1 ile 29 arası toplam 29 sonuç

Konu: 3D ve 2D Maç motoru Farklılığı

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

2D ile 3D arasinda bir fark oldugunu sanmiyorum , fakat karsi karsiya pozisyonlar ise bu yamada ki en buyuk sorunlardan biri , bir onceki versiyondaki defans in arkaya kacirdigi toplari bu yamada bir e bir pozisyonlarda gol olma sansini cok assagiya indirerek cozmusler , bunun yani sirada birde kaleci sorunu var , her sezonda en az 7-8 macda rakibi ezmeme ragmen soyle istatistikler ortaya cikiyor benim kaleyi bulan sutum 12 - 13 CCC sayim 4-5 , rakibin kaleyi bulan sutu maksimum 2-3 ccc sayisi sifir fakat maci bir sekilde 1-0 aliyorlar ve rakip kalecide 8-9 arasi bir reytingle macin adami oluyor , bu sorunu aza indirgemenin bi kac yolu var en basiti sag ayakli forvet sol da , sol ayakli forvetide sagda oynatmak ve bu forvetlerinize Places shots ozelligi ve lob the keeper gibi ozellikler vermektir tabi bu ozellikleri iyi uygulayabilmesi icin forvetinizin soguk kanlilik , bitiricilik , teknik gibi ozelliklerinin yuksek olmasida cok onemli , umarim yeni yamada bu sorunlar cozulucekdir

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by PcGamer View Post
    Peki sorumu değiştiriyorum o zaman.Aynı oyuncunun aynı kaleciyle 2D de 3D de karşı karşıya kalmasından sonra gol atma oranı çok farklı oluyor.Diyebilirsinizki çevresel etmenler o anki mentalite hesaplaması falan filan..Peki neden hiç 2D de 3D de ki gibi son vuruşlar daha fazla başarıya ulaşmıyor ? Bunlarıda açarsanız seviniriz cümleten.
    Son vuruslarin basariya ulasmamasinin 2D veya 3D ile alakasi yok.

Etkiledigini dusunuyorsaniz bunu cikartacaginiz bir istatistik ile desteklemek gerekli.

Mesela ayni maci 100 defa ayni taktikle 2D'de oynayip, sonra ayni maci 100 defa ayni taktikle 3D'de oynayabilir ve kaleci ile karsi karsiya sutlarin ne kadarinin gole cevirildiginin istatistigini tutabilirsiniz. Cikan sonucta istatistiki bir fark olup olmadigi test edilebilir. (Yani Clear Cut Chance sayisi ve gol sayisinin toplanmasi gerekir)

Tabii bu maclarin hepsinin kayit edilmesi (pkm olarak), eger bir fark oldugu ortaya cikarsa, hata raporu yapmak icin gerekir.

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Quote Originally Posted by izmer96 View Post
    2D ile 3D arasinda bir fark oldugunu sanmiyorum , fakat karsi karsiya pozisyonlar ise bu yamada ki en buyuk sorunlardan biri , bir onceki versiyondaki defans in arkaya kacirdigi toplari bu yamada bir e bir pozisyonlarda gol olma sansini cok assagiya indirerek cozmusler , bunun yani sirada birde kaleci sorunu var , her sezonda en az 7-8 macda rakibi ezmeme ragmen soyle istatistikler ortaya cikiyor benim kaleyi bulan sutum 12 - 13 CCC sayim 4-5 , rakibin kaleyi bulan sutu maksimum 2-3 ccc sayisi sifir fakat maci bir sekilde 1-0 aliyorlar ve rakip kalecide 8-9 arasi bir reytingle macin adami oluyor , bu sorunu aza indirgemenin bi kac yolu var en basiti sag ayakli forvet sol da , sol ayakli forvetide sagda oynatmak ve bu forvetlerinize Places shots ozelligi ve lob the keeper gibi ozellikler vermektir tabi bu ozellikleri iyi uygulayabilmesi icin forvetinizin soguk kanlilik , bitiricilik , teknik gibi ozelliklerinin yuksek olmasida cok onemli , umarim yeni yamada bu sorunlar cozulucekdir
    yukarda bahsettigim olay , oyunu simdi actim daha ilk macdan basima geldi umarim yeni yamada duzelicektir bu sorun istatistiklerdede gordugunuz gibi 11 kisi rustu yu gecemedik fakat nobre 1 kere geldi ve golu atti mac bitti

Mesaj Yetkileri