1 ile 29 arası toplam 29 sonuç

Konu: 3D ve 2D Maç motoru Farklılığı

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

belki uzun yıllar 2D alıştığımız için 3D yi kabullenemiyoruz bende ilk FM 09 da 3D oynarken gol yerdim hemen 2D ye çevirirdim 2D de daha iyi oynadığını düşünürdüm takımın ama maçıda kurtarrırdım.Belki 3D de daha ayrıntı olduğu için goller falan 2D deki gibi kolayca gol oluvermiyor bize golün nasıl olduğunu gösterdikleri için ayrıntı yaptıkları için,belkide psikolojikte olabilir ama zevk için 3D oynuordum

Nesil
    2003

2D ile 3D arasindaki tek fark, olan olaylarin sizlere gosterimi. Ikisi de ayni macin gorsel olarak farkli sekilde yansitilmasi. Arkadalarindaki hangi oyuncunun ne yapacagini belirleyen kod arasinda fark yok.

Ayni maci siyah-beyaz televizyondan izlemek ile renkli televizyondan izlemek arasinda ne kadar fark varsa, 2D ile 3D arasinda da o kadar fark var.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbuL

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    2D ile 3D arasindaki tek fark, olan olaylarin sizlere gosterimi. Ikisi de ayni macin gorsel olarak farkli sekilde yansitilmasi. Arkadalarindaki hangi oyuncunun ne yapacagini belirleyen kod arasinda fark yok.

Ayni maci siyah-beyaz televizyondan izlemek ile renkli televizyondan izlemek arasinda ne kadar fark varsa, 2D ile 3D arasinda da o kadar fark var.
    Bende böyle düşünüyorum.
    O zaman kamera açısını da değiştirelim, üst kameradan daha ii oynuorum, yandan bakınca kötü
    Biraz Tesadüf olmuş olabilir..

Mesaj Yetkileri