1 ile 22 arası toplam 22 sonuç

Konu: T-Mac

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Hakan abi,bu sezon oynadığı iLk maçtaki iLk basketini izLemişsindir.Tepeden attığı bir üçLük.Ne varki babam da atıyor uzaktan vs deniLebiLir ama o pozisyonu izLerken T-mac'in sağLığına kavuştuğunu hissettim.Bence iyi dönecek.Yavaş yavaş mükemmeLe uLaşacak..

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Quote Originally Posted by garydelgadov View Post
    Hakan abi,bu sezon oynadığı iLk maçtaki iLk basketini izLemişsindir.Tepeden attığı bir üçLük.Ne varki babam da atıyor uzaktan vs deniLebiLir ama o pozisyonu izLerken T-mac'in sağLığına kavuştuğunu hissettim.Bence iyi dönecek.Yavaş yavaş mükemmeLe uLaşacak..

Oğuzhan; Tracy McGrady ben dahil birçoğumuzu yanılttı.. Thunder karşısında harika bir dönüş yaptı.. Süperyıldız olmak böyle birşey işte.. Nihayetinde bahsettiğimiz adam 35 saniyeye 13 sayıyı sığdırmış çok özel bir basketbolcu.. Ama ona yine de biraz daha zaman tanımak lazım diye düşünüyorum.. Hatırlıyor musun; Amare Stodomaire 2005 yılında çok ağır bir diz sakatlığı geçirmiş, bir yıldan fazla oynayamamış,parkelere ilk döndüğü maçta 40 küsur sayı atmış,ama bir sonraki maçta ise sadece 3 sayıda kalmış ve akabinde sakatlığı yeniden nüksetmişti..

bahsettiğimiz adam T_Mac bile olsa maç ritmini bulması,maç trafiğine alışması için ona biraz zaman tanımak lazım..Bu süreçte birçok iniş ve çıkış yaşayacaktır.. Şu anda önemli olan yeniden sakatlanmadan devam edebilmesi.. İyi bir Tracy McGrady'i izlemek bizler için her zaman bir ayrıcalıktır..

Mesaj Yetkileri