiceksin kazanmak için elinden geleni yapıcaksın..

bende onu demeye çalışıyorum bizim konuya girip laf atarlar.ama sonra biz yazınca konusurlar.bende laf atmam ama bunları yazınca bende 4 gözle bekliyorum fenerin puan kaybetmesini

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by tahatto93 View Post
    bende onu demeye çalışıyorum bizim konuya girip laf atarlar.ama sonra biz yazınca konusurlar.bende laf atmam ama bunları yazınca bende 4 gözle bekliyorum fenerin puan kaybetmesini
    Sanki başka zaman Fenerbahçe puan kazansın diye can atıyosun.
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Oynuyoruz, oynuyoruz maç öyle bir şekilde bitiyor ki; sanki Fenerbahçe zar, zor paçayı kurtarmış gibi gözüküyor ama maça bakıldığında çok rahat alabileceğimiz bir maçtı. Bir takımdan beklenen nedir ? İyi pas trafiği, iyi savunma, rakip kalede bol pozisyon vs. 68. dakikaya kadar 400 pas yapmıştık, başarılı pas oranı %90 idi ve en önemlisi bu pasların çok büyük bölümü rakip sahadaydı. Mücadele vardı, güzel oyun vardı ama şans yoktu.

Manisaspor'un 5 oyuncusu sırayla yatarak 30 saniye çalmış olsa 2.5 dakika eder, Manisa'nın kalecisinin çıkışı da 3 dakika olsa 5.5 dakika eder, diğer oyuncu değişiklikleri de 1.5 dakika sürmüş olsa 7 dakika eder.

Şu maçta hakemin herhangi bir takımın tarafını tuttuğunu iddia eden kişinin ben bu maçı izlediğine inanmam. Kimse kusura bakmasın.

Bu maçtan sonra Fenerbahçe, ligde Ankara deplasmanları haricinde İstanbul dışına çıkmayacak.

İki takıma da tebrikler.
    Abi,büyük takımlar için çıkmasada önemli değil.GS,Eskişehir ve Belediye'ye Ali Sami Yen'de puan kaybetti.FB,Diyarbakır ve Kasımpaşa'ya kaybetti.BJK,Kayseri ve Gaziantep'e kaybetti,İstanbul'da.Artık sahanın çokta önemi yok.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Quote Originally Posted by BeeTLeJuiCe View Post
    Volkan, Bursa maçından sonra diğer oyuncular için koşmadılar diyordu, bu maçta sonra diğerleride gollerde neden kıpırdamadığını sorsun ona. İki golüde çok rahat çıkarabilirdi.
    Kesinlikle öyle.. Sen takımın en uç noktasındasın, senden öncekiler hata yaptı diye küsüp hareket etmemek varmı ya nasıl bi mantık.. Hiç yakışmıyor bu mantık bi fener kalecisine
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Sayfa 2 / 4 İlkİlk 1234 SonSon

Mesaj Yetkileri