Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maç Tahmini

Voters
42. You may not vote on this poll
  • Atletico Madrid

22 52.38%
  • Galatasaray

11 26.19%
  • Berabere

9 21.43%
Sayfa 6 / 6 İlkİlk ... 456
151 ile 178 arası toplam 178 sonuç

Konu: Atletico Madrid - Galatasaray | Uefa Avrupa Ligi Uefa Avrupa Ligi 2. Tur 1. Maç

Bence gayet iyi bi skor aldık.Toplu hücum yapmadık sağlan oynadık genel anlamda iyiydi takım.

Caner'in çıkması bence çok iyi oldu hem çok top kaybı yapıyodu hem de saçma sapan bi faul yaptı golü yedik.Gio girdi de pek bişey yapmadı ama.

Leo Franco yediğimiz frikik golü dışında çok iyiydi gol olabilecek 2-3 pozisyonu engelledi.

Servet yine aynı bi kaç pozisyon dışında çok kötüydü.Topla uzun çıkıyo taca atıyo

Şu takımda Mustafa Sarp'ın yerine iyi bi orta saha oyuncusu olsa çok iyi olcak ama elden bişey gelmiyo.

Arda bi ara mükemmel çalımlar attı değeri 5 milyon euro arttı valla

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Şimdi insanların Messi'den beklentileri büyüktür. Çünkü bu oyuncunun yetenekleri doğrultusunda yapacakları bilinmektedir. Şimdi buradan değerlendirdiğimizde Mustafa Sarp gibi oyunculardan olağanüstü şeyler beklemenizi anlamıyorum. Bu adam ne yapar top keser. Onun işi bu. Siz ondan top kesmesini, gol atmasını, iyi oyun kurmasını bekleyemezsiniz. Bu yaştan sonrada bu özelliklerini geliştirmesini bekleyemezsiniz. Ya oynatılmayacak yada yanına top yapan bir adam koyacaksın ve orta alan tadından yenmeyecek.

Biraz şansızlık birazda Nonda'nın gönderilmesi ile kendi kendimizi bu konuma koyan yine bizleriz. Galatasaray yönetimi her sene bir ilke imza atarak takımı öyle zor hallere koyuyor ki kupalar kaldıracağımız sezonlar heba oluyor.

Keita kötü, Dos Santos kötü kötü kötü kötü... Santos'a kaç pas atıldı bugün. Keita'ya pas atıldı da kim yardıma gitti. Bu adam 30-40 mt'yi tek başına top sürerek maçı tamamlayamaz. Bir defa iki defa yapar. Sonrasında tabiki de kötü işler yapacak. Gol nasıl geldi sanıyorsunuz. Arda orayı rahatsız etmese top Keita'ya gelirmiydi. İşte ortada bir golcü varken kanatlarda işler orta alanda işler. Yoksa rakip savunmanın yarısı sola yarısı sağa gider ve backlerle birleşir. Kanattaki adamlarınızda ölür.

Atletico Madrid öyle mükemmel bir top oynamadı. Hücum yapamayan attığı her top geri dönen bir takıma karşı bu kadarını oynuyorlarsa biz ortasahasız çıksak bile bu takımı elemeliyiz. Ama ben senaryoyu biliyorum. Golü yiyeceğiz. Sonra saldır saldır saldır. Belki bir tane atarız yada atamayız. Ama turu geçeceğimizi düşünmüyorum.

Leo Franco'ya gelince bu maçta üstüne gelen topları kurtardı. Ama Servet'in kafasında genç Madrid kalecisi uçup köşeden çıkardı. Aradaki fark bu.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Şimdi insanların Messi'den beklentileri büyüktür. Çünkü bu oyuncunun yetenekleri doğrultusunda yapacakları bilinmektedir. Şimdi buradan değerlendirdiğimizde Mustafa Sarp gibi oyunculardan olağanüstü şeyler beklemenizi anlamıyorum. Bu adam ne yapar top keser. Onun işi bu. Siz ondan top kesmesini, gol atmasını, iyi oyun kurmasını bekleyemezsiniz. Bu yaştan sonrada bu özelliklerini geliştirmesini bekleyemezsiniz. Ya oynatılmayacak yada yanına top yapan bir adam koyacaksın ve orta alan tadından yenmeyecek.

Biraz şansızlık birazda Nonda'nın gönderilmesi ile kendi kendimizi bu konuma koyan yine bizleriz. Galatasaray yönetimi her sene bir ilke imza atarak takımı öyle zor hallere koyuyor ki kupalar kaldıracağımız sezonlar heba oluyor.

Keita kötü, Dos Santos kötü kötü kötü kötü... Santos'a kaç pas atıldı bugün. Keita'ya pas atıldı da kim yardıma gitti. Bu adam 30-40 mt'yi tek başına top sürerek maçı tamamlayamaz. Bir defa iki defa yapar. Sonrasında tabiki de kötü işler yapacak. Gol nasıl geldi sanıyorsunuz. Arda orayı rahatsız etmese top Keita'ya gelirmiydi. İşte ortada bir golcü varken kanatlarda işler orta alanda işler. Yoksa rakip savunmanın yarısı sola yarısı sağa gider ve backlerle birleşir. Kanattaki adamlarınızda ölür.

Atletico Madrid öyle mükemmel bir top oynamadı. Hücum yapamayan attığı her top geri dönen bir takıma karşı bu kadarını oynuyorlarsa biz ortasahasız çıksak bile bu takımı elemeliyiz. Ama ben senaryoyu biliyorum. Golü yiyeceğiz. Sonra saldır saldır saldır. Belki bir tane atarız yada atamayız. Ama turu geçeceğimizi düşünmüyorum.

Leo Franco'ya gelince bu maçta üstüne gelen topları kurtardı. Ama Servet'in kafasında genç Madrid kalecisi uçup köşeden çıkardı. Aradaki fark bu.

Mustafa Sarp zaten top kesemediği, çok top kaptırdığı için eleştiriyorum. Bence bir Mehmet Topal değil. Tipik Türk oyuncusu. Topu alıyor, şöyle bi etrafıma bakayım ne var ne yok diyor, o sırada gelip kapıyorlar topu.

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Tur için iyi bi skor tebrik ediyorum galatasaraylı kardeşlerimi

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Tur için avantajlı skor olabilir bu. İzleyemedim maçı dün akşam sabah gollleri gördüm sadece. Hakan'ın golden önce yaptığı orta ( veya içeriye doldurduğu top ) çok güzel. Keita arka direkte bu ikramı geri çevirmemiş. Kalecinin de hatasıyla golu yapmış. Şimdi önemli olan içerideki maç. O maçta Ne yapıp edip Atletico'nun hucumcularını durdurması lazım. Ve defansı geride kurması lazım Rijkaard'ın.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

İçeride ki maç Dos santos un maçı oLabiLir. GoL atmak zorunda oLan A.Madrid karşısında kendisine epey boş aLan buLacaktır. Zaten garibim geLdiğinden beri deve gibi adamLar iLe mücadeLe etmekten bir türLü kendisini gösteremedi. A.Madird rövanşında da birşeyLer yapamazsa daha da birşey yapamaz, sezon sonu döner eski takımına, oradan İpswich, Swensea gibi takımLarda kendine yer edinmeye çaLışır.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    İçeride ki maç Dos santos un maçı oLabiLir. GoL atmak zorunda oLan A.Madrid karşısında kendisine epey boş aLan buLacaktır. Zaten garibim geLdiğinden beri deve gibi adamLar iLe mücadeLe etmekten bir türLü kendisini gösteremedi. A.Madird rövanşında da birşeyLer yapamazsa daha da birşey yapamaz, sezon sonu döner eski takımına, oradan İpswich, Swensea gibi takımLarda kendine yer edinmeye çaLışır.
    Adam geçmeyi denediğinde başarısız olmuyor işi tuhafı. Onu biraz cesaretlendirecek biri lazım ama bu Rijkaard değil. Neeskens belki bir şeyler yapabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Dos Santos'a pas gitmiyor. O oyuna girmeden önce Galatasaray'ın tüm çıkışları sol kanattan olurken o oyuna girince hep Keita ile oynanıyor. Ben koşmasını adam kovalamasını aynen Ronaldinho'ya benzetiyorum. Topla beraber hızlı bir oyuncu ve özellikle Türkiye liginde iş yapar. Ama oynatamıyorlar.

Dün Neill'de çok iyi oynadı. Bu kadar rahat kendine güvenli oyuncu zor bulunur. Gün gelir bu güven hatada yaptırır ama her güzelin bir kusuru vardır.

Ali Samiyen'de Servet'i forvet oynatmamız lazım. Top sürmemesi öğütlenecek ve sadece duvar görevi görüp havadan gelen topları indirecek. O zaman soldan ve sağdan giren kanat oyuncuları ile bol pozisyon buluruz.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Türk oyuncular hata yaptıktan sonra kendini kaybeder,dağılır.Rjjkaard bu yüzden çıkardı Caner'i.Artık Rjjkaard içerdi nasıl fırçaladıysa Keita'yı ikinci yarı bambaşkaydı.O bizi heyecanlandıran hareketleri,dribbingleri gerçekten çok güzeldi.1-2 yorumcu dinledim maçın adamı olarak MEHMET TOPAL'ı görmüşler.Sahanın her yerinde Mehmet vardı gerçekten.Hiç bahsedilmemiş burada.

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Bence çok avantajlı bir skorla döndük Madrid'den.Tebrikler Aslanlar.Maçın gollerini izleyebileceğim bir site varmı acaba maçı izleyemedimde.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Berk kimse farketmiyo ama Galatasaray'ı Mustafa Sarp - Mehmet Topal taşıyo. Antalyaspor maçında gol kaçırdı falan ama kaç tanede tehlikeli atak kesti. Mehmet Topal yine aynı şekilde. Ama sorsan Mustafa Sarp berbat oynadı.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by crespo009 View Post
    Berk kimse farketmiyo ama Galatasaray'ı Mustafa Sarp - Mehmet Topal taşıyo. Antalyaspor maçında gol kaçırdı falan ama kaç tanede tehlikeli atak kesti. Mehmet Topal yine aynı şekilde. Ama sorsan Mustafa Sarp berbat oynadı.
    Evet.İsmail abide benim dediklerimi daha anlaşılır hale getirmiş.Ön Liberoların ne iş yaptığı hiç anlaşılmıyor.Mustafa Sarp golcü dahi değil fakat forvet oynayan adamdan daha çok gol atmış olacak iş değil.Yanarım da Liberolara yanarım.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Mustafa zaten kötü adam değil. Savunmada başarılı ama atakta çok başarısız. O yüzden atağa çıkmasın çakılı ön libero oynasın
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Bu Arada Madrid Tribünlerinde pkk lehine pankart açılmış. Hiçkimse yazmamış buraya burdan kimse görmedimi

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Tebrikler Galatasaray.Dün gece Rijkard'ın takıma en büyük katkısı takıma haddini bilerek oynatması oldu heralde.Forvetsiz deplasmanda yapabileceğinin en iyisini yaptı Galatasaray.Golde Leo'nun hatası vardı fakat diğer birkaç pozisyonda iyiydi bence.Dos Santos tam bir kayıp 3 kere topla buluştu 3 geriye pas 1 kere Arda'dan top almaya çalışırken resmen savunma yaptı Ardaya.Neil çok çok iyiydi.

Bu turu Samiyende geçeriz.Tekrardan tebrikler Galatasaray.
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Bu Arada Madrid Tribünlerinde pkk lehine pankart açılmış. Hiçkimse yazmamış buraya burdan kimse görmedimi
    Pkk lehine mi?Pkk'yı destekleyen yani hiç görmedim ben.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by yunusgs View Post
    Deplasmanda gol ya da goller bulursak,turu geçebileceğimizi düşünüyorum.

Forvetteki oyuncuların sakatlığından dolayı son maçlarda vurguladığım gibi defansı sağlam tutar ve gol yemezsek ya da 1 gol yersek mükemmel bir iş başarmış oluruz.

Maçın kaderini belirleyecek isimlerden biriside Elano.Artık birşeyler yapması gerekiyor ve bu maçta yapabilir.

Keita da bu maçta çok önemli.A.Madrid defansının kötü olmasından yararlanıp savunma arkasına uzun top atarsak Keita'nın bunları alması gerekir.

Çok güzel bir maç olacağını düşünüyorum.Herşeye rağmen geçmiş seneleri hatırlatıp,bu sezonki deplasman karnemizi hatırlatıp -Panathinaikos ve Bükreş maçları- iyi bir sonuçla döneceğimizi düşünüyorum.Skor tahminim 2-1 A.Madrid galibiyeti ya da 1-1.
    Daha fazla söz söylemeye yahut daha fazla yorum yapmaya gerek duymuyorum Tebrikler tüm futbolculara.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Galatasaray gerçekten çok avantajlı bi skorla döndü Vicente Calderon'dan...Eğer kendi sahasında ki maçta kontrollü ama biraz daha hücumu düşünen bi futbol oynarsa turu geçeceğini düşünüyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Çok avantajlı bir skorla döndük.Heleki haftaya hem İstanbul'da oynayacağız hem de Kewell'in oynayabileceği söyleniyor(ne derece doğru bilmiyorum sadece söylenti bu duyduklarım)Eğer öyle olursa çok iyi olur ama atamazsan yemeyeceksin felsefesi ile çıkıp 0-0 a yatsak yine biz çıkacağımız için biraz daha rahat oynarız galiba.Atletico'da gol aramak için fazla açılırsa Galatasaray İstanbul'da neler yapabilir biraz düşünelim.Eğer bu turu geçersek önümüz açık olur.Hem sakatların iyileşmesi(tam kadro sahada olacağız anlamına gelir bu da)artı Everton ya da S.Lizbon A.Madrid'den kesinlikle iyi takımlar değil A.Madrid'i elersek çok iyi yerlere geliriz diye düşünüyorum...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Skor avantajını yakaladık ve Agüero'yla Forlan'dan gereğinden fazla korktuğumuzu gördük çünkü bence özellikle de Forlan ismine göre performans gösteremedi daha doğrusu göstertmedik...

Bu arada Ümit Everton'u küçümseme bence At.Madrid kadar iyiler ve aynı zamanda tecrübeli bir EPL takımı
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Maçı izleme şansı bulamadım ancak iyi bir skor elde ettiğimizi düşünüyorum.İkinci maçı 0-0 ve ya galibiyetle bitirirsek tur bizimdir.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Sarp'ın yaptıgını inan herkes yapabilir , tek artısı müthiş gücü kimse yıkamıyo ama onun dısında ben pek bi artısını göremiyorum , Topal'da çıtkırıldım bu aralar pek bir artıları oldugunu sanmıyorum ama yinede iyi topculardır.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by Professional18 View Post
    Pkk lehine mi?Pkk'yı destekleyen yani hiç görmedim ben.
    pkk nın sözde bayrakları açılmış. Birçok haber sitelerinde yazıyor.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

İşte Bu sadece 1 pankart. apo nun resmi. Maç içindede pkk bayrakları açılmış. Önce kargaşa çıkmış sonra polisin müdahalesi ile olaylar yatıştırılmış

Daha net izlemek isteyenler Reyesin golünün tekrarını izlesinler.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Çok avantajlı bir skor aldık bence burada maça kontrollü başlayıp 2. yarıda 1 gol bularak turu rahat geçeriz diye düşünüyorum. Birşey soracağım eğer biz turu geçersek Jo'yu oynatabilecek miyiz ?

Galatasaray avantajli bir skor aldi deplasmanda.Burada cok dikkatli oynamalari gerekiyor.Ben burada Atletico'nun en az 1 gol atacagini dusunuyorum.Bakalim guzel mac olur bence..

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Quote Originally Posted by Professional18 View Post
    Evet.İsmail abide benim dediklerimi daha anlaşılır hale getirmiş.Ön Liberoların ne iş yaptığı hiç anlaşılmıyor.Mustafa Sarp golcü dahi değil fakat forvet oynayan adamdan daha çok gol atmış olacak iş değil.Yanarım da Liberolara yanarım.

ön liberolar işini yapsaydı eğer sezon başından bu yana, bugün atletico'yu makaraya alırdık

Quote Originally Posted by kaanali View Post
    Çok avantajlı bir skor aldık bence burada maça kontrollü başlayıp 2. yarıda 1 gol bularak turu rahat geçeriz diye düşünüyorum. Birşey soracağım eğer biz turu geçersek Jo'yu oynatabilecek miyiz ?
    GS Finale kadar da çıksa oynayamayacak.

Sayfa 6 / 6 İlkİlk ... 456

Mesaj Yetkileri