Fenerbahçe
Bursaspor
Berabere
Çok zor bir maç...Fenerbahçe Zorlu bir Lille maçı oynadı ve yorgun olacaklardır,bir beraberlik çıkabilir,kazanan olursada Fenerbahçe olur bence.
En çok yorgunluk veren şey topun arkasından koşmak değilmi zaten (:
Ben Bursaspor galibiyeti bekliyorum. Başarılar.
Last edited by GeNç KaRTaL : 19.Şubat.2010 at 16:50 Reason: q değil g
Kazanmak zorundayız..Şiddetle üç puana ihtiyacımız var..Ama Diyarbakır maçını da kazanmak zorundaydık..Manisa maçını da kazanmak zorundaydık..N'oldu..Her ikisinde de bir puanı zor kurtardık..Bursa maçında bir puanı kurtarabilir miyiz? Bu savunma kurgusu ve bu oyuncu kadrosuyla çok zor..
Bir takımda Deniz Barış gibi oyuncular yıllardır kendilerine yer buluyorsa.. O takımın kenardan gelen kurtarıcısı Selçuk'sa.. Santraforu Guiza'ysa.. Kimse şampiyonluk masalı anlatmasın..
Oy kullanmıyorum.. Çünkü Fenerbahçe kaybeder diyemem..Dilim varmaz..
Last edited by DisCo : 19.Şubat.2010 at 19:26 Reason: Seluk'sa | Selçuk'sa
Temennim ve tahminim bu maçın berabere biteceği şeklinde. Güzel ve gollü bir maç olacağını düşünüyorum.
Derbinin oldugu haftada kazanmak zorundayiz.Kesinlikle puan kaybina tahammulumuz yok.Futbolcular bunun bilincinde olacaklardir.Lille macina moralli cikacagimiza inaniyorum.Bu mac kupadaki ilk mac gibi bir mac olur insallah..
Fenerbahçe rahat kazanacak bu hafta Lugano'nun yerine iyi bir oyuncu oynatırsa daum problem olmaz..
Volkan Babacan bu maçta oynamalı ne olursa olsun, haftalardır kötü oynuyor Volkan..
Last edited by DisCo : 20.Şubat.2010 at 01:54 Reason: Üyelerin yönetici gibi davranıp, kimin, ne yazacağına karışması da yasaktır.
bende fenerbahçenin kaybedeceğini düşünüyorum.hafta içi çok yoruldular.bursa da diri bir takım.en kötü beraberlik diyorum bursa adına.
02 açıkhaydi Bursa'm bir kere yaptık, bir daha yenebiliriz FB'yi Saracoğlu'nda!
Diyarbakırspor ve Manisaspor maçlarında beklenmeyen puan kayıpları ve liderliğin kaybedilmesi dolayısıyla oyuncularımız bu maça daha fazla önem verecektir. Kadıköy'de oynanan kupa maçına benzer bir maç bekliyorum.
Lugano oynayabilecek durumdaymış ama yine de riske edilmese daha iyi olur. Tota'nın yerine ilk tercih Bekir olmalı. Maçın gidişatına göre, skoru garantilersek önemli oyuncularımızı erkenden kenara alabilir Daum.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
2 maç üst üste beraberlikten sonra hiç umutlanmayın,farklı alacağız maçı.
Ertuğrul Sağlam ve öğrencileri yenilen son dakika golünün intikamını alıcaktır diye düşünüyorum.
Tourner dans le vide, tourner dans le vide..
Et je m’envole, vole, vole, vole, vole...
Kale arkası biletlerde 22 TL oldu, kale arkalarını full olsamasını bekliyorum. Taraftar desteğinide alıp rahat bir galibiyet alrız.
Last edited by DisCo : 20.Şubat.2010 at 17:36 Reason: tarfatr | taraftar
Tribünler full çekecek...Aşırı arzuyla oynuyoruz ayrıca futbolcular kendilerini affettirmeye çıkıyor.Bu maçı alıp yolumuza devam edeceğiz.
İstediğimiz sonuca gidemediğimiz 3 maçın ardından takım Bursa maçına farklı bir motivasyon ile çıkacaktır.Lugano kesinlikle riske edilmemeli.Farklı galibiyet bekliyorum.
Lugano'nun eksikliğinde Fenerbahçe'nin aklının rövanş maçında olması sebebiyle rahat, farklı bir galibiyet alırız. . .
Kadıköyde rahat maç vereceğimizi sanmıyorum.Yenilebiliriz fakat hem farklı hem de rahat çok ama çok zor..Şampiyonluk yolunda evimizde puan vermemeliyiz ve 2 haftadır gelen beraberliklerin ardından,taraftar desteğiyle kazanırız..
Pazartesi Bursa, perşembe Lille. saçmalık.
Mehmet Topuz'un da adalesinde yırtık varmış. Bu maçta yok. Hatta muhtemelen Lille maçında da yok.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Bence Kadıköy'de Bursaspor'dan fark yemeyiz diye düşünüyorum.
22 pazar,26 perşembe. nasıl hesapladın yahu öyle =))))
22 Şubat Pazartesi oynuyoruz maçımızı, Pazar değil.
Arada 2 gün var.
Şimdi bir daha düşündüm de maç Kadıköy'de lideriz,takım çok kötü değil,Bursa'dan da iyiyiz belki yeneriz Bursaspor'u.Belli mi olur ?
Maçı Pazar değil Pazartesi oynayacağız...
Şu an Fenerbahçe takımı Avrupa'dan önce lige konsantre olmuş durumda.Asla herhangi bir takıma rahat bir maç sunup fark yemez...
Ayrıca Bursa son iki sezonda Fenerbahçe yi farklı yenmek için Kadıköy ün yolu tuttuğunda toplam 8 gol yedi hatırlatayım...(5-2 ve 3-0)
Kişisel tartışmaya sürükleyici mesajların yazılmamasına dikkat edelim arkadaşlar..