Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maç Tahmini
- Voters
- 34. You may not vote on this poll
-
Lille
-
Fenerbahçe
-
Berabere
-
Ben onu bunu bilmem.. Bir takımın stoperi Deniz Barış, santraforu Guiza, kenardan gelen kurtarıcısı ise Selçuk'sa o takımdan hiçbir halt olmaz.. Yeter artık yaa.. Artık sinirden ülser olacağım..
Yıllardır bu takım,hangi hoca gelirse gelsin,aynı budalaca golleri yiyor.. Yıllardır taraftar ucuzca gollerle kaçan başarılardan dolayı ızdırap çekiyor..Ve bir yönetim; evlere şenlik..Yıllardır bulunmaz hint kumaşı sandığı Deniz Barış'ları takımda tutuyor, Selçuk şahin gibilerle Gerard'la pazarlık ediyormuş gibi haftalarca süren transfer görüşmeleri yapıyor..Sonra da dünya kulübü olacaklarmış.. Çocuklar bile inanmıyor bu masallara artık..
Aragones'ler, Guiza'lar, Maldonado'lar,Josiko'lar, Tanjeviç'ler, Marcus Green'ler, yeni "daum sendromları".. Yeter artık ya,yeter..En iyi oynadığımız maçta bile Manisa'dan iki gol yiyen bir takım gerçeği var ortada.. Realite ortada.. Bu şartlarda nasıl başarı gelsin..
Bugüne kadar her şart altında yönetime güvendim..Sohbetlerimde onları savundum..Ama benim bile sabrım kalmadı..Geçen yıl Efes serisinden sonra Tanjeviç'le devam kararı aldıkları gün anlamıştım bunların nato mermer,nato kafa olduklarını..
Deniz Barış'ı gördükten ve yıllardır bu takımda tutulduğunu hatırladıktan sonra iyice ümidimi kestim..
Sözün özü: Bu takımdan hiçbir halt olmaz..
Last edited by DisCo : 19.Şubat.2010 at 01:38
Reason: Kural 6- Argo, Küfür ve Hakaret
Mesaj Yetkileri