1 ile 30 arası toplam 104 sonuç

Konu: Yeni Güncelleme

Hybrid View

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

İyide niye oynamıyorsunuz onu anLamıyorum. Mevcut kariyerinize devam edin, oLmadı madem ben sıkıLdım yeni kariyer açıcam, yeni transferLer iLe vs diyorsan yama çıkana kadar git hayatında oynamadığım LigLerde kendini dene, farkLı takımLar yönet, taktik çaLış..

VaLLa FM öyLe bir haL aLdı ki gökten taş yağsa FM yapımcıLarından biLeceğiz.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

2. Default

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    İyide niye oynamıyorsunuz onu anLamıyorum. Mevcut kariyerinize devam edin, oLmadı madem ben sıkıLdım yeni kariyer açıcam, yeni transferLer iLe vs diyorsan yama çıkana kadar git hayatında oynamadığım LigLerde kendini dene, farkLı takımLar yönet, taktik çaLış..

VaLLa FM öyLe bir haL aLdı ki gökten taş yağsa FM yapımcıLarından biLeceğiz.
    Barcelonanın kazıma 10 milyon euro verdiği,anadolu takımlarının yedek oyuncularının bile avrupanın üst liglerine gittiği,büüyk takımların bi yılda 15 oyuncu kiraladığı muhteşem bir oyunu neden oynamayalım değil mi?

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Quote Originally Posted by ulasfb View Post
    Barcelonanın kazıma 10 milyon euro verdiği,anadolu takımlarının yedek oyuncularının bile avrupanın üst liglerine gittiği,büüyk takımların bi yılda 15 oyuncu kiraladığı muhteşem bir oyunu neden oynamayalım değil mi?
    Hata ararsan seni bile farketmediğin bi yığın var yani. FM mükemmel olsa zaten SI 200 TL'den satar tahminime.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by ulasfb View Post

AnadoLu takımı mı aL dedim ? FarkLı takımLar deneyin bakaLım orada da oLacak mı diye söyLedim..

Ben Arjantin Liginde oynadım böyLe birşey görmedim, ALmanya Liginde oynadım dedikLerine de tanık oLmadım..

Acaba bende mi bir probLem var yoksa sende mi ?
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Mesaj Yetkileri