Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maç Tahmini

Voters
34. You may not vote on this poll
  • Lille

18 52.94%
  • Fenerbahçe

9 26.47%
  • Berabere

7 20.59%
Sayfa 6 / 7 İlkİlk ... 4567 SonSon
151 ile 180 arası toplam 183 sonuç

Konu: Lille - Fenerbahçe | Uefa Avrupa Ligi Uefa Avrupa Ligi 2. Tur 1. Maç

Guiza' nın Koşularına dicek sözüm yok doğru yere doğru koşular yapıyor toplada buluşuyor ama Son vuruşlarda futbolu unutmuş gibi vuruyor 3 yaşındakı yeğenımın önüne top koyup kollarından kaldırarak vurduruyorum topa o bile daha sert vuruyor toplara

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

2. yarıdaki futbolu saraçoğlunda oynayalım bu turu rahat geçeriz.. geçemezsek eğer sanırım fransızlar güiza ve denize minnettar kalcak..

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

2 Hafta önce fırtına Fener falan dediğimiz takım bu takım şimdi bu kadar yermek gereksiz bence.Dün akşam hiçde o kadar kötü değildik kötüydük ama o kadarda kötü deildik.Yakaladığımız fırsatları gole çevirsek özellikle skor 1-1 ken şuan bunlar yerine dahi Daum diyebilecektik vayy be Güizaya bak sen diyebilecektik..

Avrupa tecrübemizin el verdiği kadar dün akşamki skor oldukça iyi biz kendi sahamızda Lille takımın rahat yenip Liverpool takımına bilenmeye bakarız.

Kendi sahamızda çok farklı bir maç olacağına eminim.O zaman burdaki mesajım çokdan önemini yitirecekdir çünkü o gün Dahi Daum işte Alex işte Fenerbahçe diyebileeğiz diye umuyorum.

Dün akşam ilk 45 dakikayı geride kapadık ama 2.yarıya iyi bir konuşmayla fırtına gibi gireceğizdir.
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Bence deplasmanda 2-1 kötü bir sonuç değil.İstanbul'da Fenerbahçe turu geçecektir.

Kendi hatalarımızın kurbanı olduk.Lille maç içinde öyle çok büyük bir üstünlük kuramadı.Avantaj onlarda,ancak benim turu geçeceğimize inancım tam.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Ertem Şener'in Fransız yönetmenin sürekli Lille Gervinho'nun ısınmasını gösterirken: Gervinho ısınmaktan buharlaşacak

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

hernekadar 2-1 Kupa maçlarında deplasman takımları için çok avantajlı bi skor olarak gözüksede Lille çok hızlı ve kontratağa çok yatkın bi takım yani başka bir deyişle deplasman takımı...Bu nedenle Fenerbahçe'nin kendi sahasındaki maçta kontrollü oynaması gerekiyor.Umarım Daum Lugano'nun yokluğunda stoperi Bilica-Deniz değilde Bilica-Bekir olarak belirler,yoksa Fenerbahçe'nin işi zorlaşır rövanşta.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Manisa ve Diyarbakır'dan gol yiyen bir takımın Kadıköy'de Lille'den gol yemeyeceğine inanan var mı? ben inanmıyorum.. Deplasmanda gol avantajına filan sahip değiliz.. 4-2 yenersek öyle geçeriz turu.. Çünkü en az iki gol yememiz kaçınılmaz..Bu takım 10 yıldır aynı golleri yiyor ve futbolu iyi bilen başkanımız 10 yıldır hep aynı tip oyuncularda ısrar ediyor..

Tores'i Deniz Barış veya Bilica savunacaksa elenelim daha iyi..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Lille takımı gerçekten çok hızlı oyunculara sahip.

Bilica'nın fantazileri konusunda aylar önce Erman Toroğlu şunu demişti. Bir gün takımı öyle bir yakacak ki altından kalkamayacak diye. Bunun sinyalleri her gün artıyor ve nitekim olacakta.
    Bunun maçla ne alakası var?Hakikaten merak ettim.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Bunun maçla ne alakası var?Hakikaten merak ettim.
    Bilica toplama oynamayı çok seven bir oyuncu kendi ceza sahası içinde oldukça topla oynayıp çalıma giren bir adam. Nitekim bu maçtada örneklerini gördük. Hatta bir ara gaza gelip topla rakip ceza sahasına girdi.

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Topla ilerlemesi bence iyiydi yararlı oldu takımın ileri çıkması adına...Lucio,Naldo,Pepe gibi stoperler de böyle dalışlar yapıyor bazen...

Haftaya Kadıköy'de harika bir atmosfer olacak dikkatli defans yapıp gol yemezsek bir süt tura çıkarız.Lille elenmeyecek bir takım değil.Santos cezalı bu arada sol bek için sadece Vederson kaldı...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by galatasaray12 View Post
    Bilica toplama oynamayı çok seven bir oyuncu kendi ceza sahası içinde oldukça topla oynayıp çalıma giren bir adam. Nitekim bu maçtada örneklerini gördük. Hatta bir ara gaza gelip topla rakip ceza sahasına girdi.
    Tamam da sene başından beri bu söyleniyo Bilica birgün Feneri yakacak diye ama bazı küçük hatalar dışında böyle olmadı en azından rahatlığından.Artık bu temenniye dönüştü resmen.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Fenerbahçe geçer turu eğer akıllı oynarsa..Savumayı çok boş bırakmadan 1 ya da 2 gol atsa zaten yetiyor... Ama gol yerse, hele hele 0-0'ken gol yerse Fransız takımları her zaman iyi kapanmayı biliyor... İleri uçta da hızlı ve Guiza'dan daha yetenekli oyuncuları olduğu düşünüldüğünde 0-1 olan maç 0-2 ve hatta 0-3'e dönüverir bir anda... Yani 2. maçta bence yine FB defansı maçın kaderini belirler....
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Tamam da sene başından beri bu söyleniyo Bilica birgün Feneri yakacak diye ama bazı küçük hatalar dışında böyle olmadı en azından rahatlığından.Artık bu temenniye dönüştü resmen.
    Ben yakar demedim ama sonuçta riskli haraketler yaptıgını söyledim sadece. Bu arada umarım Fenerbahçe turu geçer ilk maçta iyi bir skor aldı bence.

Aslinda kotu sonuc degil herkesinde soyledigi gibi.Guiza o iki pozisyondan birini atsa mac daha farkli olabilirdi.Ama Guiza iste ne diyebilirim ki ..

Insallah ikinci macta muthis bir atmosferde Lille'yi eleyecegiz.Yeterki iyi defans yapip sabirli oynayarak skora gidelim.Haftaya insallah Kadikoy'de olacagim..Eleyecegimize inaniyorum..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Normalde ben de kötü sonuç olmadığını söylerdim ancak karşımızdaki takım her maç gol ve goller bulma potansiyeline fazlasıyla sahip bir takım olduğundan 3-2 nin elenmemize sebep olacağını göz önünde bulundurursak, lille deki sonucun kötü olduğunu söyleyebilirim. Lugano sanırım oynayabilecekmiş. Bursa maçında dinlendirilmeli bence nolur nolmaz, denize kalmamak lazım. Lugano ve Semih oynarsa %51 tur bizimdir.
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Daum'un yönettiği hangi takım Avrupa'da başarılı olmuş sorarım size ?
    Bence Fener elenir ve Ligi kazanır ama Avrupa'da Daum olduğu sürece pek tur atlayamazlar gibi geliyor.
    Daum Sendromu, Daum Gibi Oynamak diye deyimler türüyor..
    Geçmiş olsun F.Bahçe

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Fener elendide haberimiz yok sanırım. Tüh oysaki 2.maçı izlemeyi düşünüyordum kaçırdık

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Quote Originally Posted by canalkan34 View Post
    Bence Fener elenir ve Ligi kazanır ama Avrupa'da Daum olduğu sürece pek tur atlayamazlar gibi geliyor.
    Geçmiş olsun F.Bahçe
    Temennileriniz gerçek olsaydı şu an biz alt liglerde olurduk değil mi?
    Kadıköy'de hiç Avrupa maçı izledin mi sen?Bir sürü alt grup var onlar tek ses olup takımı destekliyor...Eğer futbolcularımız inanırsa ki inanıyorlar Lille öyle elenmeyecek,büyütülecek bir takım değil.Haftaya görüşmek üzere...

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Lille gol attığı an iş biter.Tek temennim FB'nin turu geçmesi ancak Lille çok formda bir takım.Gervinho neden ilk 11'de başlamadı anlamadım heralde riske etmek istemediler.Edin Hazard çok hızlı bir oyuncu..Ona önlem almalılar.Ayrıca Deniz oynarsa asistini yapar.. :S

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Gervinho'nun sakatlığı varmış.Zemin kötüydü riske etmemiş...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by canalkan34 View Post
    Geçmiş olsun F.Bahçe
    Sanki Daum'un ilk gelişinden önce Avrupa'da çok başarılıydık Daum geldi mahvetti herşeyi.Zico'yla Avrupa'yı salladığımız dönemde Daum'un hazırladığı bi kadro vardı.

Ki Daum Leverkusenle falan iyi işler yapmış Avrupa'da.Sene başı Twente'ye yenildiğimizde ortaya çıkan düşünceler sonraki maçlarda galip geldikçe sustu şimdi yenildik gene başladı.

Niye geçmiş olsun dediğini anlayamadım.Topuz'un sakatlığı için dedin sanırım.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Default Tüm Suç "Top"taymış !

Lille'in kalecisi Mickael Landreau ve teknik direktörü Rudi Garcia, Vederson'un attığı golü Avrupa Ligi'nde kullanılan topa bağladı.

Kaleci Landreau, Vederson’un vurduğu şutun kaleye girmesinde topun büyük pay sahibi olduğunu belirtip “10
    yıl önce böyle goller göremezdiniz” diyerek dert yandı. Teknik direktör Garcia ise “Dürüst olmak gerekirse
    topun gidişi biraz garipti. Topun yükselişi ve daha sonra sağa gidişi Mickael’i oldukça yanılttı” dedi.

Haberturk

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Sacma bir bahane

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

vedo da açıklamıştı ama avrupa ligi topunu çok seviyorum diye.. Doğru olabilir..

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Geçmiş olsun F.Bahçe
    Zamanında Daum'un bu kokain davası çıkmasaydı Alman Milli Takımı'nın başına geçecekti. Hadi biz Türkler aptalız ama Almanlar da mı aptal?

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Benim görüşüm kalecinin durduğu yer hatalıydı ve golü bu nedenle yedi.

Şimdi senin durduğun yerle topun ne ilgisi var.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Evet onu bende farkettim kalecinin durduğu yer çok saçmaydı tutamazdı o topu..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by El Barto View Post
    Zamanında Daum'un bu kokain davası çıkmasaydı Alman Milli Takımı'nın başına geçecekti. Hadi biz Türkler aptalız ama Almanlar da mı aptal?
    Katılıyorum abi.Geçen Daum'un kariyeriyle ilgili bir yazı okudum.Türkiyedeki insanların bildiğinden çok daha fazla şey yapmış.Daum'u böyle savununca anlamayın ki ben Daum'un her hareketini onaylıyorum.Benim de çok kızdığım noktalar var.Ama Daum'u boş bir adammış gibi göstermek yanlış oluyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Katılıyorum abi.Geçen Daum'un kariyeriyle ilgili bir yazı okudum.Türkiyedeki insanların bildiğinden çok daha fazla şey yapmış.Daum'u böyle savununca anlamayın ki ben Daum'un her hareketini onaylıyorum.Benim de çok kızdığım noktalar var.Ama Daum'u boş bir adammış gibi göstermek yanlış oluyor.
    daum boş bir teknik direktör değil ama avrupayı düşünen bir teknik direktörde değil.aziz yıldırım daum'u 3 sene sözü verdiği için getirdi.avrupada da nereye kadar götürürsek hesabıyla oynuyor.

Sayfa 6 / 7 İlkİlk ... 4567 SonSon

Mesaj Yetkileri