Originally Posted by
DisCo
Şimdi insanların Messi'den beklentileri büyüktür. Çünkü bu oyuncunun yetenekleri doğrultusunda yapacakları bilinmektedir. Şimdi buradan değerlendirdiğimizde Mustafa Sarp gibi oyunculardan olağanüstü şeyler beklemenizi anlamıyorum. Bu adam ne yapar top keser. Onun işi bu. Siz ondan top kesmesini, gol atmasını, iyi oyun kurmasını bekleyemezsiniz. Bu yaştan sonrada bu özelliklerini geliştirmesini bekleyemezsiniz. Ya oynatılmayacak yada yanına top yapan bir adam koyacaksın ve orta alan tadından yenmeyecek.
Biraz şansızlık birazda Nonda'nın gönderilmesi ile kendi kendimizi bu konuma koyan yine bizleriz. Galatasaray yönetimi her sene bir ilke imza atarak takımı öyle zor hallere koyuyor ki kupalar kaldıracağımız sezonlar heba oluyor.
Keita kötü, Dos Santos kötü kötü kötü kötü... Santos'a kaç pas atıldı bugün. Keita'ya pas atıldı da kim yardıma gitti. Bu adam 30-40 mt'yi tek başına top sürerek maçı tamamlayamaz. Bir defa iki defa yapar. Sonrasında tabiki de kötü işler yapacak. Gol nasıl geldi sanıyorsunuz. Arda orayı rahatsız etmese top Keita'ya gelirmiydi. İşte ortada bir golcü varken kanatlarda işler orta alanda işler. Yoksa rakip savunmanın yarısı sola yarısı sağa gider ve backlerle birleşir. Kanattaki adamlarınızda ölür.
Atletico Madrid öyle mükemmel bir top oynamadı. Hücum yapamayan attığı her top geri dönen bir takıma karşı bu kadarını oynuyorlarsa biz ortasahasız çıksak bile bu takımı elemeliyiz. Ama ben senaryoyu biliyorum. Golü yiyeceğiz. Sonra saldır saldır saldır. Belki bir tane atarız yada atamayız. Ama turu geçeceğimizi düşünmüyorum.
Leo Franco'ya gelince bu maçta üstüne gelen topları kurtardı. Ama Servet'in kafasında genç Madrid kalecisi uçup köşeden çıkardı. Aradaki fark bu.